King of Pop Michael Jackson

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Anka, tu stii ce inseamna sa nu poti dormi noptile? Si-apoi cat crezi ca ar putea rezista organismul la nopti intregi de nesomn

Acum ne priveste pe toti de sus

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

Anka, tu stii ce inseamna sa nu poti dormi noptile? Si-apoi cat crezi ca ar putea rezista organismul la nopti intregi de nesomn

Acum ne priveste pe toti de sus

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Nu pot decat sa-mi imaginez, eu vroiam sa spun ca imi pare rau ca a intra in cercul asta vicios si din care nu a mai avut puterea sa iasa,alimentat si de istetii aia de medici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexia27

Cory unde pe Suk. ai stat? Eu tot aici locuiesc, pe soi 23...si nici eu nu am vazut romani pe aici. SUnt, dar stau prin alte parti.

Eu tot din auzite stiu despre comemorarea lui Michael. Eu nu am putut sa ies din casa zile bune, n-am facut decat sa stau pe canapea cu laptopul in brate, ochii la CNN si sa jelesc. Noroc ca a avut sotul niste libere si a preluat el fata, ca eu nu eram in stare de nimic. Doar sa

Nu sunt complexata ca am dansat la 32 de ani, sunt surprinsa!

Am mai povestit la topicul celalalt ca am fost la bowling cu niste colegi de-ai sotului (deh, obligatii) si m-am trezit moonwalk pe pista Uite ca Michael ma face si pe mine din nou copil! Cum sa nu-l iubesti?

I am alive and I am here forever

Michael Jackson

alexia draga sawadikaa !! eu iti raspund scurt, cerindu-mi totodata mii de scuze de la fete pt.acest offtopic, dar demult ma minca la tastatura:
eu am stat 1 an de zile la hotel Ambassador Bangkok (sotul lucra in Bangkok).poate ne mai intersectam la vreo discutie despre Thailanda, Cambodia.o sa pun odata si poze, dar deocamdata imi place undercover.

si-acum on-topic:

imi place foarte tare semnatura ta.I am alive and I am here forever (Michael Jackson).dar pt.ca mie mi-e rusine sa copiez pe cineva o sa-mi fac la un moment dat ceva similar.sper sa nu te superi.
am fugit sa nu zica fetele ca le stricam discutia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Eu am avut o perioada de 3 luni in care nu am dormit, poate 3-4 ore pe saptamana, adunate....3 LUNI, credeam ca o sa mor, ca nu o sa mai apuc sa dorm vreodata, beam cate 3 cani de ceai de tei seara, de am ajuns sa nu-l mai suport, am luat chiar si somnifere si tot nu dormeam...de atunci mi-a luat-o inima razna, tensiunea, m-am imbolnavit de spasmofilie, am slabit foarte rau...

Asa ca eu il inteleg pe Michael ca era disperat si a apelat la pastile, dar nu-i inteleg pe tampitii aia de doctori de ce i-au cantat in struna...Of, mai Michael, cum i-ai lasat tu sa-ti distruga viata!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Iti trebuie o secunda pentru a te indragosti si ani buni pentru a intelege ce e iubirea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Cu mare placere tuturor!V-am trimis carticica cu mare drag

N-am sa va scriu nominal, fiecareia. Eu inca nu am putere sa ma adun. Asa-s eu....ard mai incet vestile si le traiesc pana la epuizare. A mea

Forma mea de manifestare e mai....interiorizata,as zice(chiar daca nu-i cea mai buna....e a mea). Acum ma concentrez pe a face cea mai frumoasa carte de poezii care a existat vreodata. Poeziile lui, tiparite pe cea mai frumoasa hartie(poate chiar papirus,vad,caut,aleg ce-mi va parea mai frumos), cu cel mai luminos design, ceva ce sa fie o bijuterie. Ceva care sa iti fie teama s-o iei in maini ...atat doresc s-o fac de pretioasa. Imi pare ca cele mai pure sentimente,exprimate in scris,nu pot sta decat intr-un format de poveste. Si da,vreau s-o fac pentru mine, s-o am si s-o rasfoiesc cand voi avea nevoie de-o imbratisare, de cald,lumina si de frumos. Adica tot timpul. Gandindu-ma cum sa fac asta....parca,incet-incet imi revin. Asa simt acum sa ma manifest, facand acea carte in memoria unui mare OM.
Si asta pt ca pe mine cel mai si cel mai mult m-au impresionat mesajele lui( fie din cantece,fie din interviuri,fie cele din carticica de poezii-franturi din sufletul lui). A fost un geniu in ale muzicii, incontestabil. dar latura care pe mine ma emotioneaza pana la refuz,e coarda sufletului sau. E umanitatea, blandetea, iubirea,gentiletea....frumusetea sa interioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory_box spune:

Citat:
citat din mesajul lui dariaevelin

Cu mare placere tuturor!V-am trimis carticica cu mare drag

N-am sa va scriu nominal, fiecareia. Eu inca nu am putere sa ma adun. Asa-s eu....ard mai incet vestile si le traiesc pana la epuizare. A mea

Forma mea de manifestare e mai....interiorizata,as zice(chiar daca nu-i cea mai buna....e a mea). Acum ma concentrez pe a face cea mai frumoasa carte de poezii care a existat vreodata. Poeziile lui, tiparite pe cea mai frumoasa hartie(poate chiar papirus,vad,caut,aleg ce-mi va parea mai frumos), cu cel mai luminos design, ceva ce sa fie o bijuterie. Ceva care sa iti fie teama s-o iei in maini ...atat doresc s-o fac de pretioasa. Imi pare ca cele mai pure sentimente,exprimate in scris,nu pot sta decat intr-un format de poveste. Si da,vreau s-o fac pentru mine, s-o am si s-o rasfoiesc cand voi avea nevoie de-o imbratisare, de cald,lumina si de frumos. Adica tot timpul. Gandindu-ma cum sa fac asta....parca,incet-incet imi revin. Asa simt acum sa ma manifest, facand acea carte in memoria unui mare OM.
Si asta pt ca pe mine cel mai si cel mai mult m-au impresionat mesajele lui( fie din cantece,fie din interviuri,fie cele din carticica de poezii-franturi din sufletul lui). A fost un geniu in ale muzicii, incontestabil. dar latura care pe mine ma emotioneaza pana la refuz,e coarda sufletului sau. E umanitatea, blandetea, iubirea,gentiletea....frumusetea sa interioara.

Daria si tigrutul vesel, Brien

nu am stiut ca scria poezii.ce bleaga pot sa fiu.am aflat si eu zilele trecute tot de la voi.poate sa puna cineva un link ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cory_box

imi place foarte tare semnatura ta.I am alive and I am here forever (Michael Jackson).dar pt.ca mie mi-e rusine sa copiez pe cineva o sa-mi fac la un moment dat ceva similar.sper sa nu te superi.
am fugit sa nu zica fetele ca le stricam discutia

Cory, asta e ultimul mesaj afisat pe panou la memorialul lui Michael la Staples Center. Mi-a placut si mie, pentru o secunda l-am crezut ad-literam...Cand mi-e foarte greu sa accept ca nu mai e, il mai citesc o data, si il cred din nou. O secunda, dar e destul.

Cum sa ma supar ca iti place? E doar l-am luat de la el si il anunt mai departe, sa stie toata lumea ca Michael traieste, si ramane cu noi pentru totdeauna.

I am alive and I am here forever

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Cred ca tuturor ne-a stat sufletul in gat o secunda cand au aparut randurile alea I am alive and I am here forever, sperand cumva sa apara de undeva, sa fi fost totul un vis urat, sa ne zambeasca si sa ne spuna ca totul e ok.

Nici eu nu-mi pot explica durerea din suflet atat de intensa dar daca as incerca as zice ca Michael chiar a facut parte din familia noastra, a fiecareia dintre noi, prin muzica lui sub forma de casete, cd-uri si dvd-uri, prin cartile si revistele cu si despre el, prin palaria sau manusa copie la cele care i-au devenit trademark, prin posterele cu el care ne-au tapetat peretii camerei acum 15 ani...

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

www.youtube.com/watch?v=UyfQOTCCbXg" target="_blank">The King has left the building

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

ceva sinistru
http://stirileprotv.ro/show-buzz/michael_jackson/asa-ar-fi-aratat-michael-jackson-pe-masa-de-autopsie.html

Mergi la inceput