King of Pop Michael Jackson
Raspunsuri - Pagina 105
ainex_po spune:
Danat: E asa frumoasa melodia,si-mi place asa mult strofa asta....mai ales cum incepe.Ma emotionez mereu cand ridica acel "But they told me.." :
kid2003 spune:
Multumesc fetele
Danielac, nu, din pacate nu am nicio poza, nici nu stiu cum as fi putut face, aveam aparatul cu mine, dar eram intr-o pozitie inconfortabila. Cu un picior in masina lui, cu juma de corp inauntru si un picior afara, nu am mai indraznit sa scot camera ca nu as fi putut face poza cu el...adica i-as fi putut face doar lui de la 5 cm distanta, dar eu si cu el, nu prea aveam cum...mi-a fost rusine sa ii bag aparatul in ochi.
Motanik, si eu te imbratisez cu drag si te citesc si cu mai mult drag, mai ales ca avem o prietena comuna, tot departe plecata, daca nu ma insel...Sa iti traiasca printesa!
Oana, nici mie nu-mi trece...peste o luna va fi ziua lui...Cand ma gandesc ca anul trecut cand am nascut a doua mea printesa reusisem sa il conving pe dr meu sa imi faca cezariana (era a doua, nu dati cu rosii, prima nu a fost programata) pe 29 august! Nu a inteles el de ce tin mortis la data asta si nici nu am vrut sa insist ca stiti cum sunt oamenii, ar fi ras de mine. Mi-a parut rau atunci ca m-a devansat cu 2 zile, din cauza lui, asa am ajuns sa nasc pe 27. Acum nu mai imi pare rau. Sunt sigura ca o sa fiu terminata pe 29 si nu i-as fi putut serba prima aniversare fetitei asa cum merita...Si cand ma gandesc ce petreceri dadeam cu toti copiii din cartier pe 29 august...ce vremuri...si ce trist va fi acum!
Eu sunt inca socata de ce s-a intamplat. A fost un accident asa de stupid, ies la iveala acum cateva bucati de adevar, dar nu vom sti niciodata ce s-a intamplat cu adevarat.
Acum incearca sa il portretizeze ca pe un junkie, ca sa il scoata pe dr cu mainile curate...Nu cred ca era un drogat, la repetitii cu 48 de ore inainte dansa ca unul de 20 de ani...Pai si doar cu un Extraveral eu nu as putea sa fac o pirueta, d-apoi cu ce il acuza astia ca se indopa...in fine, e prea trist.
Ma adun si revin, am inceput mesajul asta acum vreo 8 ore
danielac spune:
Kid, multumesc pentru raspuns!
cartea de care ai amintit o ai cumva si scanata, adica sa poata fi trimisa pe mail???
Daria_evelin te rog din suflet sa imi trimiti si mie cartea de la memorial la danicostea2004@yahoo.com
Multumesc mult!
b.aly spune:
Buna fetelor!
Kid (daca nu ma insel, sper sa nu fac vreo gafa), ai fost la antena1, la observator, impreuna cu Corina Chiriac?
nelia spune:
CRISMIR spune:
Nu am apucat sa intru azi....dar acum am timp 2 minute,vroiams a va zic ca imi place melodia zilei..de fapt va mai zisesem eu ca toate le ador,nu ma pot opri la una ca favorita
KID,felicitarile mele pt cum ai scris...ce frumos ca l-ai intalnit personal pe M
fetelor!!!
"Before you judge me, try hard to love me."
Michael Jackson
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
rhoneea spune:
Buna dimineata fetelor - Michael
Astazi,vreau sa zambiti!
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
mihutza11 spune:
imi aduc aminte ca atunci cand aparuse melodia asta nu stiu de ce nu ma incanta prea mult.. probabil pt ca eram obisnuita cu dansurile lui MJ, iar melodia asta era altfel.. insa pe masura ce o ascultam parca incepea sa imi placa din ce in ce mai mult.. bineinteles ca el arata
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Ratusca mea mih1 si mih2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=10" target="_blank">aici
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
purple_blue spune:
Buna dimineata .
Stiti cumva de unde as putea sa descarc mp3 pt. telefon? pe site-urile de care stiam eu nu am gasit cu...
ainex_po spune:
nelia, am citit ceea ce ai postat si mi se pare destul de sincera relatarea.Oare asta sa-l incrimineze si mai mult pe doctor,de vreme ce ea spune ca Michael nu parea sa aiba probleme de sanatate [si aici ma refer la injectia cu demeterol parca facuta de acesta]?
mihutza11,nici pe mine nu prea ma incanta la inceput dar cu timpul mi-a devenit draga,mai ales ascultandu-i versurile.Iar in videoclip Michael e asa frumooos...[8->]