Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna dimineata si de la Alba Iulia fetelor! Astazi nu am mai fost asa lenesa ca zilele trecute, m-am trezit pe la 9 jumate, am papalit un pic, dar acuma parca iara as . Vorbeati de oboseala, pai eu numai daca ma duc cateva ore la plimbare si mai ursc scarile pana la etajul 2 is lesinata deja, dar sa mai stau si 8 ore la lucru?! Voi mai luati vitaminele prenatale? Mie dr de familie mi-a zis luna trecuta ca din luna a 7-a sau a 8-a, nu mai retin ca tre sa iau calciu si vit D, asta suplimentar pe langa vitamine, daca le mai iau inca. Voi stiti ceva despre asta? Spor la smotru Camy si bafta fetelor care au ex astazi! Ramona, 23+ |
pai vitaminele le iei inclusiv dupa ce nasti..pt ca alaptezi...
Si numai din luna a 7a incepi sa iei si supliment de Ca cu vit D3.. pana atunci nu avem voie la calciu comprimate
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
eu de la 3 luni nu mai iau nici acid folic nici vitamine...nu mi-a zis doctorul ca ar trebui sa mai iau....eu sunt ok, mananc f multe fructe, copilul ii dezvoltat normal, inca ii chiar mai mare decat varsta lui......
mai incolo iar nu stiu daca imi va da ceva....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+ David
strumfulet + poza strumfulet
vias spune:
citat din mesajul lui b_carmen Neata la o cafeluta, ceva...azi facem 22 sapt. si mergem si la control, o sa intru sa va spun vestile. Am o mare nelamurire, toate ne agitam pentru carucioare, dar oare nu e mai important in prima faza PATUTUL? De care luam, cat costa, cu etaj intermediar ( sa nu ne aplecam prea mult), etc. Eu una am o mare dilema mi se par scumpe iar cele mai ieftine sunt bune doar pana pe la 5-6 luni...apoi, cumparam altul sau il mutam pe canapea? +22 |
legat de patut..mie mi-a facut sotul...super fain...imi place atre mult mobila di lemn masiv vopsita in alb mat...
Si e tot asa..pe trepte..pana la tarc...
Eu vreau sa-mi obisnuiesc copilul inca de la inceput la el in patut...sa se obisnuiasca si sa doarma acolo..
I-am cumparat si o galerie foarte frumoasa...dar cred ca numai in luna august o sa-i fac perdeaua si draperia...
Abia astept..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
RamonaCopot spune:
Kathyuscha, oare la voi cand va face ecograf nu aveti si voi ecranul ala pe care sa va uitati in timp ce dr se uita pe monitor? Vreau sa zic ca eu mi-am dat singura seama ca este baietel ca i-am vazut pututlica. Intai i-am vazut foarte bine picioarele, mainile, sira spinarii si apoi cand s-a intors i-am vazut cum ii atarna putulica prin lichidul ala, ca era cu capul in jos si se vedea foarte bine. Dupa aceea dr mi-a zis ca e baietel, dar eu eram sigura de ceea ce vazusem. E tare aiurea sa nu-ti zica, dar vorba ta, platesti si te duci si iti spune. Si noi aici platim toate consultatiile si ecografiile, din pacate, ca nu cred ca este vreo fata sa mearga la spital cu trimitere de la dr de familie.
Ramona,
23+
vias spune:
pana una, alta..eu nu am deloc spor la curatenie...
Totul este foarte greu pt mine...obosesc imediat..plus ca as dormi ca valiza..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Kathyuscha, oare la voi cand va face ecograf nu aveti si voi ecranul ala pe care sa va uitati in timp ce dr se uita pe monitor? Vreau sa zic ca eu mi-am dat singura seama ca este baietel ca i-am vazut pututlica. Intai i-am vazut foarte bine picioarele, mainile, sira spinarii si apoi cand s-a intors i-am vazut cum ii atarna putulica prin lichidul ala, ca era cu capul in jos si se vedea foarte bine. Dupa aceea dr mi-a zis ca e baietel, dar eu eram sigura de ceea ce vazusem. E tare aiurea sa nu-ti zica, dar vorba ta, platesti si te duci si iti spune. Si noi aici platim toate consultatiile si ecografiile, din pacate, ca nu cred ca este vreo fata sa mearga la spital cu trimitere de la dr de familie. Ramona, 23+ |
aici in Brasov nu te primeste la spital decat daca ai vreo urgenta.....si atunci fac pe nebunii..te intreba care e medicul tau (daca nu-i din Brasov sau nu practica meseria la maternitate ai pus-o...)... si chiar daca e urgent...a doua zi te pun la ecograf
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Eu am facut si o lisrta de preturi pt spital... ca sa zic asa...
la dr dau 200 euro
la neonatolog 100 ron
la anestezist 150 ron
si marunt pt asistente...voi schimba mai multe bancnote de 5 ron..si 1 ron...
Offf..abia astept sa treaca odata timpul asta sa-l vad pe bebe la mine in brate sanatos si voios
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Azi e joi, nu??????
pai eu pana in we twrmin de facut curatenie...mama mi-a zsi ca vine numai duminica,...pai pana atunci termin eu..
ingerasul Darius-Andrei
bebe Flavius Cristian
POZE
Pirelia spune:
Si eu incep sa strang banutii pentru nastere. Inca nu am aflat preturile din orasul meu, dar mai bine sa am decat sa fiu in imposibilitatea de a le da cat vor si apoi sa sufar eu sau copilul. In fine, pana la nastere tot voi strange cate ceva.
Eu am deja patutul, scaunul de masina, carucior de curte, scutece, hainute,marsupiu, etc. (au fost ale nepotelei mele). Pentru primele luni o sa cumpar un port-bebe de transport, cu maner. Oricum deplasarile le fac cu masina.
Viitoare mamica in culmea fericirii 19+ (17+)
RamonaCopot spune:
Da...din pacate am vazut si eu cazuri din astea cand stateau fetele cu hemoragie si plangeau, si nu le baga nimeni in seama. Ba mai mult, le facusera asistentele internarea, dar fiindca nu erau paturi libere in salonul dr care era de garda, ziceau ca nu e pat liber si saraca femeie astepta pe un scaun sa se elibereze vreun pat. Nu imi venea sa cred de ce vad . E crunt.
Camy sa nu te obosesti prea tare! Mai bine daca poti, lalai-o si tu putin pana vine maica-ta sau cineva sa te ajute, ca e tare greu singura. Chiar daca zici tu ca nu faci nu stiu ce efort, dar stiu cum e, zici sa o mai faci si pe asta...si asta ca e usoara...si uite asa nici nu iti dai seama ce ridici si sa nu ti se faca rau. Nici o prietena disponibila sa vina sa te ajute cat de cat?
Ramona,
23+