Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)
Raspunsuri - Pagina 3
simonette spune:
Buna seara burtici!!!
Amintrat scurt...doar cat sa va spun ca este baietel!!!
Se pare ca voi fi soacra cu 3 nurori! Mi-am dorit fetita dar Doamne-Doamne are alte planuri!!! Sanatos sa fie si sa-i tina Dumnezeu!!!
Va cu drag!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
16+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
BoboMom spune:
Sa-ti traiasca baietii, Simonette!
Laura 21+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Katyuscha21 spune:
salutare ce mai faceti mai fetelor.in sfarsit si eu pe aici mama de cand nu am mai intrat.
ce frumos ca voi va laudaticu puiutii vostri ca stiti ce e si cat cantareste astia aici parca zici is in jungla parca zici ca is salbatici nu vor sa iti zica nimik de copil atat ca e bine si ca e pozitionat bine in rest daca le zici sa iti spuna nu vor.ooofffff tre sa ma duk eu sa imi fac un eco partikular chiar daca platesc mult($200)din pacate dar asta e.
noi in rest ne simtim bine si cred ac si bebe si masa fie bine si sa creasca in greutate si miscam mult alteori o mai speriem pe mami ca nu vreau sa ii dau nici un semn dar intr-un sfarsit ma fac si eu prezentma mai doare burtika si mai ceva contractii dar trec repede si cam atat iar cu candida imi trece.
abia asteapta sa treaca si astea 126 zile si sa imi vad si sa imi tin copilasul in brate.
v-am -cit si fug sa citesc din urma
21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://videonews.ro/action/viewvideo/18294/Cea-mai-originala-cerere-in-casatorie/
http://dn.daisypath.com/adStm7/.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El o sa vegheze asupra noastra...
Katyuscha21 spune:
inca o proba
21+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png
Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonette Buna seara burtici!!! Amintrat scurt...doar cat sa va spun ca este baietel!!! Se pare ca voi fi soacra cu 3 nurori! Mi-am dorit fetita dar Doamne-Doamne are alte planuri!!! Sanatos sa fie si sa-i tina Dumnezeu!!! Va cu drag! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 16+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Eu nu stiu..dar i-am zis lui Cristi ca poate peste 4 - 5 ani as mai face un bebe.....si mi-as dori foarte mult sa fie tot baietel....nu stiu de ce.... dar eu tot baietel as vrea...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
vias spune:
Buna dimineata fetele
pe mine ma asteapta cateva zile bune de ...asa ca...
Oricum o sa incep incetul cu incetul..ca nu am ce face...nu are cine sa ma ajute...
Ma i fetelor... poate stiti ce inseamna visul asta...mereu ma visez cu tata in casa..si petetii casei se jupuiec...imi fac ceva griji ca atta e bolnav in spital...sper sincer sa nu fie ceva de rau..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
A_driana spune:
felicitari fetelor pt bebei sanatosi si incadrati in ,,grafic''...
camy, muncesti tu acuma...dar cine va avea o casa super frumoasa???
fetelor si voi obositi asa repede??? adica daca stau 8 ore la servici, merg acasa, ies prin cartier la cumparaturi si ma plimb putin, dupa ce ajung acasa parca incepe sa ma doara burtica (dar cand ma relaxez in pat trece repede) si nu mai is buna de nimic...
chiar i-am zis la cubis...acuma pt mine nu mai inseamna sa fiu obosita seara dupa 8 ore de lucru si apoi batut tot orasul pe jos, si apoi acasa.....acuma dupa servici, plimbat la cumparaturi, si gata ca bateria.....
sunt singura ,,lesinata''????????
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
18+ David
strumfulet + poza strumfulet
b_carmen spune:
Neata la o cafeluta, ceva...azi facem 22 sapt. si mergem si la control, o sa intru sa va spun vestile.
Am o mare nelamurire, toate ne agitam pentru carucioare, dar oare nu e mai important in prima faza PATUTUL? De care luam, cat costa, cu etaj intermediar ( sa nu ne aplecam prea mult), etc. Eu una am o mare dilema mi se par scumpe iar cele mai ieftine sunt bune doar pana pe la 5-6 luni...apoi, cumparam altul sau il mutam pe canapea?
+22
RamonaCopot spune:
Buna dimineata si de la Alba Iulia fetelor!
Astazi nu am mai fost asa lenesa ca zilele trecute, m-am trezit pe la 9 jumate, am papalit un pic, dar acuma parca iara as . Vorbeati de oboseala, pai eu numai daca ma duc cateva ore la plimbare si mai ursc scarile pana la etajul 2 is lesinata deja, dar sa mai stau si 8 ore la lucru?! Voi mai luati vitaminele prenatale? Mie dr de familie mi-a zis luna trecuta ca din luna a 7-a sau a 8-a, nu mai retin ca tre sa iau calciu si vit D, asta suplimentar pe langa vitamine, daca le mai iau inca. Voi stiti ceva despre asta?
Spor la smotru Camy si bafta fetelor care au ex astazi!
Ramona,
23+
mihamora spune:
Buna dimineata!
Felicitari tuturor pentru vestile bune la eco!!!
Multumesc din suflet pentru urari fetelor
Simonette - sa-ti traiasca si sa fie sanatosi baietii tai!
B Carmen - ai dreptate, e f important caruciorul , dar acum fiind iarna nu stiu cate dintre noi o sa il foloseasca intens pana nu da caldura. Patutul in schimb sigur o sa fie folosit din prima zi.
Eu am zis ca pentru inceput o sa iau un portbebe din ala tip cosulet.
Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007
POZE