Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (56)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Simona9999, eu sunt nou nouta pe aici, vroiam doar sa te felicit pentru rezultatele bune!

Christina 17+ , mamica David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crlp spune:

simona9999 felicitari si sarcina usoara pe mai departe!
ma bucur nespus de mult pt. tine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Simona9999 FELICITARI PENTRU REZULTATE BUNE.
Ai vazut ca Doamne Doamne va iubeste si pe tine si pe bebe.

te pup

19+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

aaaaaaaa...si de azi am intrat in 6 luni

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

22+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

URA, ce vesti bune, Camy, ma bucur enorm ca ai scapat de munci si ca esti bine si tu si bebica.

Te sarut cu drag

bebe Flavius Cristian

POZE

Saptamana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

am fost sa caut pe la haine de gravi ceva pantaloni 3/4 ca scurti nu-mi plac oricum.... si ia ghiciti? stau ca pe gard... in aia arat de parca as fi plata si as purta hainele altcuiva care e ..... Concluzia.... muream de ciuda...
In cele din urma am gasit la haine normale ceva cu o banda elastica ingusta... si cu talie joasa... asa incat... asta am luat, mai ales ca sunt din in. Acum bine ca am gasit ceva... ca eu sunt o plimbareata si pantaloni lungi sau fuste.... nu prea port eu la padure

19+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

nici eu nu cumpar haine special pt gravide..in primul rand sunt foarte scumpe, de foarte proasta calitate...si facute in asa fel incat dupa nastere nu le mai poti purta...asta am invatat de sarcina trecuta...
Asa ca acum stiu ce sa cumpar...iar de magazinele speciale pt gravide nici nu vreau sa aud...

am mai facut o pauza mica...ca altfel nu se poate...sunt obosita...
oricum..azi sper sa termin baia...am inceput si la bucatarie ca la baie am sortat hainele pe culori si s-a umplut baia......asa ca mai fac cate ceva prin bucatarie... ca si acolo ce e...vai si amar...

si a inceput sa tune ...iar eu nu suport asta...imi este foarte urat si frica...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Vai Cami cata curatenie faci, te invidiez pentru puterea pe care o ai.
Eu ma gandesc cu groaza ca mama pleaca duminica dupa ce a stat aici 3 luni sa aiba grija de David si de casa cat timp eu am stat prin spitale si la pat. Acum va trebui sa ma intorc la treaba dar ma simt inca prea slabita si nu stiu cum o sa ma descurc. David e foarte cumintel dar de aia debordeaza de energie si ma intreb cum voi tine pasul. In plus mi-e ca va fi tare afectat de plecarea mamei ca e asa de atasat de ea , asa ca va trebui sa-l ajut sa fie cat mai ocupat, sa ma joc cu el tot timpul ca sa treaca cat mai usor peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Miany - ma bucur , si eu sunt bine, maine merg la eco.

Christinam - tie vroiam sa iti urez bun venit!

Simona9999 - felicitari!!!! ma vucur foarte tare, oricum ma asteptam la vestea asta

Camy - spor la treaba!

Michelle 18+ "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui christinam

Vai Cami cata curatenie faci, te invidiez pentru puterea pe care o ai.
Eu ma gandesc cu groaza ca mama pleaca duminica dupa ce a stat aici 3 luni sa aiba grija de David si de casa cat timp eu am stat prin spitale si la pat. Acum va trebui sa ma intorc la treaba dar ma simt inca prea slabita si nu stiu cum o sa ma descurc. David e foarte cumintel dar de aia debordeaza de energie si ma intreb cum voi tine pasul. In plus mi-e ca va fi tare afectat de plecarea mamei ca e asa de atasat de ea , asa ca va trebui sa-l ajut sa fie cat mai ocupat, sa ma joc cu el tot timpul ca sa treaca cat mai usor peste asta.

sunt convinsa ca ai sa te descurci....

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am venit sa va salut...am ajuns acasa la liban...noi ne-am mutat in alt aprtament si inca mai avem 2 camere de mobilat plus cateva multe de cumparat...sunt cam obosita dar ma descurc..va pe toate

19+ cu

Mergi la inceput