Informatii despre dr Mihaela Ursea

Informatii despre dr Mihaela Ursea | Autor: AlintAlina

Link direct la acest mesaj

Buna,
Stie cineva mai multe despre dr Mihaela Ursea de la Filantropia? A mai nascut cineva cu ea? E un medic bun? Se preocupa de pacientele ei?
Va multumesc mult pt informatii. Eu sunt in luna a 3-a si ma duc la ea la CMU. Nu stiu daca pot avea incredere in ea sau sa caut un alt medic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_ro spune:

Buna Alina,

Si eu am fost la dr.Ursea la CMU la toate ecografiile din sarcina, care in rest mi-a fost urmarita de altcineva. Mi s-a parut un doctor bun, atent la detalii, desi un pic necomunicativ ca om. Intamplator la nastere (am nascut la Filantropia) era in spital, cred ca de garda, si si-a amintit de mine. L-a asistat pe dr.meu cand mi-a facut cezariana, a venit in control si inainte de operatie, dar si dupa aceea, de cateva ori, desi, dupa mine, nu ar fi avut nici o obligatie in acest sens. Deci din putinul contact pe care l-am avut cu ea, mi s-a parut un doctor atent cu pacientii sai. Poate insa primesti si un raspuns mai complet, de la cineva care a avut toata sarcina urmarita de dr.Ursea.

Sarcina usoara si nastere la fel

de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlintAlina spune:

Multumesc mult de raspuns lara_ro, astept si alte opinii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iatana spune:

Ce bine ca stie cineva de Dna Dr Ursea!! Si eu tot la ea merg. Sunt luna 5-a. Intr-adevar, nu comunica prea mult, dar a mai nascut cineva cu ea , cezariana, si s-a comportat fff bien in sala de operatie si dupa.

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Nu mai stie nimeni mimic despre dr Ursea? Nici o parere? Nu a nascun nimeni cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2103 spune:

Buna,

Dna Dr Ursea mi-a monitorizat sarcina din luna 6 pana in luna 9.

Plusuri:
+ are un program destul de ok la CMU
+ face si ecografii
+ o gasesti cu programare cu o sapt inainte
+ iti da sa faci suficiente analize

Minusuri:
- uneori pare foarte plictisita de tot si de toate intrebarile pe care i le pui si nu ii place sa ii pui foarte multe intrebari. Nu e comunicativa.
- nu e foarte finuta cand umbla la col, doare si aici compar cu al 2 lea mmedic care ma vedea si la care nu durea nicicand
- ecografia facuta la 33 de s este mai mult decat sumara in conditiile in care e tot morfofetala
- nu iti da nr de mobil nici pana in s 36-37. E adevarat ca mai bine dai fuguta la camera de garda daca e ceva, dar e bine sa o ai disponibila atunci cand te supara ceva minor. Am avut contractii si am sunat 5 ore in continuu la CMU ca sa dau de ea. Sunt multi alti medici care isi dau nr de mobil si sunt disponibili si cu program la fel de incarcat.
- toata sarcina m-a speriat ca am copil mare si ca spera sa prindem 37 de s, am aproape 39 acuma
- mi-a facut eco vaginala la 33 de s ca sa ma linisteasca ca am colul inchis :-S
- nu te recunoaste, de fiecare data o ia de la zero cu tine...probabil ca are multe paciente, nu stiu

Se vede ca are experienta putina, dar nu e un medic de evitat, toti am capatat experienta cu timpul. Am o prietena care a nascut cu ea la Filantropia si a fost multumita.

Mergi la inceput

Merci pt informatii. Tu cu cine ai nascut si la ce spital?

Sper sa fie ok. O sa va tin la curent cu mai multe detalii despre nastere.

Va pup si mai astept si alte burtici cu pareri! :)

Mergi la inceput

Scuze...acum am vazut ca ai 39 de sapt. :)

Nastere usoara si sa ne tii la curent cu detalii!

Mergi la inceput

Buna Iatana,

Nu ne mai zici nimic de dr Ursea? Nu te mai duci la ea?
Ce ai mai aflat?

Merci!

Mergi la inceput