Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Of ce rau imi pare ca nu am mai intrat pe forum leeloo eu as fi avut mare nevoie de un fotograf da acu e prea tarziu ca a gasit sotul pe cineva offf ce mi-ar fi placut sa fi fost cineva cunoscut. Poate data viitoare cand rupem turta.
olga tare mumos iepurasul tau. Eu asa o sa-i zic mereu chiar daca tu il faci hipopotam. Si gaza mea are ochii ca ai lui David si toata lumea zice ca vor ramane asa, desi noi avem ochii caprui. Cu prima ocazie pun poze sa vedem care pe care.
Monica felicitari Mamico, baietelul tau va fi mandru de o mamica asa ca tine. Iar tu sa te bucuri de el ca si pana acum. Sa-ti traiasca!
Raaluca pupic si capul sus, un gand bun pt tine sa te ajute sa treci peste probleme.
Denisamada si gaza mea e atrasa de cutia cu imagini dar incerc sa evit sa o las sa-l studieze prea mult imi e frica sa nu devina dependenta de aceea ne-am mobilizat si i-am luat un legan (ca sa o pun cu spatele la tv) si un centru de joaca care sa o tina ocupata.
aris super povesta nasteri, asa mi-as fi dorit si eu, din pacate doctorii pe care i-am laudat atat de mult in timpul sarcinii s-au dovedit niste incompetenti in timpul nasterii. Imi pare rau si imi vine sa plang ca eu nu pot povesti ceva frumos despre cel mai deosebit moment din viata mea. Imi mai doresc un copil dar sansele sa nasc natural dupa cezariana sunt reduse. Cel mai rau ma doare ca nu mi-au dat-o in brate, am avut senzatia ca mi-au furat-o, asa m-am simtit pana dimineata cand m-au lasat sa o vad dinnou. Si acum am un sentiment aproape de ura fata de ei. Dar hai sa nu te intristez. ff frumoasa povestea ta si spune-o cat mai multor fete astfel incat sa inteleaga ca medicina a progresat si nu trebuie sa suferi ca sa te bucuri de copilul tau, iar epidurala nu e o inventie doar de dragul inventiei. Pupam strumful mic. Cum mai stam cu colicii?
simina uite aici linkurile la filmuletele pe care le cautai:
igiena nasului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126693&whichpage=13
igiena gurii si baita:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126693&whichpage=12 sper ca le-am scris bine si le poti folosi. Trebuie sa mai adaug ca si eu sunt de acord cu ce au zis fetele, mi se pare prea dura si prea brusca baita, noi facem din baita un eveniment placut, o luam pe gaza incet nu cu hei rup, in baie cantam, acum ne si balacim si uneori chiar stam mai mult ca sa ne mai jucam. Uneori punem si apa mai multa nu doar cum scie la carte (asta dupa e am capatat un pic de experienta) si cand o intoarcem pe burtica, o sustinem dar o lasam sa se balaceasca sa inoate, mai ales acum ca e cald. Asa am facut de prima data si fetita noastra iubeste apa, ii da un sentiment de siguranta, oricat de rau ar plange daca o bagam in cadita ii vine zambetul pe buze. La fel si cu masajul, la inceput a plans dar incet cu vorbe bune cu cantat a inceput sa ii placa. Si inca ceva un sfat din experienta noastra, in toate cartile scrie ca nu e bine sa ii faci baie dupa ce a mancat ci inainte. Toate bune dar cand copilul urla de foame se duce de rapa si masaj si curatirea nasului si toate , pe noi ne stresa destul de mult chestia asta pana cand am facaut odata baita dupa ce am papat un pic si bebele nostru ne-a rasplatit cu zambete de placere Asa ca nu lasa copilul sa fie ff flamand la baie. Ori ii dai un pic de papa cu jumatate de ora inainte ori il trezesti mai repede astfel incat atunci cand foamea devine maaare voi sa terminati baita. Asa e sfatul meu, mai ales pt inceput cand plansul bebelului la baie ii sperie si necajeste pe parinti.

Hai ca m-am lungit da am si lipsit mult, trebuia sa recuperez. Sper ca nu am uitat pe cineva. Pup si noapte buna si usoara mamici

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca mama sa-ti fie de bine. Nu-i nimic daca n-ai apucat sa citesti poate iti e de folos pt data viitoare cand iti e pofta sa-l icerci si cu apa

Mai fetelor eu ma cam ingrijorez cand vad cum tin capul bebelusii vostrii. La mine gaza mica isi tine capul mai binisor cand o tin in brate la verticala. pe burtica nu-i place deloc si plange tare si nici nu-l ridica decat ff putin, de aceea si plange. Ilinca la tine cum e cu Sophiphi?, anamariame cum e eva? olishka? ca noi avem bebeii nascuti in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Neata!!!

Ilinca ai sa razi, dar la David chiar se aduna ceva la subrat si puuuute. Ce sa mai, barbat adevarat.

Joanna un mare pupic pentru voi.

Eu sunt ingrijorata. David face caca mai apos si cu mucozitati. E de rau? Va rog un sfat.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

oli, daca david nu face mai mult de 5-6 ori pe zi, nu ai de ce sa te ingrijorezi; adu-ti aminte mereu ca la BBii alaptati nu exista reguli la kk; probleme apar doar daca este kk f tare-atunci e constipat- sau daca e foarte des, abia atunci poti sa ai teama de o diarie. (sa ma scuze fetele ca incep cu de-astea dis-de-dimi ).

novus, dyana,joanna, fetita mea era rea de cald... parca a zis silvi ceva de asta... asa ca aseara am pus-o la patutul ei doar in body si a fost OK.
Aici au fost calduri mari dupa care s-a racorit brusc si io am infofolit dragoana, am zis ca ii e frig si ea nu era de acord, LOOL
Acu am inteles ca ea delicata, doar e ghiocel, nu iasomie, asa ca nu suporta chiar deloc caldura!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato ce inseamna foarte des?

Pup ghiocica dragoana

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

oli, 5-6 reprize pe zi, sau 3-4 reprise intr-un interval scurt (dar vezi sa nu zici ca-s reprise cind de fapt e acelasi kk). Sa zicem ca daca face cite unul la 20 de minute sau la juma de ora atunci trebuie sa te ingrijorezi. REpetitia este importanta... ea iti da alarma, pt ca facind des si lichid corpul pierde apa si se deshidrateaza.

Pupam si noi pe davidutu kkcila :)

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

avem iara poze noi la album, cea mai frumoasa este asta

http://lh4.ggpht.com/_kmmEu4zoy1E/SlWVFAZ22qI/AAAAAAAABCs/QTbTMZ76KRM/s576/_DSC9398.jpg

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
intru rapid, am o oboseala de zile mari: dragoana s-a luat dupa pretenu ei, alexandros, si m-a facut varza: de azi-noapte suge la doo ore! m-a capiat!

La fel si al meu, de 2 nopti, doarme in reprize de 2 ore jumate, ma tot gandesc ca poate nu se mai satura cu cat lapte mai am. Sunt derutata, nu stiu ce sa fac sa-i dau supliment sa vad daca asta-i motivul, ori e doar o faza si trece.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Buna fetele! Noi tot la mama la Videle suntem, ne cam rasfatam,....mami manaca 3 mese pe zi si se vede...bebe se odihneste bine la racoare si aer curat. De 2 zile am luat si biberonul....si bea si cate putintel aptamil, am gasit retenta ce biberon AVENT, Chico, Primi pasi si ce nu am mai incercat... alte cele....la 25 de mii la buticul din colt au biberoane excelente - sunt foarte moi tetinele si soarbe fara probleme....parca a mai si pus putin pe el ca de o saptamna si jumatate avea tot 5,06(imi venea sa-mi smulg parul din cap) kg...dupa doua zile vad ca avem 5,1kg.
Ati facut vreuna din voi o analiza a laptelui????????....ma bate gandul si nu stiu unde se face poate Dyana, sa ma ajute prin surioara ei, ma tot gandesc ca la un moment dat refuza sa mai suga san si stagana si in greutate, acum ca am bagat lapte praf a inceput sa ia un pic un pic.

In rest suntem bine ne trezim si noi noaptea cam pe la 3 sa cerem tzitzi de sete de cald, ziua ne mai racorim cu cate un dus si un ceiuc, 50ml baby drink.

La noi se renoveaza pune tati termosistem si termopan la balcon...santier in regula, asteptam sa ajungem la Bucuresti, pe 16 facem vaccinul de 4 luni...apoi intentionam sa schimbam si pediatra.

Ilinca Uzo se bea cu apa se face alb...mie nu mi-a placut la gust....cred ca Aris poate sa-ti spuna mai multe...??

Fetelor eu am cosuri pe fatza, eu nici in adolescenta nu am avut asa ceva....de la ce o fi?.....si mai e una in loc sa slabesc ma ingras .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

KEA si eu fac tot ca tine. Si, in general, nu am fost de acord cu "da muzica tare sa se obisnuiasca cu zgomotul", "sa-l ia toata lumea in brate sa fie sociabil", "sa stea la masa cu noi ca asa e normal", "copilul trebuie masat puternic" si altele din categoria minunata . Tot de asta, ca l-am luat foarte incet din prima, copilului meu ii place la nebunie in baita si nu plange decat atunci cand ar vrea sa doarma in loc sa faca baie... I l-am dat maica-mii sa-l imbaieze intr-o seara si a facut exact ca si Culcer si am scos copilul urland dupa 10 minute din baie... unde el sta 10 minute numai sa se balaceasca singurel.
GIGELICA, te-oi fi facut eu sa razi... dar, mamica... cand scoatem si "bebeii" astia de grasime din burtica... sau ce o fi pe acolo in pana mea! Ca eu am unul pe la 1900-2500 de grame asa...

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 4 luni si o saptamana / 7200 grame / 66 cm)

Mergi la inceput