Mamici si burtici din Baia Mare(28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

nikoleetta citesc cand o alaptez sau dupa ce doarme ea. Nu citesc mult dar tot e ceva decat nimic :)

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelutza_c spune:

buna,fetele.adriana..vreau sa iti spun ca ma simt super in postura de mamica,cred ca ...asa ne simtim toate.Deiuta(asa o alintam noi)e foarte cuminte,nu are treaba..doar papa si somnic...de alaptat,nu alaptez,din pacate,pt ca in spital nu a vrut ea la san,dar m-am muls si ii dadeam asa.i-am dat pana la o luna,dupa aia nu am mai avut eu lapte si am inceput cu lapte praf,ii dau nan1.e super,ii place.desi,totusi era mai bine daca papa de la mamica..dar na..asta e..bine ca suntem sanatoase.
As pune si poze..dar nu ma pricep..daca ma ajutati voi...
Va pupam si poate ne vedem in oras.Iesim si noi mai spre seara..ca peste zi e supe cald...stam mai mult in curte ca asa bine doarme deiuta afara...ii place fff mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

mihaelutza poti sa iti faci cont pe webshots. com sau pe picasaweb. com unde sa iti pui pozele si apoi ne dai noua linkul sa te vedem.

Ai o fetita tare cuminte

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

merci,mihor.am pus poze,sper sa le puteti vedea.ramanem datoare cu o inghetata..pe vremea asta
http://picasaweb.google.com/mihaelutza86/Andreea-Lorena

Mergi la inceput

fetelor..ce e cu linistea asta?
pe unde ati fugit toate?
va ascundeti de cadura..stiu eu..dar nici chiar asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

salutare
va trimitem un din partea noastra
ne vedem saptamana aceasta, caci sandu a trecut de examen si o sa mearga la impartirea posturilor.

si un vot va rugam www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">aici

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata si pentru toata lumea.

Carla e in greva foamei, nu mananca nik altceva decat lapte si cereale din biberon. Cam 400 ml/zi

Ana, votat frumuselul cu ratusca . Felicitari lui Sandu pentru titularizare

Clau, Carla nu suporta sa o pun in ham, urla . Te sun azi sa ne intalnim si sa ti-l dau inapoi, bine ca nu i-am luat. Sar'mana mult

Iese cineva azi pe la 11.30-12?

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Neata!

Ce mai faceti fetelor? cam liniste pe-aici...

Noi suntem ok, am avut o noapte linistita, Estera a dormit ok, eu si tati ne-ma uitat la un film super: Baiatul in pijamale cu dungi.

In ziua cand am implinit 4 ani de casatorie sotul ne-a dus sa facem niste poze la fotograf...vedeti pozele incepand de aici

Eu acum incep cautarile pentru un scaun de masina pentru Estera, ca vrem sa-i luam unul pe cand mergem la mare.oricum in scoica nu mai are rabdare, tot incerca sa se ridice, maraie, vrea sa vada afara...

O zi buna sa aveti...sa speram ca nu va fi foarte calduroasa

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Adriana, super pozele, sunteti o familie frumoasa.

Scaun auto mie imi place asta, 0-18 kg. Dupa intense cautari

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna fetelor

ne-am intors si noi de la mare, a fost superb, Stefania neasteptat de cuminte si i-a placut apa tare tare mult, poze mai incolo ca azi n-am chef sa le descarc.
programul era in felul urmator: dim la 8 cel tarziu pe plaja (in 2 dimineti am facut cura de aerosoli de pe la 6), pe la 9-10 un iaurt servit in piscina cu garnitura de apa sarata si nisip , apoi un somn de 1/2-1 ora in carucior, pe la 12 la masa supica si somn iar de pe la 14-15 pana pe la 17 cand o luam din nou spre plaja. Acolo mai incercam sa-i dau borcanele dar ajungeam iar la iaurt si seara pica saracuta lata pe la 20-21. Lapte ii dadeam de cate ori cerea ca il bea si de sete.

mihaelutza_c ce dulcica ai acolo asa era si stefania mea, cu mult par negru Deiutei

AdrianaSM bravo pentru bilant si progresele Esterei, e o scumpa asa tunsa, si eu am tuns-o pe Stefi si e mult mai bine asa si la baie
pentru fetele care mai pleaca in concediu va recomand sa va luati tarc cu voi mai ales daca piticii sunt obisnuiti in patut la ei, cel putin mi mi-a fost greu in tren cand o simteam ca se foieste desi ea asa doarme de obicei, asa ca in tarc a fost super si pe langa somn cand mai ai putina treaba, un dus de facut e tare bine venit, a .... si carucior neaparat ala era calul nostru de povara

anca81 deci eu nu m-am stresat cu mancarea la Stefi, i-am luat vreo 6 borcanele din care le-a papat numai alea de fructe si restul bleah, le-am aruncat inainte sa venim ca erau desfacute. A papat lapte, iaurt, pufuleti si ce mai rontaiam si noi placinte sau gogosi si supa de pui dintr-un complex unde stiam ca e proaspata tot timpul si n-a avut nimic chiar ii placea foarte mult, jumate de portie normala papa la o masa, a fost ok asa per total si acuma are o pofta de mancare de ma sperie dar nu stiu ce sa-i dau ca ar papa dar ce-i dau nu-i place deci....incerc diverse....

Malinka acuma am vazut nazdravanul in actiune

clauco ma bucur ca Mada e mai bine, ati trecut si de asta

ana_mun votat mancatorul de ratusti

mihor abia astept sa vad cat a crescut Sofia

mi-e dor sa ne intalnim, abia astept

Mergi la inceput