Mamici si burtici din Baia Mare(28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Adriana, am vazut si eu Little Bee in Kaufland, de fapt borcanele bio, dar n-am luat. Sunt mai bune ca pret decat Nestle sau Hipp. Multumesc mult pentru informatie , am acum 2 borcanele Hipp luate din Ungaria, vreau sa vad daca ii plac Carlei si iti spun, ar fi super daca ai putea sa-mi trimiti.

Madalina

Anca & Carla (13.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineatza tuturor si o cana mareeee de pentru cin' doreste si serveste!!

vad ca unele dintre voi se pregatesc serios de concediu altele au venit si binenteles bronzati si relaxati!!! noi anul acesta zicem pas concediului, dar nu excludem iesirile de weekend, pentru ca avem 2 nunti pe cap si nunti importante!pe 15 aug fratelo din bucuresti iar acum pe 25 iulie contabila soasei si na tre de sponsorizat ca-i seful ei! se pare ca in 15 aug voi merge singura la nunta la bucuresti ca nu prea este cale de mijloc cu pitica!!!acolo n-am cui sa o las si cu mine la nunta nu o duc!!!asa ca ramane taticul acasa 5-6 zile cu ea (abia astept sa vada ce si cu ce se mananca)

Am fost vineri la vaccin si masuratori!avem 12 kg, 80 cm, si stam ffff bine!!!dupa vaccin n-au fost efecte secundare doar maraici in schimb eu trebuie sa-i fac vizita la Sfanta Maria la sectia de Neurologie pentru ca mi-au amortit ultimele doua degete de la mana stanga!dr. a zis ca e de la coloana si taseaza vertebrele pe nerv!mi-a luat si tensiune, e bunicica dar a zis sa nu ma mai prinda ca ma enervez ca pot ajunge sa cedez fizic! da vb aia "ce-i rau nu moare rpd" in fine om vedea ce si cum!!!

cam astea-s noutatile noastre !noi va dorim o zi superba si copii cuminti!!!

Amelia primul anisor

Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Buna dimineata!

In primul rand nikolleetta am visat aseara ca ne-am intalnit si ca am iesit la plimbare cu copiii

AdrianaSM ti s-au intarit sanii dupa intarcare? ai baut ceaiuri pt diminuarea lactatiei? Si eu as lasa-o pe Sofia sa se autointarce. Sper totusi sa nu o apuce 3 ani :D
Si eu am vazut little bee bio in kaulfand dar mie nu imi inspira incredere. Pana acum oricum nu am avut timp sa ma uit pe eticheta dar citisem ca nu orice e bio e si natural. Adica eu prefer sa fie ceva natural decat BIO dar cu multe E-uri.

mihaelautza_c pune niste poze cu voi. Mi-ar placea si mie sa mai iesim.

mellyo sa ai concediul visatacolo in Bucuresti. O sa aiba sotul tau putina activitate ;))

Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Ne-am intors de afara si am incercat sa-i dau Carlei un borcanel Hipp, sa vad cum merge. Dezastru . Nu inteleg de ce nu-i place mancarea asta la borcanel, imi vine sa mor de ciuda. Nu stiu ce ma fac cu ea la mare

Vroiam sa va spun de Danesti - Secret Garden, am fost vineri cu Carla, am platit doar un singur bilet pentru mine, 20 ron. Sambata si duminica e 30 ron pentru adulti. Copii sub 3 ani nu platesc nik. Mi-a placut, sunt corturi si umbrele mari unde poti sta foarte bine la umbra, sezlonguri (destul de putine), vestiare etc. E multa verdeata, poti sa te plimbi si cu caruciorul, piscinele sunt curate (cam mici, dar bune si alea), dusuri, intr-un cuvant e misto. Mai mergem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

anca81 bine ca ne-ai zis cum e la Secret Garden. Saptamana asta sau saptamana viitoare cred ca mergem si noi pana acolo. Ai bagat-o pe Carla in apa? Ai cumparat scutece speciale pt piscina?
Si inca ceva :) Cum e drumul pana acolo? e aglomerat? cu multe gropi etc.
Sofia http://b1.lilypie.com/9Cq2p3/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Carla & Madalina
Sa cresteti mari si sanatoase!Imediat sarbatoriti un anisor!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_mun spune:

CARLA&MADALINA
SA CRESTETI MARI

am ajuns si noi pe acasa, insfarsit
toata lumea povesteste de concedii, si noi mergem la mare din 3 august, nu am rezervat nimica dar cred ca o sa putem acolo, ca mergem cam 4 famili, si cred ca o sa stam la ceva vila, dar o sa ma uit si pe net dupa ceva vile

maine noi iesim si tare as vrea sa ma intal nesc cu voi

o sa dam un semn dimineata dupa ce o sa ne trezim

nopate buna

Mami Ana si Alexandru (04.11.2008)

Mergi la inceput

Mihaela, nu e grozav drumul pana acolo dar nici fff rau. Cam cum sunt toate drumurile pe la noi . Oricum in 15 minute maxim sunteti acolo. Nu i-am luat Carlei inca Huggies Little Swimmers, are un chilotel slip pe care l-am cumparat din Ungaria. Dar n-am tinut-o mult in el asa ca nu stiu ce "capacitate" de absorbtie are . Am bagat-o cu piciorusele in apa si am tinut-o in brate cand am intrat eu. N-a fost tare incantata din cauza ca era plin de copii care sareau si stropeau, se urca pe mine ca o maimutzica, dar asa in general ii place apa. Si noi mai mergem cat de curand, Carla a fost foarte cuminte acolo, s-a jucat singura in iarba - de fapt pe prosop, are iarasi fobia cu iarba, spre deosebire de acasa cand e foarte agitata.

Ieri am iesit in parc la Dacia in 2 reprize - dimineata si seara. In casa nu rezist cu ea de cand ii ies dintii astia de sus, e dezastru cat de maraita e. Oricum, vad ca nu ma mai suna nimeni cand iese, asa ca daca vrea cineva sa ne vada suntem si azi in parc de pe la 11.30.

Ana, Adriana, multumim mult pentru urari. Luna viitoare avem o lumanarica pe tort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Buna dimineata...

noi am avut o noapte foarte grea...Estera a plans mult, nu stiu de ce, cred totusi ca o chinuie dintii.avem deja 2 jos si se pregatesc cei de sus ma gandesc

Am uitat sa va spunem ca noi de vineri suntem tunsulici !!!!!!trebuia sa o tund ii ajunsese parul pana in ochi, ii era cald, transpira...am incercat si cu agrafa, dar nu o suporta in par...deci am decis sa o tundem...arata ea ca si un mic baietoi, dar asta e!

Mihor, sa stii ca nu mi s-au umflat sanii de la intarcat...pentru ca s-a produs totul treptat.de fapt inca nu pot sa spun ca am intarcat-o definitiv, ca si azi noapte i-am mai dat sa suga...nu am baut nici un ceai antilapte

Pupici la Carla, si sa se razgandeasca cu privire la borcanasa, sa-i fie la mami mai usor la mare..:))

o zi placuta va doresc la toti.

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Adriana, e o scumpica Estera, cu sau fara plete

Pai daca nu mananca din borcanel, treaba ei . Eu clar nu ma car cu oalele dupa mine, am sa-i dau iaurturi, fructe si cereale. Si lapte. Nu ma incumet sa-i dau mancare de restaurant sau de pe unde vom manca noi si oricum ea nu mananca bucatele. Fitze

Mergi la inceput