Mamici si burtici din Baia Mare(28)
Raspunsuri - Pagina 15
carmenbudea spune:
Buna
Multumim tuturor pt urari si ganduri bune. Pupici
Inca nu imi vine sa cred ca a trecut un an. Anul trecut pe vremea asta eram inca in spital si ma rugam ca Ianis sa fie bine si sa plecam acasa. Ce saptamana a mai fost!
http://ro.fotoalbum.eu/carmenbudea
carmenbudea spune:
Rodica sa iti traiasca feciorul sa creasta mare, iar tie multa sanatate.
Marsy-baby bine ai venit si sarcina usoara cel putin la fel ca a mea, nasterea nu to doresc. Pupic.
carmenbudea spune:
Deci am fost la bilant avem 8600g si 79cm eu zic ca e bine. Trecem prin o perioada dificila miercuri facem vaccin pe urma operatia de fimoza plus ca avem si o mica hernie ombilicala. Pana atunci aceleas nopti nedormite iar mai nou cu urlete.
Va pupam
ariana2005 spune:
carmenbudea, felicitari pentru bilant,..ce flacau mare ai..sa-ti traiasca..succes pe miercuri la vaccin, sa fie ianis cuminte, sa nu aiba reactii adverse si tie putere pentru ceea ce urmeaza 
AdrianaSM, bine ai revenit acasa si printre noi
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
dflavia spune:
buna seara fete dragi
deci maine la 10 la Mara intalnire cu Marinela (Irlandeza) si frumoasa Patty
aldaesme ce sa mai zic, am ramas fara cuvinte in fata cuminteniei de fiica-ta
si ati avut un concediu superb din cate se vede in poze, Lorelei este o dulce in rochita traditionala
ne vedem deci in decembrie
AdrianaSM da asa e cu copii in concediu dar eu n-as merge fara ea nici sa-mi plateasca altcineva vacanta
sunt momente de neuitat cel putin pentru noi acum iar mai tarziu cand o sa creasca o sa se bucure si ei de fiecare concediu impreuma. Ma bucur ca v-ati simtit bine.
deci noi azi am facut un miniconcediu cu bunicii la Danesti, a fost cu noi si dragul de Marc
un copil exemplar a dormit 3 ore in carut rapus de apa
, ne-am balacit si ne-am distrat de minune, cam scump dar deh daca n-ai unde in alta parte....e bine si asa.
cine vrea poze incepand de aici
olim spune:
salutare tuturor
fetelor am o intrebare la voi
saptamana viitoare mergem in tara si vom sta 3 saptamani,a sa avea nevoie de un scaund emasina, alex are 15 kg si e foarte greu de tinut in brat, plus ca este si periculos, si avem cateva drumuri de facut prin tara si as avea nevoie de un scaun de masina, as inchiria unul sau as cumpara daca care din voi are si nu il folosesste in aceasta perioada, nou nu are rost sa dau 4-5 milioane pe el.
multumesc anticipata, as merge la baia mare dupa el si l-as duce si inapoi nu e nici o problema.
multumesc si astept oferte
mihor spune:
Buna ziua mamici!
Ce mai faceti?
Sofia e pe urmele Carlei si ale lui Stefi. Deschide gura numai la iaurt in rest nu vrea nimic. Catodata o mai fentez cu cate 2-3 lingurite de piure de legume sau de fructe. Tind sa cred ca are o problema cu lingura pentru ca de cate ori o vede inchide gura si isi trage capul. In schimb daca ii pun piureul pe un biscuite il mananca dar si asa maxim 3-4 lingurite adunate. Nici Visolul nu am putut sa i-l dau pentru ca nu deschide gura. In schimb cand vede sanul trepideaza de fericire si de abia asteapa sa suga.
Acum sa trecem la alte lucruri. In weekend vreau sa merg cu ea undeva prin Maramures. Vreau sa stau 2 zile si sa ma cazez la o pensiune care sa aiba curte mare si cu verdeata sa pot sa o las sa se joace. Bine ar fi daca ar fi si un rau sau un lac pe langa pensiunea asta. Eu m-am tot uitat pe internet dar din poze nu am putut sa imi dau seama :( Aveti voi vreo recomandare? M-am gandit sa merg undeva pe ruta Cavnic catre Sighet. Borsa mi se pare cam departe.
La Ocna Sugatag ma tem ca o sa fie multa lume mai ales ca e weekend asa ca pica treaba.
rodicamaries spune:
Multumesc fetelor pentru urari, nu prea am intrat pe la voi in ultima vreme, adevarul e ca nu prea am timp, si acuma nu ma astept sa am nici cat am avut
, am nascut luni dimineata la ora 00:25, cu operaie cezariana de urgenta, intrasem in travaliu duminica seara la ora 6-7 si am asteptat sa am contractii cat de cat regulate pana sa merg la clinica. cand am ajuns era ora 23 si am primit verdictul ca nu se poate nastere naturala, copilul avea capsorul dat pe spate si in loc sa fie cu fontanela in fata era cu barbita. Bine ca suntem bine amandoi.
va scriu datele lui Emanuel sa mai completati listuta.
Va pup.
greutate nastere 3700, 56 cm, apgar 10/10.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)
AdrianaSM spune:
Un gand bun si o imbratisare calda pentru tine Alina (ariana2005) in acesta zi trista.Dumnezeu sa iti dea putere sa accepti si binele si raul.
O rugaciune si pentru ingerasul tau David Andrei.
multa putere iti doresc sa treci cu bine peste ziua acesta...offf, numai tu stii ce e in inima ta in momentele astea...sunt alaturi de tine si te imbratisez virtual.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
AdrianaSM spune:
Rodicamaries, ma bucur ca totul este in regula si ca ati ajuns cu bine acasa.cand ami ai timp intra si spune-ne cum sunteti,cum se acomodeaza Darius cu fratiorul.
am completat datele micutului.
Mihor, imi pare rau ca Sofia face nazuri la mancare...paote are doar o perioada mai naspa...Estera manaca in general ok, dar mai are si zile in care nu prea vrea mancarea..si azi este una din acele zile
ce sa facem..asta e...trebui doar sa avem rabdare... 
Flavia, sa stii ca nici eu nu as putea merge in concediu fara Estera...nici nu concep asa ceva, doar suntem o familie.si nici n-as putea sta o zi departe de ea... fain v-ati dristrat la Danesti
multi Stefaniei si lui Marc.
eu inca nu am avut timp sa sortez pozele din concediu...sper sa o fac si pe asta cat de curand...
v-am pupat pe toate.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu