Eleganta exprimarii...
Am apreciat intotdeauna "curatenia" prezenta pe acest forum, am apreciat ca nu sint acceptate injuriile, cuvintele urite, jignirile. La adresa unor useri sau la adresa unor alte persoane, cel mai adesea, publice. Vezi cazul userilor sanctionati pt cuvintele spuse despre reprezentanta Romāniei de anul asta la Eurovision, vezi topicul despre Oana Sirbu, asta ca sa dau doar 2 exemple.
Ori,ce se intimpla doamnelor?!! Cum este posibil sa existe un topic in care toate jignirile sint posibile: bou, dobitoc, pitpalac, mamaia X? Eu una, sint foarte dezamagita, ai o tinuta morala corecta in orice situatie...sau nu o ai deloc. Sau poate ca democratia, nu-i asa, nu e pentru catei...
Raspunsuri
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Am apreciat intotdeauna "curatenia" prezenta pe acest forum, am apreciat ca nu sint acceptate injuriile, cuvintele urite, jignirile. La adresa unor useri sau la adresa unor alte persoane, cel mai adesea, publice. Vezi cazul userilor sanctionati pt cuvintele spuse despre reprezentanta Romāniei de anul asta la Eurovision, vezi topicul despre Oana Sirbu, asta ca sa dau doar 2 exemple. Ori,ce se intimpla doamnelor?!! Cum este posibil sa existe un topic in care toate jignirile sint posibile: bou, dobitoc, pitpalac, mamaia X? Eu una, sint foarte dezamagita, ai o tinuta morala corecta in orice situatie...sau nu o ai deloc. Sau poate ca democratia, nu-i asa, nu e pentru catei... Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Vrei, te rog sa-mi spui si mie exact la care topic te referi? Multumesc.
Pentru ca nu este posibil sa se citeasca de catre moderatori absolut tot ce se scrie la toate topicele, pentru situatii cand se incalca regulile forumului (chiar si cele de bun simntz, nu numai cele sti****te clar in regulment) exista butonul de 'raporteaza la moderator'. Va sfatuim sa-l folositi cu incredere.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Marox spune:
Laura25, iti multumesc ca mi-ai raspuns. N-am precizat numele topicului in chestiune deoarece credeam ca toata lumea stie despre ce vorbesc. Este vorba de topicul inflamat de peste 100 de pagini, de la Discutii Generale, unde se pare ca durerea a eclipsat bunul simt forumistic.
desprecopii spune:
...de fapt Marox doreste sa imi dai un avertisment pentru ca am spus ca mamaia Elisabeth Taylor l-a introdus pe MJ in lumea medicamentelor dubioase.
Ah ... well, ce timp si ce hachite au unii asa... de dragul urii.
Eu cred ca intensitatea unui topic de doliu nu e chiar asa o inflamare. Mi se pare ireal de trist ca ai cautat din greu ceva care sa iti strice ziua. Chiar si asa cate un cuvant colorat te irita deci ... DA, durerea eclipseaza bunul simt al meu - daca asta vroiai sa concludezi!
Oricum, eu iti doresc o zi buna si mult soare - sunt probleme mult mai grave in viata decat exprimarea mea colorata. Asa sunt eu - directa si fara fasoane inutile.
PS: tu nu ai auzit niciodata copiii strigandu-si bunica cu apelativul: Mamaie !!!!????
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Marox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Ah ... well, ce timp si ce hachite au unii asa... de dragul urii. |
Ura, doamne feri, de unde si pina unde ? Fatza de cine??
Si, in fond, nu era vorba numai de apelativul "mamaie", pe care il consider destul de peiorativ atunci cind nu este adresat unei bunici (ori poate ca...?).
Parabola gazdei si a musafirului : niste musafiri vin in vizita, se instaleaza, discuta, se simt bine impreuna. La un moment dat gazda se descalta si pune picioarele pe masa. Vazind fetzele mirate ale invitatilor, le spune : « Stiti, sint epuizata, am avut o zi extrem de grea, eu asa ma simt bine, cu picioarele pe masa ». Musafirii nu zic nimic. Dar unul isi scoate si el pantofii. La care gazda zice pompt : « A nu, nu e politicos ce faci ! Si, pe urma, tu n-ai fost in parc cu mine astazi, nu esti destul de obosit, deci te rog sa nu-ti pantofii in fata mea »