Dragele mele,
Deschid acest subiect cu speranta ca mai exista mamici in situatia mea si ca voi reusi sa gasesc ceva ajutor de la voi.
Fetita mea are 1,7 ani si sunt nevoita sa incep sa muncesc urgent...cum varianta cu bona nu ma atrage, ramane cresa, dar...
In sect. 4 sunt putine crese de stst si nu mai sunt locuri, decat niste liste de asteptare infinite. Eu am reusit sa gasesc doar 2 in zona, cea de pe Racovita si cea de pe Secuilor, altele nu mai stiu.
Voi mai stiti altele? Sau crese particulare in zona Oltenitei, Aparatorii Patriei,Big Berceni? Sau gradinite cu grupe mini?
Am cautat cam la toate discutiile de pe forum, dar cele mai multe se refereau la gradinite si puiuti peste 3 ani, asa ca imi cer scuze daca mai exista cumva un astfel de subiect.
Va multumesc anticipat, sunt convinsa ca voi gasi ajutor din parte voastra!
Se pare ca am avut putin noroc, am gasit loc la o gradi particulara care primeste puiuti sub 2 ani,dar as vrea sa stiu parerile voastre, ale mamicilor care au sau au avut copilasii acolo.Este vorba despre gradinita "Ursuletul de plus" din str. Alunisului. Stiti ceva de ea? Plusuri, minusuri? Multumesc!
Vali, eu mai stiu de gradnita Elite, pe Cutitul de Argint, Alex al meu a fost acolo vreo 8 luni si era ok ca si conditii (acum e la bunici, in vacanta). Nu stiu ce preturi au acum, vad ca le-au scos de pe site... Bafta!
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Multumesc,Diana!
Stiu ca e o gradi buna, dar e departe de mine. Asa ca am vizitat cateva si pana la urma m-am orientat spre gradi Crystal din Popesti...mi-e mai aproape si mi-a placut. Celelalte pareau ok, dar personalul....hmmm...si curtile mici, cam inghesuiala.Asa ca am inscris-o aici, doar ca din septembrie, dar macar ma bucur ca am prins loc.