Burtici fericite de septembrie-octombrie (93)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui MariaI

ce-i asta???
acuma cand am terminat si eu cu treaba la munca ati tacut???

Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Din pacate eu inca nu am scapat de la munca. Sper sa se indure cineva si de mine sa pot pleca in curand.

andraiulia, iti dau si eu pm.

Monica 24+ cu Rares Stefan POZA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

[/quote]andraiulia, iti dau si eu pm.

[/quote]

Thanks, thanks!!!

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor am ajuns de la inghetatå. Dar.. sunt un pachet de nervi din aia urati...Cand så ies din caså ia portofelul de unde nu-i.Vå jur ca eu am foarte mare grija de lucruri..Nu sunt ametita mai ales acte chei si altele..Si am imaginea in minte cum aveam portofelul in masina ieri pe drum de la cumpåråturi..Deci ori avem de a face cu stafii ori l-am scåpat de la masina la usa de la intrare..e vb de 3 4 m..Imposibil så nu fi simtit..In fine am dat telefoane peste telefoane så blochez cardurile si aveam o groazå...Si mai mult imi e ca tb så dau alti bani pt buletin ..NU va imaginati ce nervi mai ales ca eu sunt foarte atenta si mai ales cred ca sunt cu capu pt ca eu il aveam cu mine aseara si azi pa...brrr

Iulika, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andraiulia

andraiulia, iti dau si eu pm.

[/quote]

Thanks, thanks!!!

Andrutza 30 + bebelusa mea iubita

gogosica
[/quote]
Cu placere. Vezi ca gasesti pe prima pagina a fiecarui capitol conturile comune. Parola e aceeasi. Asta ca sa iti fie mai usor.Pt. webshots ai user septoct2009 fara _"underscore". Eu cred ca am pus in PM. Sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Fetelor am ajuns de la inghetatå. Dar.. sunt un pachet de nervi din aia urati...Cand så ies din caså ia portofelul de unde nu-i.Vå jur ca eu am foarte mare grija de lucruri..Nu sunt ametita mai ales acte chei si altele..Si am imaginea in minte cum aveam portofelul in masina ieri pe drum de la cumpåråturi..Deci ori avem de a face cu stafii ori l-am scåpat de la masina la usa de la intrare..e vb de 3 4 m..Imposibil så nu fi simtit..In fine am dat telefoane peste telefoane så blochez cardurile si aveam o groazå...Si mai mult imi e ca tb så dau alti bani pt buletin ..NU va imaginati ce nervi mai ales ca eu sunt foarte atenta si mai ales cred ca sunt cu capu pt ca eu il aveam cu mine aseara si azi pa...brrr

Nasol! Nici o sansa sa il gasesti?

30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Iulika imi pare tare rau ca ti s-a intamplat tocmai acum si treaba asta. Banuiesc ca ai cautat atenta inainte sa blochezi cardurile. Cand e sa se intample ghinionul, se intampla. Nu ai ce-i face. Gandeste-te ca ni se putea intampla oricareia dintre noi. Incearca sa nu te amarasti prea tare ca sa nu sufere si bebelul pe langa tine. Multi si sper totusi sa gasesti portofelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

uf, IUlika, nasoala treaba ...eu un ama mir ca n-am pierdut ceva pana acum, in sarcina, ca eu in general sunt ametita, iar de 7 luni incoa sunt si mai si....macar eu stiu la ce sa ma astept, dar daca tu zici ca esti atenta de obicei....

31+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iulika, mare bataie de cap acum cu buletinul...dar poate scapi usor. In afara de carduri nu mai aveai nici un document important?
Fetelor, eu acusica plec acasa, ma doare codita de nu mai pot, m-am saturat sa stau atat pe scaun..Sper sa reusesc sa ma mai "tarasc" si urmatoarele 2 saptamani, si gata, am scapat!!
Seara placuta!

Gianina 28+ cu Loris Stefan/Matei

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelo asta e disperant..Ca sunt foarte atenta cu lucrurile..Daca am ajuns så caut si in frigider si in congelator pana si in cosul cu rufe e clar ca mi-am dat sanse så le pun intr-unul din locurile asta dar så il pierd neheee.De furat nu se pune problema..Cum v-am spus au fost decat 3-4 m de la masina la usa de la intrare si in masina il aveam sigur..da acu asteapta carduri de la banca si mai stau putin cu buletinul pana vineri daca nu tre så il fac..In fine asta e..Al meu sot e 100% sigur ca il vom gasi mai tarziu in caså..Ei bine atunci cred ..L-am autat si in lada pisicii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

DRagelor, in IOR n-avem ce face decat eventual sa ne plimbam si sa papam o inghetzata ( cine are voie..)
Asa ca cel mai bine ramane Cismigiu.

Cris, asa este, acum 2 ani erau super ok ca pret si ca servire si ca tot la cafeneaua actorilor dar acum s-au fitzosit ca deh au cam daramat astia terasele din parcuri si profita
Si te rog ai grija ce faci ca vreau sa te vaz maine

monikus, am colesterolul foarte foarte mare si se pare ca revine problema de data trecuta. Adica asta se mareste de la 2 saptamani la 2 sapt, colesterol = ingrosarea vaselor de sange => (de aici rezulta ) circulatia proasta a sangelui catre bebe si palcenta, IR-uri marite etc => suferinta fetala => tragedie. Din pacate in sarcina nu este acceptat niciun tratament pentru colesterol pt ca sunt toxice si singurul lucru acceptat este regimul (eu, inflacarata anti regimuri si diete in sarcina iata ca... marog nu tin de placere ca asa as baga un kil de inghetata acum.... )
Din fericire sunt urmarita bine si la prima modificare de analize scoatem bebeul ca sunt cazuri in care ii este mai bine afara in incubator decat la mine in burta. Si data trecuta daca se prindea cineva si mi-l scotea, era ok.
Se pare ca la mine oricum asta e o chestie de sarcina, pentru ca inainte nu il aveam eu mic dar nici asa. FIcatului meu cica i-ar lipsi o enzima care metabolizeaza grasimea sa nu se puna pe ficat, chestie care in mod normal nu ma afecteaza dar acum ca depindem 2 de enzima si ficat... nah... asta este explicatia care mi s-a dat, nu stiu cat e de buna, am luat-o si eu ca atare...

Pfffui ce m-am intins

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 29+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

La multi ani, sa fiti sanatosi si voi si bebele si sa va iubiti si sustineti in continuare!

Asa, de curiozitate, cat e colesterolul tau? Al meu era 230 in conditiile in care cel mai mult aveam 140 inainte de sarcina; Ir-urile mele sunt iarasi extrem de mari, cica sa mi se monitorizeze atent tensiunea...desi dr meu nu parea preocupat de asta.

26+ , mami de Sarah Maria

Mergi la inceput