Gravidute&Mamici de IASI (97)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

kriss stiu eu ce planuri are lenoasa mea? Vad ca deocamdata nu da absolut nici un semn, nimic. Maine nu e decat alt control de rutina, deci slabe sanse...
Si eu folosesc mozilla dar imi merg emoticonurile, dau click pe ele si-mi apare codul in text. Da un refresh la pagina de mozilla, poate nu mai ai probleme

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Kriss, super pozele din concediu, ce bine ii sta Alessiei tunsa, parca e o papusa, nu ma mai satur s-o admir! Sa va fie de bine vacanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Inesa, si eu am avut probleme identice cu net-ul in ultimele doua zile... unele site-uri mergeau, altele ba... la un moment dat reusisem sa intru pe DC dar am ramas "agatata" la login, nu voia si pace Acuma merge, ca sunt la serviciu, insa nu stiu cand m-oi intoarce acasa ce surprize ma mai asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buan dimineata si de la noi... chiar ca de acuma trebuie zis: " Buan ziua"

noi azi am lenevit mai mult in pat.... ca ieri am facut mutari in casa
-am vazut ca Bia a lui Inutsa ami sta la mami in burtica ca si asa e prea cald afara
- m-am uitat la pozici :
Kriss sa va fie de bine concediu... acusica il tund si eu pe Darius cu toate ca dupa mine nu as face asta
Katyuscha21 bine ai venit la noi, sarcina usoara in continuare
- am vazut si pozici cu o frumoasa cabanuta...

in rest eu una am febra musculara... Darius e cel mai fericit... are mai mult spatiu de joaca....a inceput sa prinda mersul singurel... dar o face numai cand vrea el. Ieri am venit pe jos acasa din tatarasi si de la spiatlul de copii l-am pus pe jos : si iera foarte bucuros.
Iam facut si invitatiile pt mot... incerc sa o pun la semnatura
va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

buna fetele am si eu o intrebare pot sa ma alatur si eu voua si eu sunt o ieseanca numai ca nu sunt in iasi din pakate.sunt si eu o mamica si cu burtika

22+ si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 9 luni 26.09.2006
http://picasaweb.google.com/ciquitita7
http://dn.daisypath.com/F2Epm7.png
BEBICA DIN BURTICA http://tickers.baby-gaga.com/p/dev315pf_.png

Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu! Trebuie sa credem in Dumnezeu ca El va veghea asupra noastra...

Bun venit! Sarcina usoara!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Suntem in plin proces de invatare la olita! Am aplicat metoda spartana! Fara pampers in majoritatea timpului! face si pe jos si in olita! Am avut parte de un caca pe jos in bucatarie- ieri si azi de doua - in living si camera lui! Am spalat covorasul din camera lui ca e mic si m-am inarmat cu mopul si o carpa sa usuc in urma! Mi-am spus ca trebuie sa-l invat! A inceput deja sa simta cand ii vine sa faca- strange genunchii! Si top pe oala! Spal la greu la sosete si tricouri pisate dar bine ca e cald!
Cam greu cu cumparatul pampesului la dublu si plus ca e cam "batran" de acum! daca nu ma chinui vara sa-l invat, apoi e mai greu!

Dastefa bun venit cumnatei, fratelui si nepoatei! Se vor invata ei repede! Deh... nevoia!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina e super haioasa invitatia Viata de... burlac zici?
Faceti acasa pana la urma? Nu ati gasit local?

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Inutsa eu zic sa pariem cand se naste micutza ta.Eu ma bag pt ziua de maine
De intorsul in tara chiar vb aseara cu al meu sot si spuneam ca pt nimic in lume nu ne-am intoarce in LONDRA.Ne-am acomodat super am legat noi prietenii simtim si noi ca traimVladut e super fericit si nu a mai avut crize de astm deci sper ca suntem pe drumul bun.Singura problema e ca nu am invatat inca sa dramuim banii de exemplu ieri a luat salariul si deja e pe terminate

Mergi la inceput

moldo OK . Si eu m-as baga sa zic ca maine nasc, ca poate imi induce nasterea. Doar ca nu mai vreau sa-mi fac sperante desarte, caci de atatea ori mergeam cu sperante la control dar se dovedeau degeaba
ca v-ati acomodat aici. E f bine. Nu stiam de Vladut ca are astm, saracutul.
Banii... cred ca toti au problema asta. Nici eu nu inteleg unde se duc banii asa repede ca imediat ne trezim si noi "descoperiti". Parca s-au scumpit toate in ultima perioada, caci prea se duc repede...

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta

pisici

Mergi la inceput

Merg sa mai citesc ceva. Poate-mi vine cheful

---------------
Inesa [ 40+] cuBianca

bebelusha din burtica

nunta