Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)
Raspunsuri - Pagina 22
dr_anca spune:
Neata!
Violeta, Iriss, Capri Va doresc nervi de otel si multa rabdare!
Deci eu ma multumesc cu un copil agitat si atat , mi se pare ca doreste sa faca mai mult decat ii permite varsta.
Revin ca mai am de zis multe
Mamica de cuminte
iulie 2008
violeta29 spune:
Neata!Iar am dormit pe sarite, dar am descoperit , cel putin partial motivul agitatiei exagerate a Alexandrei de zilele astea.Mi-a venit ciclu, a doua oara luna astaO fi normal sa vina asa aiurea?Hm si eu ma gandeam ca vrea sa se intarce singura de a inceput sa-mi refuze sanul, cand colo altele erau motivele
Vroiam sa mai intreb daca mai este vreun pepenas care merge tare de tot pe varfuri, ca Alexandra zici ca-i balerina.In premergator a stat putin de tot, adunat daca a stat 20-30 minute intr-o luna, deci nu cred sa fie asta cauza.Mai ales ca stim un baietel care a stat mult de tot in premergator si merge perfect.Pe mine ma enerveaza fiindca daca sta cu toata talpa sta mult singurica in pcioare si face si doi trei pasi, dar cum se ridica pe varfuri se dezechilibreaza si cade.
Vroiam sa mai intreb ceva dar nu-mi mai amintesc ce.Am imbatranit ce sa-i faci
LA MULTI ANI FERICITI
Daria Maria de jjovana80
Razvan de lylis
LA MULTI ANI DARIA SI ALINA, SA CRESTETI MARI!
LA MULTI ANI CRISTINA, SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA, SI SA FII FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
monalac spune:
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LA MULTI ANI,
CINE SA TRAIASCA,CINE SA TRAIASCA,LA MULTI ANI,
CRISTINA ,MAMICA CU O INIMA DE AUR SA TRAIASCA,LA MULTI ANI!
CRIS,SA FII FERICITA SI SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI!!!!
dr_anca spune:
La multi ani mamicilor Bufi si Cristina sa va bucurati de viata alaturi de cei dragi si sa fiti sanatoase si fericite!
La multi ani pepenasilor serbati Daria si Razvan sa fiti fericiti si sa aveti o viata senina!
Cu intarziere si pentru bacauanca Ioana La multi ani! sa aveti un concediu frumos si cu vreme buna.
Mamica de cuminte
iulie 2008
dr_anca spune:
nu schimba nimeni cap?
Deci eu am incercat cu doua lingurite de vinete coapte cu putin ulei si ceapa- intr-un minut s-a facut rosie in jurul gurii deci alergie. Noi nu am facut pana acum reactie alergica la nimic dar la vinete ma asteptam ca am o prietena cu bebe mai mic cu o luna si a patit la fel.
Aseara am spalat carutul sport in cada cu dusul si sunt f fericita ca era tare jegos si daca a zis Anka ca ea nu il spala desfacand suruburile m-am hotarat sa-i fac baita decat sa-l dezmembrez. Pacat ca e o vreme urata si ploaie si sper sa se usuce fara miros de catel plouat.
Noi de la 10 luni am trecut la scaun ca in scoica nu mai statea si e f happy ca se uita pe geam si eu stau in fata si ma uit la ea din oglinda si ne strambam una la alta Daca e f obosita trebuie sa stau in spate langa ea. Al nostru are 3 pozitii si cand adorme sta f comod in scaunel si chiar e mandra ca sta in tron mai sus decat cei de pe bancheta din spate (cand mai luam pe cineva).
Eu scaun de masa nu am luat ca din cate am citit banuiam ca nu sade ea prea mult si cum stau la bloc si nu la casa am luat doar de calatorie pe care nu-l mai foloseste. Mananca tinuta in brate la mine sau stand in fund sau in picioare prin casa .
Nici noi nu mai stam in patut dar adormim in patul mare si apoi o mut la ea unde de obicei doarme pana dimineata. daca se trezeste pe la 5 o iau la noi ca nu am chef de scandal ci de somn.
Eu ce zic sunt pro alaptare chiar citeam carti de ale mele si era ridicat la cer alaptatul si biberonul era hulit normal ca poate copilul sa ramana cu barbia mai inapoi, ca inghite aer ca nu sunt stimulate glandele salivare etc. Dar noi de cand suntem cu biberon doarme bebe toata noaptea dupa ce bea 270 ml la culcare la 9.
A mea se culca si se trezea de vreo 3 ori cel putin si cerea tzizti iar eu eram zombie ca nu reuseam sa ma odihnesc cum trebuie. Clar ii era foame si nu se alinta asa am hotarat sa bag laptele praf.
De intarcat am intarcat-o ca stiam ca urmeaza cladurile si am zis ca mor cu ea de gat si nici nu pot spune ca manca de se omora san. dar pana nu m-am asigurat ca ii place biberonul si ca bea suficient cat sa nu mai aiba nevoie de san nu m-am aruncat la intarcat.
Eu cred ca bebeii cu san nu se satura suficient pentru ca e metabolizat mult mai rapid ca l. praf si se trezesc de foame. Parerea mea de mama care a alaptat.
Alta treaba de cand merge se duce prin casa isi aduce o jucarie ditr-o camera in alta si mai uita de mine dar eu ma cam stresez si o urmaresc de obicei ca am prins-o intr-o zi cum tragea de priza sa o scoata din perete si culmea ca a si reusit noroc ca atunci am intrat pe usa. Deci eu cred ca o data ce isi gasesc ocupatie nu vor mai fi atat de dependenti si va vor lasa sa respirati.
Nici eu nu pot sa gatesc in tihna ca vine si ma trage de pantaloni sau vrea sa se urce pe mine sa vada ce fac eu acolo si ea nu vede dar o sa regeret etapa asta din viata cand nu va mai sta cu mamica eu asa ca le iau pe toate cum vin desi ma enervez si eu. Aseara tot asa cand spalam carutul a stat langa cada si am stropit-o cu apa si cu detergent dar tot nu a plecat. Cand o lua taica-su in brate se zbatea si tot langa mine sa ma pazeasca a vrut sa stea.Hai ca m-am intins.
Ioana, Mona, Flo multumim de aprecieri.
Vazut si noi filmulete cu Julia care papa inghetata si Nick vitezomanul
Va pup
Mamica de cuminte
iulie 2008