Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)
Raspunsuri - Pagina 2
dr_anca spune:
La multi ani Vladut sa fi sanatos si fericit!
Care mai are bebelusi ce isi sug degetele?
A mea suge mijlociul si inelarul si cred ca albesc in scurt tim incercand sa o dezvat.
Imi aduc aminte de Galyb ca a tinut-o pe Xenia cu sosete 2 zile dar oare i-a reusit?
Narcisa a ajuns inapoi sau tot prin Romania?
Eu am luat mai intai un carut mai mare nu de firma importanta de l Baby Care care avea 15 kg asa ca de la 6 luni am trecut la un sport super pe care il iau in brate ca cele 4 trepte inainte de lift ma omorau la carutul celalat.
Daca ar fi sa o iau de la capat poate as lua unul multifunctional care apoi se face sport. Ideea e de spatiu si in casa si in masina dar cand e mic nu poti sa-l pui in sport asa ca asta e.
Am decis sa fac ROR-ul inainte si sa astept sa apara Infanrix-ul, doar ca dr noastra intra in concediu de maternitate deci cred ca vom cauta pe altcineva pentru bebe.
Mai3 bine ca nu e sarcina
Ioana faina pensiunea. Au preturi bune? Nu stiu inca ce sa fac ca as invita si catva copii iar in apartament e prea cald intr-un centru de joaca nu stiu daca vin. Grea decizie!
pe toata lumea!
Mamica de cuminte
iulie 2008
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Am venit si noi acasa, am fost putin la cumparaturi, cateva lucruri pt concediu.
Vreau sa va povestesc ca ieri am avut o experienta foarte emotionanta. Stiti ca v-am spus de prietena mea care a nascut, am fost la ea la maternitate si am vizitat-o. Asa de mult m-a impresionat revederea maternitatii, a etajului unde am stat anul trecut, ca ea sta la acelasi etaj, a rezervei in care am stat, a camerei si a patutului in care a stat Ioana, nu va puteti imagina ce sentiment m-a cuprins. Nu as fi crezut ca o sa fiu melancolica, chiar nu, dupa cat de mult am urat anul trecut maternitatea aia, chiar nu mi-am imaginat ca o sa ma uit nostalgic la toate locurile alea. Dar acum chiar mi se parea frumos, ma uitam la bebeii aia minusculi, nici macar nu imi amintesc cum era Ioana asa de mica...Nu ma intelegeti gresit, nu vreau bb2, clar, insa am fost foarte surprinsa de reactia mea, nici eu nu ma asteptam. Ori ca e chiar la un an de la nasterea Ioanei...nu stiu...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
estrella80 spune:
VLADUT!!!
Multa sanatate si mult noroc in viata!!!!
Vallly vad ca deja ai primit destul de multe raspunsuri. Dupa cum ti-ai dat seama, parerile sunt impartite. Eu am un Peg Perego Pliko, acela cu 3 in 1, sunt foarte multumita de el. A avut si landou, in care dealtfel a si dormit in primele saptamani in timpul zilei, doar acolo o tineam, si l-am folosit pana la 6 luni. Dar sigur ca nu e indispensabil, eu l-am considerat util, pt ca fata statea foarte confortabil in el, plus ca fiind si iarna afara, o ferea de intemeperiile anotimpului. Inainte de a-l cumpara am incercat si Skate, insa am optat pt acesta din motive de spatiu, Skate-ul se strange destul de putin, ocupa foarte mult loc in portbagaj si e destul de greu. De McLaren nu stiu sa iti spun ca nu am probat si nici nu m-am documentat suficient.
May3 sa inteleg ca a fost alarma falsa?
Gini ce de toruri ati avut, cat v-ati sarbatorit!!!Voi ati facut mai intai Priorix-ul?Ca noua ne-a spus doctora ieri ca asta se face la 13 luni!!
estrella80 spune:
Ankuta nu stiu sa iti spun la cat se fac impachetarile cu apa... slava Domnului nu am avut nevoie pana cum si sper sa fie la fel si inainte! CE sfat pot sa iti dau este doar sa o hidratezi f bine, si sa alternezi siropul cu supozitoarele. Nu stiu ce sa zic daca de la dintisori face febra asa mare?Poate ar mai bine sa mergi la o consultatie cu ea.
dr_anca spune:
Anca eu am stat cu bebe si cu febra 39.4 la fundulet si am rezolvat cu Nurofen si apa calaie care a dat intotdeauna roade la noi. A mea a facut febra iarna asa ca o lasam mai dezbracata si dadeam si caldura mai incet dar pe caldurile astea . Daca ei ii place baita eu zic sa o mai racoresti cu un dus la temp corpului sau o baita la fel decat sa te grabesti la spital.
Nu prea e de dus la spital pe caldurile astea decat in conditii mai deosebite de sanatate.
Daca te ajuta sa te linistesti cheama un pediatru acasa sau dr de fam.
Sper sa fie bine
Anna eu te vad cu bebe 2 peste catva ani . Nici un copil nu este la fel asa ca nu e obligatoriu sa fie si bebe 2 agitat.
Si eu am mai doua colege care au nascut dar nu am ajuns sa vad nici un mititel dar sigur m-as topi pe loc. Pe de o parte ar fi
tare greu sa o iau de la capat cu un bebe "inactiv" cand am atata treaba prin casa dupa spiridusul meu.
Mamica de cuminte
iulie 2008
AnnaBaby spune:
Bujo eu nu te-as sfatui sa reintroduci laptele noaptea, chiar nu cred ca plange de foame. Daca papa bine ziua, daca ii acoperi toate grupele alimentare, nu are cum sa-i fie foame, asa ca nu ai face decat sa-i dai programul peste cap. Parerea mea...
Mai3 ma bucur ca nu e nevoie sa te chinui cu chiuretaje si alte prostii, sper sa nu fie ceva nasol...
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
monalac spune:
ANKUTA,nu cred ca face febra de la dinti.mai bine mergi cu ea la un peDIAtru s o consulte.felicitari pt licenta si sanatate micutei!
BUJO,eu i as baga o.nu mai suge noaptea?
LA MULTI ANI,VLADUT!SA TE FACI MARE!
gallyb spune:
Salutari la toti pepenasii!
Primiti o mamica ratacita de vreo 2 luni?
In primul rand vreau sa le urez pepenasilor cae au implinit un anisor multa sanatate si numai bucurii. LA MULTI ANI!!! (scuze de intarziere).
Multumesc tutturor care m-ati felicitat de ziua mea.
Nu am citit nimic din urma, sunt foarte ocupata in perioada asta, am inceput si munca.
Putin despre noi: Xenia are 8 dintisori, a inceput sa mearga la 10 luni, acum alearga deja, este energica, nu prea mananca, am trecut si peste o viroza.Acum suntem bine.
O sa va rog sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa pun pe tava de la un anisor, vrem sa sarbatorim sambata.
Am vazut cateva poze cu pepenasii, ce s-au schimbat in 2 luni, sunt deja mari si foarte frumosi. O sa pun si eu cateva poze cu noi.
Sper sa intru cat mai curand, acum plec la munca.
M&M spune:
VLADUT Sa fii sanatos , pui si sa ai o viata plia de fericire si bucurii...
Bujo, eu i-as introduce masa ...Noi am patit la fel cu Mihaita si la dintisorii de jos si la cei de sus..Nu a durat decat o saptamana , incare noapte de noapte se trezea la 3 dimineata si plnagea...Singurul lucru care il linistea era biberonul cu lapte. Dupa ce au spart dintisorii gingia a trecut agitatia..
Mamica de poznas