Pepenasi iulie-august 2008 - IN SARBATOARE (133)
Raspunsuri - Pagina 16
moni_or spune:
Am pus si eu poze din Maramures, aici : http://picasaweb.google.com/monicado/LucaInMaramures1112Luni#
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
boticelina spune:
La multi ani cu sanatate tuturor pepenasilor care au mai implinit un anisor in timpul cat am lipsit!
Sper ca ati petrecut frumos si ca sunteti sanatosi!
Vazut pozele din vacanta cu Ari si Ami, super faine, vazut filmulete cu soricica irlandeza, o dulceata de fetita nene, vazut si poze cu Thero , si poze de la petreceri, super frumoase.
Abia astept sa fac si io rost de pozele de la aniversare si o sa va pun si poze cu gargaritzoiul tuns. Da, da, am tuns din bucle ca nu se mai putea, ii venea parul mai jos de umeri si era mereu uda la ceafa.
In rest noi ne pregatim sa plecam in turneu (aka vacanta ), mergem la ziua lui Anais, la ziua Mirunicimii, la nunta si inapoi acasa. Cu trenul... Am reusit sa fac traseul astfel incat sa avem locuri la vagon de dormit si la dus si la intors. Acum fac liste, listute... Bine, de fapt acuma scriu ca sa am de unde sa tai ca nu vreau sa am mai mult de un rucsac si o valiza, ca sa pot sa le duc.
Wish me luck
PS: Anka, am acelasi numar de telefon, mi-au blocat SIMul din tel furat si mi-au dat un nou SIM cu acelasi numar pentru telefonul cel nou. Asta mai lipsea nene, sa trebuiasca sa-mi schimb si nr de tel ca albeam... il am pe asta de 12 ani...
Xena no offence, n-aveai tu atunci de unde sa stii prin ce veceu treceam... Poate mai veniti vara asta pe la mare si clar nu va mai ratez...
Monica si gargaritza Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Moni, imi pare rau ca a trebuit sa fii tampon in vacanta. Eu cred ca lucrurile se vor imbunatati in timp. Si pentru stressul de zi cu zi eu recomand cu caldura intoarcerea la munca cu program redus (cf legii). E terapie nene... Eu imi dau seama de asta mai ales acum, ca-s in concediu si stau non-stop cu bimbi in bot... Asa bine e la munca, macar cafeaua o beau in (relativa) liniste, lecturand mailuri... boierie... Plus ca invata si Luca sa mai stea si cu altcineva...
moni_or spune:
BOTI, tot voiam sa-ti spun, ca am vazut pozele puse pe picasa, ce faci maica de slabesti pe zi ce trece??? Abia te-am recunoscut, nu te stiu eu din realitate decat din poze, dar si fata de cele de mai demult mi se pare ca esti mult mai slaba. Cat despre intoarcerea la scarbici, nu e asa usor, eu cand m-am mutat in luna a 8-a din Bucuresti am demisionat, am lasat tot, nu mai am la ce servici sa ma intorc, trebuie sa imi caut aici deci nici vorba sa conving pe cineva sa ma angajeze cu program redus. Si adevarul e ca nu imi convine nici dpdv financiar sa ma intorc mult mai repede decat mi se termina concediul, ca nu pup eu aici in oradea pe timp de criza asa salar cat am acum indemnizatia... Iar de stat sta Luca cu altcineva, sta cu maica-mea de ex. cu mare drag, insa maica-mea nu prea vine pe aici din cauza de sot, ca mereu ies scandaluri. Ata ete, cu asta defilam, eu ma rog numai sa doarma mai bine noaptea si atunci ar fi mult mai roza situatiunea.
Ma duc sa ma mai delectez cu poze de pepenasi in caz ca nu se trezeste Cretulescu.
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ankalaura spune:
Tocmai am avut primul dialog cu Erika.
O strig. Apare in usa.
Unde ai fost mami?
pa-pa
Ai fost la plimbare? Unde?
ta-ta
L-ai cautat pe tati, am inteles. L-ai gasit?
ne-ne-ne
Era adevarat. Nu il gasise
flo1980 spune:
La multi ani pepenasi!
Ioana Maria
Denisa Maria
Eduard Gabriel
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
boticelina spune:
Moni am slabit f tare cat am alaptat, cam 3 kg/luna. Acum am 58 de kile, nu ma ia vantul dar cred ca mi s-au reanranjat si oasele dupa sarcina. Oricum, cel mai nasol e ca am ramas fara tzatze . Purtam cupa D acum am un B amarat...
Dap, pe tine te coafeaza mai mult sa stai acasa. Oricum, te admir pentru rezistenta, mie cateodata imi vine s-o arunc pe fi'mea de la etaj cand se pune pe bocit sau aruncat demonstrativ pe spate si zau ca n-o tine mult... Aseara am avut si noi concert, inclusiv cu vomitaturi, imediat dupa ce-o imbaiasem si-o schimbasem, imi venea sa ma dau cu capu' de pereti
dana81 spune:
Ioana Maria
Denisa Maria
Eduard Gabriel
SA CRESTETI MARI PUILOR SI SA FITI FERICITI!!!!DISCTRACTIE PLACUTA LA PETRECERI!!!
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
alexa_teo spune:
buna.
noi suntem la fel,doar ca teo a inceput sa-mi faca febra...si azi-noapte si azi...dar nu are nici un simptom de raceala..tind sa cred ca e de la dintisori.
diarux ce poezioare frumose..mama mama o adevarata "poeata" esti:)))
ankalaura inseamna ca ai don'soara in toata regula.Felicitari.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
alexa_teo spune:
asaaaaa....vazutam pozele de pe picasa cu:
Adina-Maria cu fundu'n sus si prin iarba si in leagan,unde vrea sa planga dar nu gaseste motiv:)))
Seb de pica...in camera lui cea albastra...
T from Tero....e super poza 3 iulie2008/3 iulie2009...minunata.
Alex de Ella81 cu prietenii din it si toata famila lui cea frumoasa.
Irinuca de Gini,i-as spune eu scufita rosie.
Xenia de Gallyb...Julia de adrianabr...
Raluca si turtuletul ursuletz...Amalia la mare....
mda...deci toate pozele sunt frumoase,insa pepenasii sunt minunati.
va pupam dulce.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/