Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaaaaa!
hmmmmmmmmm, la ora asta...........
nu dorm mult, nu va impacientati!!
misun prin casa........
al meu a innebunit cu pescuitul, deci, s-a dus ovulatia de luna asta!! imi vine sa il strang de gat, cateodata.........
soriceilor, distractie placuta, bucurati-va de timpul impreuna!!
uratica, nu stiu: ce e cu accidentul?? cuplez greu....sincer...
mona,anca,nico, multumim de listuta!!
in rest,nimic deosebit!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Foarte active fetele la schimbul 3.
Ziua lancezim ca e prea cald.
Noua ne-a plecat musafirul. Ma apuc de putin smotru prin casa. Bag si niste rufisoare la masina. Si am si de calcat- urata activitate.
Cred ca trebuie sa ma organizez: cate o trebusoara pe zi, ca sa nu obosesc prea tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!
mayanule-nu imi schimb numele-sunt undercover!si oricum nu cred ca poate fi schimbat!
cat despre dobitocii peste care am tot dat..m-am scarbit deja!i-am zis ca sunt maritata!avea si cvul in fata!dar eu cred ca astia au impresia ca daca te-ai maritat trebuie sa fii proasta, nespalata,neingrijita,plina cu pete de mancare si mirosind a ciorbe,tocane si alte cele!si nu sunt frumusetea intruchipata-miss-90-60-90 hai sa fim seriosi!dar imi place sa am grija de mine!si plus de asta ma ajuta si genele mostenite de la ai mei!intradevar nu imi da lumea anii care ii am!cat despre ingrijit-nu exagerez!ci doar strictul necesar unei femei!si am fost ff decent imbracata..in pantalon..o camasuta lunga care sa acopere si fund si sani si tot..data cu un pic de rimel si atat!deci pe bune..data viitoare ma duc nespalata de o saptamana,cu kechup intins pe mine,mirosind a ciorbe si tocane si cu poza soatei pe tricou!si-asa soata imi e gurmand rau..si nu trece zi fara sa gatesc-ca numai mancarea gatita ii place!poate apoi se invita la masa respectivii angajatori sau se gandesc la tricouri ude!offffffffff...mama lor de idioti!
insa..oricum am cedat..plec in august in tari straine si lucru!nici sa nu mai aud de patronii de aici!m-am saturat de idioti!
inteleg ca sunt barbati..am crescut printre baieti..am 2 frati mai mari si plus de asta numai verisori..cand mergeam la bunica eram o duzina de 20 de baieti(verisori)-ca de..asa-i la tara si o singura fata!si ce rau eraaveam tot ce dorea sufletelul meu!
in orice caz..strang banuti de 2 fivuri si ma intorc in tara!poate reusesc si eu sa fac un plod!si ma duc la interviuri cu el in brate!m-am scos!uite vezi..cam tarziu imi fata mintea!asa trebuia sa fac!sa iau un bebe de imprumut!ca de..daca eu nu sunt in stare sa-l fac!
anca-si noi vrem la concert!
soricico-va astepta in formula tripla inapoi!
mona- si multam de cafele..si..daca tot ai atat de munca..nu ai nevoie de un subaltern?

Mergi la inceput

galli,guze-neata buna!
guze-eu stii cum am scapat de calcat?i-am cumparat soatei numai tricouri,camasi si pantalloni care nu se calca!
galli-am avut accident de masina..masina avarie 85%.noroc ca mie mi se facuse rau si statea soata in spate cu mine..masina avea 7 locuri si ne-am dus chiar pe bancheta din spate..nu stiu..asta a fost un semn-ca are Doamne Doamne alte planuri cu noi!ne va da o gradinita de bebici!insa prietenul soatei-care conducea a stat in coma..insa si-a revenit acum..e ok..eu nu am patit nimic ptr ca eram intinsa pe bancheta..soata ca statea normal pe bangheta s-a lovit la genunchi si cateva vanatai..dar nu a fost nevoie de spitalizare!multam Lui Doamne Doamne ca suntem intregi!ca in ultimul timp dau numai din una in alta-ba cazut din copac..cu operatia mea de 20 de cm..hemoragie..ba accident..offf..sper acum sa se fi spart ghinionul!
si..tu te-ai hotarat?ne dai si noua afine sa punem de-o afinata?ca de..o sarbatorim si noi pe soricioaica!numai odata-n viata face fata 35 de ani!

Mergi la inceput

Uratica, ! Si toata admiratia pentru felul in care treci peste necazuri. Sa te tina DD asa!

Din ce sunt camasile si tricourile care nu se calca? Merita investitia, serios. Pantalonii de care vorbesti, banuiesc ca sunt blugisori. Desi cei subtiri, pt vremea astea caniculara, tb macar neteziti.

Mergi la inceput

guze- si tie!hihi..si de asta ii multumesc eu mereu mamei mele..ca m-a "fatat" plina de optimism!si sincer..daca nu eram asa..pana acum eram la nebuni prin cate am trecut!
revenind la calcat...i-am luat soatei pantaloni din in..ii scutur bine cand ii pun la uscat si nici nu trebuie neteziti..si plus de asta i-am luat blugisori trei sferturi si niste pantaloni tot asa subtirei ce nu se calca!iar tricourile i le-am luat de bumbac..de la kenvelo-nu ca ii fac reclama..insa sunt super tari..sunt creponate si cu suste..cu rupturi cu chestii cu balamale..ca sa impresioneze!iar camasile..ori din in,ori creponate usor..sau tricouri cu guler de camasa,iar la manecute cu mansete..si nici alea nu trebuie calcate!si uite-asa m-am scos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

frumusico din brasov, imi pare rau ca ati trecut prin asemenea momente!!! bine ca sunteti nevatamati!
despre calcat- dont remind me........ am aici o droaie...
fug la treburi! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

galli-calca-le si tu in picioare!
uff..cica eu invat sa ma fac soferita,ca de cand cu accidentul am zis ca nu ma mai urc intr-o masina decat daca sunt eu la volan si conduc cu 20 de km la ora!..dar cu atea ispite in jur..tv,laptop,voi..una alta...nu am chef de nimic!mai mai ca m-as preta si la calcat!

Mergi la inceput

Uratica, schimbul asta nu te coafeaza? Io ma duc sa dau examen de carnet pt tine si tu calci?

Mergi la inceput

da da da da da da !!!!!!!!!!!!!!!sunt de acord!!
mai ales ca nu ma impac cu intrebarile ce se refera la circulatia tramvaielor si la cele de mecanica!
offfffffffff...

Mergi la inceput