* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 8

adra_bell spune:
 Buna, am pus si eu niste hainute in album, daca am facut vreo varza p-acolo, va rog sa scuzati si sa modificati cum stiti ca e mai bine.
O sa pun si o postare despre Mihaita pe blogul meu, e destul de citit, poate ajuta. O sa-mi fac timp zilele astea sa calc niste lucrusoare noi, dar bagate prin niste pungi si revin
adra_bell si 
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">Eva e ratusca adr
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

kid spune:
 ADA1974 Multumesc! 
Gabriela7 Pentru pozitia 140 de la adulti a licitat AnnaBaby 15 lei. Daca vrei sa continui licitatia, te rog sa oferi peste aceasta suma. 
adra_bell Multumim pentru produsele oferite! 
Si noi in albumul de ratuste ->>>  www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 
 Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru  Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Bazar pentru Ema

ancadragoman spune:
 licitez 148-35 ron
si ma intereseaza niste dimensiuni pentru fusta asta http://entertainment.webshots.com/photo/2518755910101756654sQWVSo.Este elastica?
anca 
 de 
 Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

nushulica spune:
 vad ca produsele oferite de mine incep sa fie licitate
ma bucur mult ca pot ajuta si eu un pic 
anca am masurat fusta are 39cm in talie si 55cm lungime,nu e elastica iar la spate are niste pliuri daca vrei ii fac poza dar mai incolo ca dav e marait rau e bolnavior
de 
 DavidPoveste

kid spune:
 nushulica Am pus azi pachetul la posta, te rog sa ma anunti cand il primesti. 
Si noi in albumul de ratuste ->>>  www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 
 Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru  Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Bazar pentru Ema

ancadragoman spune:
 146-20
anca 
 de 
 Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

mariussimiuc spune:
 Puisorule 
 m-am dumirit intre timp despre ce pantaloni este vorba. Asa cum spuneam,ii trimit saptamana viitoare. ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
 De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...