* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 3
doxinu spune:
Si daca tot m-am apucat sa fac curat atunci mai pun ceva:
http://entertainment.webshots.com/photo/2819846990104982896QQGgGp
http://entertainment.webshots.com/photo/2473104080104982896jDUQUE
http://entertainment.webshots.com/photo/2296249560104982896cGaoyk
Pozele ai iesit fara culoare si raiatii par juliti in genunchi din cauza blitului,care nu a fost,.TOATE SUNT IN STARE EXCELENTA
Astept cumparatorii
Andries spune:
Buna,
am depus astazi cei 20 de ron pentru pelerina d eploaie si pentru carte. Kid, scuze de intarziere, crezi ca ne putem vedea joi sau vineri (trec eu prin centru in cursul diminetii)? Nu mai stiu cui trebuie sa cer cartea de jurnalism...please help
Andries
kid spune:
Andries Cartea de jurnalism pe care ai castigat-o este oferita de Delphinas. Te rog sa iei legatura cu ea pe PM.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
mihaela77O spune:
confirm plata facuta de Andries!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
puisorul spune:
Licitez 221- 15 RON.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele
kid spune:
mihaela770 Am depus si eu banutii pentru produsele castigate, te rog sa-mi confirmi ca au intrat.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
moni_or spune:
As vrea sa licitez pozitia 345, protectie patut IKEA, 25 ron, oferita de ankalaura. Multumesc!
Monica, mami de Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
kid spune:
ADA1974 Felicitari pentru licitatiile castigate. Produsele oferite de SunSmile sunt la mine, te rog sa-mi spui cum facem sa ti le dau.
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid mihaela770 Am depus si eu banutii pentru produsele castigate, te rog sa-mi confirmi ca au intrat. Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi |
kid,scuza-ma te rog de intarziere...au intrat banutii,azi ti-am pus si coletul la posta!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA