* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 19
M&M spune:
Mihaela, am facut plata azi..NU stiu cand va fi confirmata...
Cristina, si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
lala2009 spune:
buna mamicilor am tot urmarit subiectul dar abia acum am vazut ca am castigat licitatia,cum se procedeaza?luni voi depune banii.Taxele postale cine le suporta
o duminica placuta
kid spune:
lala2009 Dupa ce depui banutii in contul lui Mihaita de pe prima pagina iei legatura pe PM cu persoanele de la care ai castigat produsele pentru a le da adresa unde sa ti le trimita.
Taxele postale sunt suportate de tine, daca nu stabiliti alfel.
Suportul de lumanare oferit de preety este la mine, te rog sa-mi activezi PM sa vorbim.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Bazar pentru Mihaita Bogdan Sebi Ema
szivarvany spune:
Fetele cu produse castigate de la Ayla, va rog sa mai aveti cateva zile rabdare pana imi ajung mie si vi le trimit.
Astept PM cu adrese si link la produse sa nu incurc ceva.
Ayla va roaga sa o intelegeti :(
Eu la fel
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
andru_mami spune:
lala2009-activeaza-ti PM sa imi trimiti adesa ta ca sa pot sa iti trimit veioza,luni as vrea sa o pun la posta,cat despre taxle postale nu cred ca o sa coste mult,pe mine nu m-a costat nimic cand mi le-a trimis kid.
astept PM de la tine.
POZE
lala2009 spune:
buna mamicilor,as dori si eu cat de repede sa depun banii am licitat in valoare de 41lei,am primit un raspuns de la o mamica ca eu suport taxele postale.Va rog mamicile care am licitat produsele sa spuneti cum facem cu taxele postale eventual un cont al vostru si suma de bani pt taxe sa va pun banii.multumesc.O zi buna mamicilor.
andru_mami spune:
ionik- am pus coletul la posta ,te rog sa ma anunti cand il primesti.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
andru_mami spune:
lala-chiar nu stiu cum sa facem cu coletul,de fapt cu taxele,sa o intrebm pe kid ca ea stie mult mai bine,eventual le suport eu iar tu pui banii in contul lui mihaita;ramane de vazut dupa ce iti achiti produsele.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
kid spune:
lala2009, andru_mami Voi decideti cum faceti cu taxele postale. Regula bazarului spune ca aceasta taxa este suportata de cumparator. Desigur, daca vreti se poate si persoana care a oferit produsele sa plateasca taxele, iar apoi cumparatorul sa depuna contravaloarea lor in contul acestuia sau in contul lui Mihaita.
kid spune:
lala2009 Astept PM de la tine, eu nu pot sa iti trimit, sa-mi dai adresa ta sa iti trimit suportul de lumanare pe care l-ai castigat.