* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela77O spune:
doxinu,multumim din suflet!
eu personal,va multumesc din suflet,fetelor care v-ati implicat in acest bazar,mai ales kid,initiatoarea lui si fetelor care au donat lucruri sau au licitat lucruri....va multumesc ca,voi credeti in sansa lui mihaita de a deveni un copil normal!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
kokyu,confirm plata facuta de tine!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
doxinu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu http://news.webshots.com/photo/2484412260104801728DVfJqT http://news.webshots.com/photo/2227377460104801728JDKoil Licitez si io 12 lei pentru fiecare |
Fetelor am licitat si io de pe data de 7 dar nu m-a bagat nimeni in seama
kid spune:
Ioana Scuze pentru intarziere, nu am avut acces la net cateva zile. Te trec in listuta imediat.
Multumim pentru jucariile oferite.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
doxinu spune:
citat din mesajul lui kid Ioana Scuze pentru intarziere, nu am avut acces la net cateva zile. Te trec in listuta imediat. Multumim pentru jucariile oferite. Teodora, de Vladut (15.05.2007) Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2 Vreau sa nu mai fiu diferit! Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Ema |
Multumesc
kid spune:
Ioana Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura cu LunaNoua pentru produse.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
preda_vicky spune:
Azi voi pune si eu banutii in cont, imi cer scuze de intarziere, iau acum legatura si cu Nushulica.
preda_vicky spune:
Am pus banutii in cont (am pus 30 ron, sa fie suma rotunda). O sa confirme Mihaela cand se intoarce de la Bucuresti.
Mihaela, confirmi tu cand poti, da? Multumesc.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui preda_vicky Am pus banutii in cont (am pus 30 ron, sa fie suma rotunda). O sa confirme Mihaela cand se intoarce de la Bucuresti. Mihaela, confirmi tu cand poti, da? Multumesc. Vicky |
am prins putin net....
vicky,confirm plata facuta de tine...multumim!
Blogul lui Mihaita
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA