* * * Bazar pentru Mihaita * * * (4)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_26 Mihaela, confirmi te rog plata??? A fost facuta in dimineata asta. Mamica de poznas Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
cristina,inca nu se vede plata facuta de tine,insa sunt convinsa ca ai facut-o!...multumim!
p.s.cristina,au intrat banutii!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
nushulica spune:
kid am ridicat coletul de la posta,totul este in regula
maine trimit coletele la fetele care mi-au dat pm,azi n-am reusit sa pun decat 2 colete ca am deschis tarziu forumul
ancadragoman pls da-mi pm cu adresa ta sa pun tot maine si coletul tau sa nu mai fac alt drum la posta
de David
Poveste
Gabriela7 spune:
Pentru LunaNoua nu stiu sa trimit p.m :D , dar am facut plata , o sa confirme Mihaela . Lasa-mi tu , te rog, un pm . ms frumos
arcadia spune:
Licitez de la imbracaminte copii 0-6 luni pozitia 257 geaca 15 lei. Multumesc.
Mai licitez tot de la 0-6 luni pozitiile 147 body 5 lei, 166 manusi 1 leu, 178 body 5 lei, 208 pantaloni 5 lei, 213 set caciulite 5 lei si 200 botosei 3 lei.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 19+
kid spune:
Gabriela7 Ca sa poti primi PM, te rog sa mergi in meniul din stanga la "Profil personal" si sa iti activezi optiunea PM.
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema
arcadia spune:
Mai licitez de la produse pentru adulti pozitia 31 curea 7 lei.
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 23+
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela7 Pentru LunaNoua nu stiu sa trimit p.m :D , dar am facut plata , o sa confirme Mihaela . Lasa-mi tu , te rog, un pm . ms frumos |
confirm plata,facuta de Gabriela7!
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kid spune:
arcadia Te rog sa iei legatura cu persoanele care au oferit produsele pe care le-ai castigat. Felicitari.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema