Sezatoarea canadiana (149)
Raspunsuri - Pagina 20
Daiopri spune:
Am incercat sa tin pasul cu voi si nu prea am reusit:) Drept urmare cer scuze si scriu ce imi amintesc
Nelia imi pare tare rau sa aud. Mult succes sotuluiO sa fie bine. Uite try ce ocupata este acum
Khristin LMA si de la noi!! Tot ceea ce iti doresti sa se indeplineasca langa asa copii frumosi si cuminti.
DanaP pot sa fac asa?
Asta de invidie bineinteles:)) F.f.f.frumos, totul si voi, deosebiti si calmi, si resortul. Ti-a placut mai mult ca Bahia? Ca mie mi s-a parut mai frumos
Oare asa relaxati o sa aratam si noi cand o sa avem copii asa mari si frumosi ca voi? Ca acu eu in poze is doar in alergari
Si nu stiu cum sunt copilasii tai, dar mi se pare ca inca se simt extraordinar cu voi (ca deh is maricei de acuma) si sunt cuminti si dulci.
De unde ziceai ca iti cumpeti hainute? Ca parca nu suntem in aceeasi tara:)))F. f. frumos.
Mqqm, vazurt Oliver scump. Chiar ca frumos la voi acolo. Nici nu ai nici o grija cu atatea ajutoare. Si si copilasii tai cei mari sunt de invidiat de cata grija au pt bb mic. E scump Vuitonul rau nu-i asa?
Mona vazut si eu prima data grasunelul tau mic.Multam de ganduri.
Ktrinel, scumpa noastra cu fetita dulce dulce multi pupici de la noi
Romanitza tinem pumnii. Nastere usoara.
Lorelaim ma bucur ca totul este bine la voi si ca sunteti peste val.
Chiar ne-au lipsit mesajele tale
Lorelai, multumesc de ganduri. Voi tot mai vreti sa veniti incoace?
Maru, ocupata ocupata, da mai vin si pe la noi Cat mai stau ai tai?
Ange ce mai fac copiii tai? Bunicii cand pleaca?
Laurajr voi cum mai sunteti? Cum mai e cu fetita ta, ca iti spuneam ca si al meu al mare e cam la fel:))
Pitilache ce frumos la voi acolo:)) Ce bine ca o ai pe Isa cu tine. Va dorim reuniune frumoasa.
Carmen, tot asa frumos e acasa?:) Tare mi-e ciuda c anu am reusit si eu sa ajung si cand socotesc cat mai am de rezolvat, mi-e ca nici la anul nu ajung:(((
denisa, cum e fara pitici? Va faceti de cap macar?:))
Cred ca atat mi-am mai amintit, si imi cer scuze fetelor la care nu le-am scris personal.
Ma gandesc la toate si va multumesc de ganduri.
A, noi ne totpim de cald vara asta
Tocma cand eu nu am voie la soare
Numai bine tuturor
nelia spune:
Daiopri, ma bucur ca ne mai scrii, ma gindesc mereu la tine!
Lorelaim, ce bine imi pare ca ai revenit. Spor la invatat!
Din ciclul un necaz nu vine niciodata singur... n-am mai plecat pentru mai multe zile cum planuisem, ca nu mai avem bani. De ce aveam si nu mai avem? Pentru ca... am aruncat un plic cu 500 de dolari americani la cos!
OlgaTarziu spune:
in perfecta concordanta cu ceea ce simt
http://www.youtube.com/watch?v=0TPua3PJKhM&feature=related
carmen77 spune:
Daiopri, inca ne place -) .... va zic eu daca mi se schimba sentimentele vreodata. Mai stam pana sambata in Suceava si apoi plecam spre Timisoara sa ne infigem mai bine in viata romaneasca.
Nelia, wow , cum ai reusit sa arunci 500 de dolari la cos?
cge spune:
Nelia, daca te consoleaza, si eu am aruncat o bratara de aur la gunoi (pe care sora-mea o facuse cadou Ancutei).
E nebunie mare cu copiii astia.
Carmen, sa mai treci pe la Sezatoare si din Timisoara.
Multa bafta!!
Pe baieti ii luati cu voi, vor merge la gradi in Timisoara sau raman la bunici ?
O duminica placuta,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Simonna spune:
Ziua!
Vorba Dianei, si intrunirile astea "mici" sint super placute, ca apuci sa vorbesti mai mult cu oamenii cu care stai la masa. Mie seara de vineri mi-a cazut tare bine (Diana, nu uita, o singura fraza "N-am nascut", in rest poti sa ai tot fun-ul din lume!), a fost mortal chelnerul ala care ne ura sincer (poate era misogin!) si s-a ales cu ciuciu bacsis! Dar mincarea a fost buna si muuulta. Si locatia a fost corecta, mai ales pt. noi, Lavalul, care in 2 min. am fost pe autostrada.
Concluzia, see you next time, gasim alta crisma - poa' sa fie ceva cu teme japoneze? - si sa aveti o duminica placuta.
Simonna