Sezatoarea canadiana (149)
Raspunsuri - Pagina 18
kariguld spune:
hallo fetelor.
nu dau buzna la voi , intru timid cu o dorinta.
avem aici o campanie
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139932.
rugamintea mea este daca doriti sa ne ajutati sa facem cunoscuta campania. doar daca doriti!
va multumesc anticipat!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
ange spune:
nici eu nu ajung la intalnire in seara asta.acum 5 min am aflat ca,colegul mi-a facut rost de musafiri deseara
Imi pare tare,tare rau...
Denisam spune:
Neatza si o cafea azi
Khristin-am vazut poze superbe cu Chris cel smecherel si care a creeecut tare mult si cu Yasmi cea iubitoare, mare fun aveti voi.
Carmen-sorry, eu nu te pot ajuta.
Maru-cand mai scrii in blog?
Katrinelu si Ina- va spun cat de dulci sunt fetele voastre si cum as vrea o bucatica din ele
Romanitza-enjoy perd de 2 in 1 cat mai poti si relax.
MTL- sa aveti o intalnire faina.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monicutza_bb spune:
ange colegului
Nadya sanatate multa cumnatei tale. Imi pare rau, dar nu stiu nimic de produse naturiste.
Fetelor, nu ne dadea Dragaica ceva sfaturi de produse naturiste anul trecut? Poate ea stie ceva, cu toate ca nu a mai intrat aici de mult timp.
Carmen la noi vine nasul lui Alex maine cu Britishul. Stiu sigur ca ar putea sa ia cutia cu aparatul, doar ca timpul este scurt. Cea mai buna solutie este sa se vada maine la aeroport, inainte sa plece. Da-mi un semn repede, sa stiu daca il contactez pe Alex (nasul).
maru spune:
Nadya, imi pare rau ca nu am raspuns, nu stiu pe nimeni aici naturist care sa se bage la asa boala grea! Plus ca in fata unei asa mari dureri intepenesti, iti pierzi cuvintele...
nelia, nu am zis: bafta multa lui Octav! la voi nu e Second career program? ma gandesc ca ar primi bani de la guvern cat ar face masteratul fara sa fie nevoit sa ii plateasca ulterior!
eu, pi aci...
Simonna spune:
Ziua. Vad c-am ramas Dana, Diana, Monicuta si moe. Bine si-asa.
Ange, zau imi pare rau, zi-i din partea mea lui colegu-to ca asa si pe dincolo.
Pozele sint super faine, m-am tot uitat la ele in toate directiile...
Donia, sa stii ca, culmea sa nu, desi l-am vazut cind inca nu statea in picioare, pe Cristinel l-am recunoscut la fix. De Roxana nu mentionez, ca nu mi-a trecut crush-ul pe ea!
CataD, creste copilul Laura ca din apa... I-am aratat-o lui Radu, i-am reamintit cine e, si-a dat din cap multumit, in semn de aha, foarte bine face ca se face-asa frumoasa!
Romanita, tu aproape dai pe-afara de-atita burta, nici nu te vezi! :)) Si de-atunci s-a mai facut, stiu sigur, ca si eu ma expandez ca popcornu'!
mQQm, bebe Oliver chiar are fatzuca de Oliver!
Personal, de cind s-a nascut el, eu tot fredonez asta:
http://www.youtube.com/watch?v=-P7M9Ag77Vs&feature=related
Care, de altfel, e dedicatie speciala de la Radu, care s-a dus pina hapt, departe, la el in camera, mi-a adus caseta video (pe care-am vazut-o de milioane de ori pina nu demult) sa gasim mai usor cintecul.
Pupam pe toata lumea, heve fun in weekend, miine ploua :))
Simonna
Podeanu spune:
Neata si o cafea si de la mine.
Nadya,imi pare rau ptr cumnata ta. Nu stiu ce sa-ti raspund dar ii doresc multa putere si tarie.
pai bine mai ange, tu ne stirnesti si apoi dispari? Nu stie colegu' ce importante suntem noi? Imi pare rau ca nu te vad nici acum.
Romanitza, ce gravida draguta esti! Si ce tinara arata mama ta. Scoatem pampoanele sau nu inca?
Ina, am vizionat si pozele tale. Haioasa rau e Thea in poze
NADYA spune:
Buna ziua fetelor, va multumesc din nou, imi pare rau, poate am dat un ton gresit mesajului.
Nelia, eu ma refeream la un doctor naturist sau naturalist, care vindeca cu tratamente pe baza de plante medicinale. Sau poate nu m-am referit eu bine, poate este acel doctor homeopat. Da sigur doresc tratamentul cu ciuperci, suntem in situatia in care orice ajutor si tratament sau sugestie este binevenit. Adresa mea este nadia underscore sayeh at yahoo dot ca Multumesc de primire, dar de fapt am revenit ;)
Carmen multumesc de link, o sa ma uit pe el si poate dau niste telefoane, pentru mai multe informatii.
Monicutza, aceasta persoana Dragaica este membra DC? poate o caut in lista si gasesc un email ceva.!
Maru, asa este saraca fata este in aceasta stare din Mai anul trecut si se pare ca chimo si tratamentele lor nu-i fac nici un bine. Ea saraca este foarte dezamagita si pierduta, fara speranta nimik. Si noi cei de langa ea, incerca sa fim tari si sa nu ne lasam doborati mai ales in fata ei, ca nu-i face bine. E foarte greu.
Podeanu iti multumesc.
Fetelor, va multumesc din tot sufletul pentru sprijin si va doresc din toata inima, sanatate multa si voua si celor dragi voua. Va pup si un weekend placut.
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NADYA Buna ziua fetelor, va multumesc din nou, imi pare rau, poate am dat un ton gresit mesajului. Nelia, eu ma refeream la un doctor naturist sau naturalist, care vindeca cu tratamente pe baza de plante medicinale. Sau poate nu m-am referit eu bine, poate este acel doctor homeopat. Da sigur doresc tratamentul cu ciuperci, suntem in situatia in care orice ajutor si tratament sau sugestie este binevenit. Adresa mea este nadia underscore sayeh at yahoo dot ca Multumesc de primire, dar de fapt am revenit ;) Carmen multumesc de link, o sa ma uit pe el si poate dau niste telefoane, pentru mai multe informatii. Monicutza, aceasta persoana Dragaica este membra DC? poate o caut in lista si gasesc un email ceva.! Maru, asa este saraca fata este in aceasta stare din Mai anul trecut si se pare ca chimo si tratamentele lor nu-i fac nici un bine. Ea saraca este foarte dezamagita si pierduta, fara speranta nimik. Si noi cei de langa ea, incerca sa fim tari si sa nu ne lasam doborati mai ales in fata ei, ca nu-i face bine. E foarte greu. Podeanu iti multumesc. Fetelor, va multumesc din tot sufletul pentru sprijin si va doresc din toata inima, sanatate multa si voua si celor dragi voua. Va pup si un weekend placut. |
Nadya, Dragaica este membra Dc si chiar asta ii este nicknameul. Nu a mai intrat insa de multisor. Incearca sa-i trimiti un pm poate totusi nu mai intra aici dar intra pe DC.