Mamici de zmeurici de iulie-august (69)
Raspunsuri - Pagina 20
PatriciaArdeleanu spune:
Flosideea, felicitari si casa de piatra!

Pooh, saracuta, cred ca moare de foame. tinem pumnii sa termine cit mai repede.
Giova, e asa dulce Edi, am uitat sa iti spun!
am trimis si eu 2 poze, dintre care una recenta![]()
(MOni, daca luam 13,5, la cele deja existente ale mele, nu ma vedeam bine cred
)
ClaraJ, ce frumos se vede Bryce in poza
!ce botic are!
Patricia
s35 si Rebecca
05.02.2005
buburuza1979 spune:

fetele vin si eu la raport dupa o noapte f grea... si eu am avut probleme azinoapte. bebe a fost extrem de agitat pana pe la 4 dimineata si de la cat s-a impins mi-a dat o gramada de contractii si intepaturi in col.
nici eu nu mai dorm mai mult de 3 ore legate si asa obosita ma simt ... se pare ca isi pregateste deja corpul programul ...
maine merg si eu din nou la un control si daca totul e ok miercuri pe 15 fac cezariana . asa ca jojo-miha o sa nastem in aceeasi zi 
sper sa reziste colul pana atunci ![]()
felicitari proaspetelor mamici 

Thea
37+
Serban Alexandru
AMR 1 saptamana
Giova spune:
au plecat si baietii mei...mi-e dor de pitic, dar il strang in brate pe bebe in lipsa lui marco.
citesc din urma si scriu...ca sa nu uit si sa ma pun la curent cu ultimele noutati.
Alinutza ma bucur ca ai reusit sa speli toate lucrusoarele bebeului.
Cornelia, Uliiasi de unde ati luat lenjeriile bebeilor pt. patut? tare frumoase si viu colorate sunt.
meleea bine ca ai rezolvat cu netul. cum stai? mai ai intepaturi si burtica tare?
Moniland tu inca la birou? te vedem la stiri azi-maine
.
pony e mai grea expulzia, dar nu-ti fa probleme. Vorbeste si cu dr. tau, dar nu cred ca e cazul de cezariana. eu am 1,68 si am nascut nat. un bb de 3850 gr. Edi fiind mai micut cu 1 kg...parca a iesit mai greu...nu m-a taiat, m-am rupt putin, refacerea mult mai rapida, dar tot e mai bine sa fie bb maricel.
pogos mersi de info. a refuzat si apa cu bicarbonatul
. Il facem cu nistatina si cu spray-uri in guritza, se lasa cu circ, plangem amandoi...dar n-aveam incotro. de 2 zile bea doar apa si ceai...acum pe cand a mancat asa de bine...se vedea ca a pus pe el
.
patricia nu-mi vine sa cred ca ai pus doar atat. felicitari doamna!
Bine ai venit pe lume Andreea teodora
!
Ayda refacere rapida si mult laptic pt. printesa!
Blanca doamne ajuta sa stea bebitza sa astepta dr. sa nu faca ca si Edi al meu...si eu aveam colul lung si inchis si intr-o sapt. s-a rupt apa, iar colul era sters de tot
.
ivanoiuadela super naspa dr. tau...ce chestie...mai bine spunea adevarul decat sa minta ca e plecat.
haide Pooh
(bebe nu o chinui pe mami, stiu perfect cum e...)
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze
poze
Nico29_79 spune:
Buna fetelor...Felicitari noilor mamici si bun venit noilor zmeurici, multa sanatate si sa fie cumintei! M-am emotionat foarte tare de fiecare data cand am vazut pozele cu noile zmeurici si de-abia astept sa le vad si pe celelalte zmeurici care vor urma..
..de asemenea si frumoase lucrusoare:)
Fetele care vor naste cu dr. Lemnete ,ce analize v-a mai dat sa faceti si ce alte noutati aveti?
Sarcini usoare in continuare si multi
cei
http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/
32+ cu baietel Alexandru