Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(49)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si pana la urma le fac in burtica, intramuscular sau cum vreau eu? Vreau intramuscular...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Beatrice, dipherelinul de 3,75 se face intramuscular, cel putin eu asa stiu si asa le-am facut.
Raluca, iti tin pumnii pentru maine la eco .
Si tot maine merge si Aerlilian, sa-l vada in sfarsit pe bebe . Va astept cu cele mai bune vesti . Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Magdita,

Eu ma alint cu ecografia maine, nu cred ca se vede nimic doar ca domnul doctor a zis sa ma duc ca e el dragut tare.

Mai tare vreau sa vad valoarea de la BHCG maine, ma duc cu ambele la domnul doctor. El initial ma chemase luni dar cine mai rabda?

Oricum sper si cred foarte tare ca e totul ok, asa ca abia astept.

Maine va vedea domnul doctor doua Ilene Cosanzene insarcinate daca merge si Aerelian. Ce frumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Da, iubita, Lilisor va fi maine pe la 14 la cabinet. Ce frumos ar fi sa va intalniti, Ilenele nostre .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Ce fericite trebuie sa fiti!!
Eu momentan ma relaxez la Sinaia, ca iubi a avut treaba in zona cu serviciul si m-a luat si pe mine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

singura?

stiu ca pare incredibil... insa dipherelinul nu trebuie musai facut in popou... important e sa fie intramuscular (adica nu subcutanat, sub piele) si poti sa il faci si in picior, daca nu te simti in stare de acrobatii, iar sotul are inima mai slaba... sincer, nici eu nu ma asteptam ca sotul sa reuseasca sa imi faca el injectiile, ca pe el il lua cu lesin numai gandul... dar uite ca la nevoie te intaresti... in plus, exista pe youtube filmulete care iti arata cum sa iti faci singurica injectiile de toate felurile...

Mergi la inceput

de ce nu beneficiem de acel tratament gratuit daca e cel mai nou, aparut pe piata, etc?De ce trebuie sa ne chinuim in continuare cu diphereline care da atatea stari nasoale?

Mergi la inceput

Propriul destin poate fi schimbat gandind pozitiv. Iata ce spunea un mare maestru indian Swuami Shivananda: "Omul seamana un gand si culege o actiune
Omul seamana o actiune si culege un obicei
El seamana un obicei si culege un caracter
Semanand un caracter el culege un destin"

Mergi la inceput

Uite cine vorbeste! EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

de ce nu beneficiem de acel tratament gratuit daca e cel mai nou, aparut pe piata, etc?De ce trebuie sa ne chinuim in continuare cu diphereline care da atatea stari nasoale?

pentru ca acel produs este practic in perioada de testare. este gratuit tocmai din acest motiv, caci face parte din programul de testare. nu este inca dovedit ca e cel mai bun si se cunosc inca suficient date despre cum reactionam la el si ce efecte adverse poti sa ai, in timp... in final, se poate dovedi mai putin eficient decat dipherelinul (sau mai rau, cu efecte adverse periculoase pentru sanatate), sau poate sa fie similar sau poate sa fie mult mai bun, intr-adevar. dar asta ramane de vazut... pe pielea celor care se ofera voluntar pentru testare...

Mergi la inceput