Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita, eu am bumper (aparatori de pat), l-a salvat de multe ori pe Aidan, mai ales cand a inceput sa stea in fund si nu avea echilibru, venea cu capul direct in barile patutului.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Porumbita, eu am pus aparatori la patut cand am inceput sa o gasesc pe Cati de-a latul sau in diagonala, cu capul lipit de barele de lemn. Sunt mult mai linistita asa, ca ea are un somn cam agitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

pe avion,toptul e sa stai tu calma sa nu te simta stresata si sa te comporti ca de obicei. da-i suzeta sau titi la decolare si la aterizare.e fff usor cu ei asa mici,hai multa bafta,o sa fie bine,noi am zburat vreo 10h cu max 5minute de plans(per total nu per avion)

miere,din cauza dermatitei se trezea noaptea?saracutl,am citit ca i-a trecut acum,mumosul de el!

crisspy,Ana cand e vorba de jucarii noi ,ii ia vreo 2-3 zile sa se obisniasca,doar dupa acea se bucura de ele.

bine ca venii vorba de bumper,cum se numeste in ROmania si unde il gasesc?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine

voi deschide maine un cont in lei si unul in valuta pt cele care ne puteti ajuta pt tratament ... am inteles ca face niste injectii f scumpe ...

iar diseara la ora 21 facem rugaciune colectiva ,.... cine poate sa citeasca pentru alina ACATISTUL SFANTULUI NECTARIE ... tamaduitorul de boli ... se gaseste pe net ...

aaaaaaaaaaa
si ceva mai frumusel
de ieri manacm supita si bem suculet de mar si piersica
si ne plac amandouaaaaa
inca fara un orar
da e bine ca sunt bune ....

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

m-am prins,aparatori se numesc si unde le gasesc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aresa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

alina nu vorbesc din experiswnta dar mie mi se pare f bine;

lisa, aresa dati-mi si mie detalii cum e cu bb pe avion, ce ati facut, ce nu ati facut ca marti zburam si noi si am super emotii;

selene cum te mai simti?

crisspy ce-ti face masea? cu bb cumfaci pana laurma? la mama sau bona? noi ne gandim din toamna la cresa

mey sa imi ziceti dc aveti sau nu aparatori de pat , dc merita invetit in ele

Porumbita noi n-am avut nici cea mai mica problema ..E drept ca zborul nostru a fost cu mult mai scurt decat al Lisei ,iar crocodilul a dormit non-stop..eu l-am amanat putin cu masa si-am avut un biberon gata pregatit...imediat ce-am decolat l-am mufat pe sticla ..si somn neneaca...singura noastra pb. este AC..Croco nu suporta aerul conditionat(nu va puteti imagina ce-am mai patimit gravida fiind si pe caldurile de foc in Turcia fara aer)..si cum da cu nasul de el i se inrosesc ochii,asta fiind singurul neajuns in deplasarea cu avionul.Zbor placut!!

Mami Alex si Vic cel mic
CROCODIL MORCOVIT

Best of Victor Cristian

frumos ca o fetita

[/url]" target="_blank">CROCODILU`

Mergi la inceput

si pe noi AC-ul ne-a deranjat,adica avem un pic de mucisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Am venit si noi de la control. Nu a pus tare mult in greutate Mister de cand cu diversificarea asta cah - acum are 7.730 kg. Bernie spune ca e OK, in prima parte a diversificarii se intampla chestii de-astea deci nu e cazul sa ma ingrijorez si sa o tin inainte, ca ce fac fac bine. Daca zice ea....Oricum, nu mai papam piure de fructe la pranz, intram clar pe "savory" - deci cum s-ar zice masa consistenta... azi am papat juma' de borcanel cu zarzavele+orez+pui plus lapticul de dupa. Deseara cereale+piure de fructe si bineinteles, tot laptic. Bineinteles, regula cu ne-fortatul copilului la masa ramane - papa cat papa, cand nu mai vrea, nu mai papa. O sa vina oricum saptamana viitoare pe la mine sa ma "consilieze" apropo de convinsul lu' musiu sa faca nani si sa-mi aduca vitamine (ca cica de la 6 luni incolo bebelusii alaptati la san primesc vitaminele A,B si D - asta daca au inteles eu bine). Tot atunci ii vom verifica iar greutatea, sa vedem daca ii prieste cu zarzavele+carnita+lapte la pranz, cereale+piure fructe+lapte la cina (iar de saptamana viitoare vom introduce "solide" si la micul dejun).

Ma pun sa citesc din urma ... si bineinteles pozici, ca nu m-am uitat de ceva vreme

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Naty, sunteti toate 3 niste FRUMOASE!! . Eu zic ca semanati chiar foarte bine.
Si acum, bataitaaaa....pt ca ati fost vad la Trattoria in herastrau si nu ai zis nimic..eu stau la 5 min de mers pe jos si acolo este intrarea unde mergem noi mereu ...eh, data viitoare.
PS. Nu te-am uitat cu numele Dr gastroenterolog, astept sa ma sune mama finului meu sa-mi spuna, ca ea stie.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Dark cred ca Mister o sa-si revina cu greutatea, nu fi ingrijorata!

Am vazut si eu stirea cu fetita, vai ce dobitoc de parinte, sa plece el din curte si sa lase copila singura, pai omul asta ar trebui bagat direct la inchisoare pt omor, ca si-a omorat copilul! Pacat de micuta!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput