Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 21
flowerbee spune:
Haideti sa ne rugam pentru copilul blocat in putul din com. Valcelele.
Doamne, da-i zile si ghideaza-i pe salvatori sa o scoata la suprafata in viata!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
alinuk spune:
Koruccia nu stiu daca nu e prea greu pt bebe mic dintr-o data lapte praf
in teorie scrie ca se introduce treptat... in fine posibil sa-l accepte si sa nu fie nicio problema
insa, cel mai apropiat ca si gust laptic de laptele de mama este cel de la Nestle (1 sau 2 te uiti la grupa de varsta pe cutie)
Natyyyyyyyyyy sunteti supermegacalihistriestielioushaaaaaaaaaaannnnn
(care stie ce cuvinte sunt exact in schema asta
)
PS: Cristi al meu master facut inainte de facultatea asta a fost de doi ani...sper sa se puna...adica nu sa fie o obligatie sa faci masterul neaparat dupa fac
habar nu am ..o sa ma interesez. ideea este ca nu vreau sa profesez pedom strict psihologie sau psihoterapie ...ca pt asta as avea nevoie clar de masterat fix pe domeniu ..de atestari etc etc
(psihologia pt mine a fost ca un hobby...)
uffff
copilashul acela... nu stiu ce s-a intamplat, dar sper sa ajunga la el in timp util. Doamne Ajuta!
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
koruccia spune:
Porumbita, alinuk, m-am gandit si eu la chestia asta. Voi incerca si varianta cu mulsul, dar vreau sa iau si lapte praf just in case..Saru'mana de ajutor
alinuk spune:

ei duamna cuscra daca a fost asa de succes jucarica rontzaibila inseamna ca data viitoare ne vedem la un rontzait stereo de Sofiutza (fiecare cu a masii desigur!!!)
..tb sa le punem un semn sa nu le incurce
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
ada_coman spune:
Naty

sunteti fff frumosi impreuna. Imi plac si mie pozele cu voi 3 fetitze frumoase 
Nadia nu e chiar asa mica, mie mi se pare un copil f bine proportional, cel putin asa pare in poze. Ai niste fete deosebite. 

Koruccia si eu tot de Nan stiu ca e mai aproiat de laptele matern
Dar poate reusesti sa-i lasi si laptic de-al tau. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
lisa79 spune:
fetele,voi le dati apa?
daca da,de care,ca eu nu stiu daca este sau nu apa [t copii. imi trebuie pt ceai.
multumesc!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Buna fetelor!
Baiatul meu a inceput sa se trezeasca noaptea:)), ptiu...sunt cheauna, eu invatata cu somnul dulce, haha, se trezeste la 5:30 sa pape, pe de o parte il inteleg ca il culc saracul de la 8, cat somn poate sa bage? Noroc ca adoarme relativ repede, cam intr-o ora:)) asa ca mai bag si eu un somn de la sase la opt.
Cristi, am vazut ca ti-a raspuns Lisa. Raspunsul este DA, trebuie sa iti raspunda la telefon, exista un serviciu special ON CALL, unde se preiau nmesajele si se transmit doctorului care este de serviciu in weekendul respectiv. De aia m-am suparat, ca nu m-a sunat nimeni inapoi, ori asa ceva e inadmisibil, dc era o problema mai grava?
Vazui ca vorbiti de scalambaieli/vs ne-scalambaieli:)). La noi merge destul de bine o jucarie sau o lingurita pe care i-o dau sa se joace. In general iesim amandoi murdari din treaba numita "masa", scaunelul il duc direct in cada si il bag sub dus. Intotdeauna ii dau sa manance in scaunul lui, fara tv sau alte distractii din astea.
Am vazut pozici frumoase, Naty, Veronica, Andre-ea (bine ca mai dai si mataluta pe la noi), Asparagus (ce frumos se balaceste juniorul), Alina (cu Ana baietoasa), scuze dc am omis pe cineva, dar am citit pe fuga ca am teroristul langa mine si e fascinat de computer.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
crisspy spune:
Lisa eu ii dau Izvorul Alb de la Dorna, dar mai intai fiarta. Si lapticul tot cu Izvorul Alb il fac.
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Razvi4LuniSiJumatate#5355024905056396242
http://www.youtube.com/watch?v=PFtbGWGIcw0
andre_ea spune:
Naty, m-am delectat cu poze de 3 fete frumoase. Mai, dar mie nu-mi pare slaba Nadia. Si Ilinca tot cam asa este. Tre' sa ne vedem o data sa comparam grasimile
.
Lisa, esti in tara, nu? Cauta Dorna.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Naty spune:
Multumesc mult porumbita, cristi, veronica, alinuk, miere, andreea, ada 
Nadia nu pare asa de slaba fiindca e micuta cu totul, e scurtuta, are caputul mic, piciorusele si manutele asemenea, e proportionata.
Da, andreea trebuie sa ne vedem.
cristi asa mi se pare si mie ca seamana amandoua cu mine la gura.
Va pup, fug acasa!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI