Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
Porumbita spune:
si ca sa fie sediu complet ploaia de ieri ne-a inundat sediul firmei 

25 de cm avea apa in toate camerele (in mai putin de 30 de min); noroc ca nu plecase inca secretarul (si noroc ca era el pe tura nu secretara) pt ca a ridicat rapid calculatoare, acte etc
da tot s-a ars un modem, un router si avem paguba de cateva milioane in materiale udate care nu le mai pot utiliza...
pana la 12 noaptea a dat mama, fratelo si sotu la apa; si azi am facut smotru juma de zi; noroc ca robert a dormit in carut;
Porumbita spune:
bebelusi poate ii dai altceva decat mar copt...
la criza genitala nu am idee; poate fetele care au deja fetita stiu
Alina1976 spune:
Pati, lasa marul copt si baga fructe crude la blender. Sunt o groaza de variante. Uite de exemplu Sabina la ora 11.00 papa asa:
- fie mar cu doua masuri de cereale cu gris
- fie o combinatie de 2 sau trei fructe
- fie un iaurt cu banane
Spune-i lui Tenzika ca si Sabina a avut la nastere criza genitala si acum la controlul de 6 luni ne-a zis ca iar are (adica are tzticile mai umflate) dar nu a zis sa facem nimic, adica nu a dat nici o importanta la asta nici unul din cei doi doctori la care am fost. Intreab-o daca fetita ei are si scurgeri din vagin sau doar tatisoarele mai umflate?
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
miereamara spune:
Mai, mai ce baiat dulce are mama!
Ce mare a crescut Andrei! Dar tot nu ma pot hotari cu cine seamana? Voi ce credeti?
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Alina1976 spune:
Andei, esti asa mumuos si dulse..shi ai ochisorii mali si albastii. Nu vlei sa fi prietenul meu? Si mie imi place sa ma joc...vad ca tu deja ai tlecut la lectura...m-as baga si eu, dar stii ce, cred ca inainte de citit am putea sa gustam un pic din caltea aia...Yam-Yam, tu ai incelcat-o? Vad ca papi ca si mine...cu meniul la pultatol..si mami a mea ma schimba de nush cate oli pe zi...ca cica sunt pulcica
. Te pup dlagul meu Andei si sper sa ne si vedem pe viu intl-o zi. Mami a mea zice sa-i dai un pusi lu' mami a ta din paltea ei.
Uite asaaaaaa de mare: 

Semnat: Sabinutza cea voioasa ![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Ciufik spune:
Miere - cu ta'su
!
Sabinutza dlaga, nu ma plovoca ca acum ma urc in masina (da, nu mai urlu in scaunul meu de bebelus
) si viu la tine. Numa' sa nu citeasca Andu pe aici, ca sigur ma alerga cu motocicleta
. Si mami o pupa pe mami a ta
si eu pe tine
.
Aaa, Sabinutza noi semanam un pic cu dalmatienii cand papam, nu cu porcisorii, nu?
Alina1976 spune:
Andei, Andutzu nu este un violent...si de cate ori m-a vazut a adormit de atata placere
. E cuminte si sunt sigura ca ati fi foalte buni prieteni. Acu sa-ti zic sincer, tu esti cam pe categolia mea...pe Andutzu tre sa-l pun la regim si asta cat mai lepede...mie nu-mi plac balbatii cu bulta, sa fie clar!
Daca e sa ma uit la socrul meu ma linistesc...daca Andutzu o semana cu el, o sa fie foalte bine.
Pana una alta, eu zic sa ne vedem cu totii undeva intr-un palc...ca m-am satulat de singuratate
...
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Ciufik spune:
Pai, Andu are maniere cu tine, dar sigur devine violent cand intervine cineva intre voi. Adica eu asa as fi dc cineva ar incerca sa imi fure cel mai motzat soricel
. Eu as vrea in parc, dar mami asta cica e cald cand ma trezesc eu, dar poate o conving totusi sa te vad personal. 
micola spune:
toata lumea la Michael? pe aici bate vantul..
Nu mai are nimic pe limbuta, i-a trecut in cateva zile de dat cu glicerina boraxata
ooff, vroiam si eu sa vad concertul pt michael
, dar trebuie sa ies cu strumful...ca nu mai poate de cald..dar revenim repede ca vine intunericul peste noi
mamici si licurici
Mama fericita a lui Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta toti copiii sa creasca mari si sanatosi!
!
!