Licurici de Ianuarie-Februarie 2009 (37)
Raspunsuri - Pagina 15
asparagus spune:
buna fetele!
Irina, multam de intrebare si de sfaturi. Nu prea stiu ce sa raspund, am senzatia ca e mai bine. Azi avem 3 scaune la activ.Ti-am ascultat sfatul partial si am scos o parte din hrana diversificata. Adica nu i-am mai dat morcov deloc. In schimb ii fac laptele de ieri partial cu apa de orez si ii dau o data pe zi cereale de orez(corespondentul din comert in Germania al mucilagiului de orez) cu banana pasata (tratament soc, combinatie "mama constipatiei")
.
In plus de 2 zile ii dau tratamentul homeopat. Nu stiu ce functioneaza, dar se pare ca i-am dat in sfarsit de cap.
Funduletul si noi l-am rezolvat aproape de tot, ca si Miere tot cu mult aer, spalat numai cu apa si uscat bine bine cu foenul si apoi dat cu crema de zinc.
Cami, imi pare sincer rau de vestile pe care ni le dai. Speram sa fie bine. 
Ciufik, nici Lucas nu se intoarce de pe burta pe spate si nici nu se taraste. Nici eu nu ma stresez, ca are timp toata viata sa alerge.
Bebelusi, Vlad cu constipatia, Lucas cu prea mult cacacila, ce ti-e si cu brotacii astia ai nostri. Grea meserie sa fii mamica! Dar si tare frumos.
Tocmai ma intreba azi sotul daca imi mai amintesc cum era viata noastra inainte de Lucas. I-am raspuns ca da, foarte bine imi amintesc, si nu era nici pe jumatate asa frumoasa cum este acum.
Korrucia, nu te mai stresa ca imediat te simte si Caterina. Pupam fetita dulce!
Dark, si Lucas era mort dupa pere. Nu i-am mai dat insa de cand cu diareea.
Of, si noi trebuie sa mergem cu pisica noastra Whisky la doctorila sa-i dea ceva impotriva viermilor, preventiv, ca ea iese afara si prinde soareci la greu. Eu insa n-o las deloc in preajma lui Lucas, desi el e fascinat de mata.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
asparagus spune:
Miere, si Lucas tuseste ostentativ de vreo cateva zile. Ba ieri, desi ne dadusem seama ca numai se face, asa convingator a fost, incat pe la pranz chiar ne intrebam daca nu chiar e cumva bolnavior. Ne-am lamurit insa repede, ca-i trecea subit cand il lua unul din noi in brate
![]()
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
bebelusi spune:
Vai Cami imi pare asa de rau, si eu eram sigura ca va fi bine 
e asa nedreapta viata asta uneori, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul fratelui tau acum....nu cred ca as putea trai fara Mircea.
votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor mai am si eu o intrebare legata de diversificarea asta ca tot nu imi e clar. Ati vazut ca am incercat cu cateva chestii si nu a mers...ce fac incerc in fiecare zi altceva pana ii place ceva?Incerc sa ii mai dau din cele pecare deja le-am incercat? Daca nu ii place mai imic mai cresc cantitatea pe care o dau sau nu
.....Imi cer scuze pentru intrebarile idioate ...dar nu stiu cand o sa ii dau si eu cantitate mai mare...

votati-ne http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=372
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Miere, noi mergem maine la control... Chiar sunt curioasa cat a pus Mister in greutate.
Apropos de personalul de la receptie, iacata aici monstra de comportament. La noi la clinica programarile se fac cu max. o saptamana inainte, iar baby clinic-urile sunt joi. Deci sun cu exact o saptamana inainte de joia trecuta sa-i fac programare la control de 6 luni la jupan... imi spune ca e full si ca trebuie sa ma programez pentru saptamana cealalta. Bine-bine zic eu, cand e cel mai bine sa sun sa prind loc. Ma asteptam sa-mi zica sa sun la prima ora de dimineata sau cam asa ceva, mi se spune sa sun marti dimineata (deci cu 10 zile inainte
) Aha-ha ma gandesc... deci la baby clinic-uri nu se respecta regula aia cu saptamana. Saru-mana de sfat doamna, o sa revin cu telefon marti dimineata...sa fac rezervare pentru saptamana ailalta (adica pentru maine) Martea trecuta dis-de-dimineata la prima ora, the sun arrives and so do I...nici nu au deschis bine pravalia hop si eu cu tzangalaul. Acceasi voce imi ma ia cu "baby-clinic? control? e full etc etc" Hopa ca m-am enervat. Pai stati nitel fratilor, voi mi-ati zis sa sun marti dimineata sa prind loc si acum imi ziceti ca-i full? Si io cum ajung cu bebe la controlul de 6 luni? Cand face 7 sau 8 ? Raspunsul: "Joi la 2 va convine?" (pe bune
...joi la doi
). Imi convine, multumesc frumos ne vedem saptamana viitoare.
Io mi-s munte de comoditate... si-mi plac atat pediatrul cat si health visitoru-ul... si stiu ca in caz de urgente/boli/ne-controale sunt prompti... caci altfel cautam si eu sa-mi mut tarabutele altundeva. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
babymom75 spune:
Ce mari s-au facut bebelusii vostri! Va citesc de cand ati aparut la scutece.
Sa va creasca licuricii in continuare la fel de frumosi si sanatosi! 
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui asparagus Miere, si Lucas tuseste ostentativ de vreo cateva zile. Ba ieri, desi ne dadusem seama ca numai se face, asa convingator a fost, incat pe la pranz chiar ne intrebam daca nu chiar e cumva bolnavior. Ne-am lamurit insa repede, ca-i trecea subit cand il lua unul din noi in brate ![]() Ioana mamica fericita de Lucas 18.01.2009http://www.foto-la.de/Lucas/ |
neatza si de la noi!
haideti la o

am impresia ca e o gashca de tushitori de sanchi si de atragere a atentiei prin zona
ne inscriem si noi
(exact asa din gat scurt face si ghemuletzul meu)
zi faina cucuietelor
Cami
sa va dea Dumnezeu o minune sau puterea de a trai cu aceasta durere...si fratelui tau...uffff cat de neputinciosi si de mici suntem
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Aalina spune:
'neata
Mai copii astia sunt intelesi cu tusea. Ca si al meu tuseste si apoi imi zambeste gales.
Jasmi te-ai trezit???
Ciufik spune:
se pare ca e etapa "tusitoare", ca si noi tot asa o tinem, intrun tusit.
eu de cand il culc la 8-9 seara se trezeste la 7
. acum il scot in parc.
Bebelusi - ce inseamna nu vrea? inchide gura? intoarce capul? dc da , poate nu e inca pregatit si poti sa mai astepti pana face fix 6 luni.
dc deschide gura dar se sramba de parca ii dai lamaie,e normal. ii dai cat vrea - 1 lingurita, 2, 3 si gata. a doua zi, o iei de la capat cu aceasi chestie si ii dai tot cat vrea.
cel putin asa am facut eu, i-am dat si mai mult si mai putin, cat a vrut, nu am tinut cont de crestere progresiva. 
dc nu vrea o chestie si isi provoaca voma, nu insisti si nici nu mai repeti o perioada.
de asemenea, e f imp si momentul cand ii dai: sa nu fie prea infometat, prea obosit...o sa-ti dai tu seama. respira adanc, numara pana la 5 si ia-o de la capat
.
asparagus - ma bucur ca sunteti mai bine. off si kkcelul asta, nicicum nu-i bine.
babymom -
. e bine de stiut ca ne "vegheaza" inca un medic. e asteptam sa ne mai scrii. 
aalina - ai dormit bine
?
IRINA.C spune:
Andrei tusesete zilnic de la 8 saptamani, remember?eu zic ca nu ea doar/numai sau in special sa ne atraga atentia, eu am obs ca se cam ineaca si cu saliva sau cand se agita si trag aer mai adanc sau cate un chiot
eu sunt bulibasita, mister doarme prost de 2 noapti si si eu normal..se trezesrte de 100 ori , ii e cald asta e buba, noi nu avem AC, geamu e deschis dar degeaba.Bea si ceai si san ..transpira la greu
Asparagus pn la urma imp e sa fie Lucas bine.Te rog sa ne mai tii la curent.
Cami...........cam atat
Alinuk la multi ani pt Andu voinic ...vrem mostra de diversificare , gata!
Pupicei ca s chiauna..............
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita