Leoaicele DC *(39)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Bunå seara fetelor!!Mai aveti loc si 'chef' de o leoaicå??Voi incerca så citesc azi repede macar ultimul capitol så ma pun si eu in tema cu ce discutati ca så nu må bag chiar asa ca musca in lapte..

Iuliana, cea mai fericitå 32+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Din ultimul capitol mi-am dat seama ca sunt singura gravidutzå..Ce frumos.. Voi fi si eu rasfåtatå..Glumesc..Cred ca ma bag så va mai citesc asa din urmå cat pot pana ma ia somnul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Salutare
Ma pregatesc de culcare dupa un we care a trecut ca vantul. Dar am zis sa va scriu doua cuvinte ca cine stie cum apuc in timptul saptamanii.
Eu azi am pregatit bagajul Ameliei ca maine dimineata pleaca cu bunica la strabunici in Olt. Noi vom merge vineri si noi si ne vom intoarce toti duminica. Si am asa niste emoootii.. nu a mai plecat niciodata departe fara noi. Si imi trec prin cap idei urate si scenarii din alea horror. Dar sper ca, cu Doamne ajuta, o sa fie bine si o sa simta perfect acolo.
Azi a plouat de m-a zapacit.Dar am apucat sa facem cateva ture cu bicicleta prin parc. Nu am mers cu bicicleta de vreo 10 ani. Dar azi am mers cu sotul si am inchiriat doua biciclete. A fost foaaarte placut, recomand! Si e si ieftin, doar 7 lei/ora.

Vad ca ati gatit numai bunataturi. Eu am ardei umpluti si ciorba a la grec. Nu sunt de azi, dar mai sunt destule. La rand sta niste fasole verde cu pui. O sa fac maine probabil.

Zuzulici, m-a amuzat Bella ta cu replicile ei. Dar e scumpica de tot.
Cum a fost la party?

Lyvia, merci de poze, sunt frumoase.

Gabi, ce ma bucur ca Isabella nu mai are colici si ca Bogdan e bine dispus. Si ma bucur si de rezultatele de la cantar, ca e totul bine.

Annie, e o mare greseala sa nu visezi. Visele ne tin pe linia de plutire. Mereu inaintam, pentru ca ne mai dorim ceva. Plus ca eu cred ca, numai dorind ceva cu adevarat, il obtinem( stii cum zicea Paul Coelho in Alchimisttul „Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira la realizarea dorintei tale”). Eu cred in asta.
Ce te impiedica sa vii acuma in Ro daca iti doresti cu adevarat? Sau poate nu iti doresti cu adevarat...

Catutza, nu mai ai mult pana la vacanta.

Daria, uite ca tu ti-ai dorit cu adevarat si ai avut cornulete, nu?

Copilutzu, cum s-a impacat catelul cu pisica? sau nu ai luat catelul acasa?

Raluca, sper sa ai o vacanta frumoasa la Paris. Sotul meu mi-a promis ca, dupa ce iau cetatenia, primul Revelion dupa, va fi la Paris. Asta pentru ca, asta e un vis al meu, mai vechi, desi stiu ca sunt si multe alte destinatii frumoase de Revelion.

Ioana, la multi ani nepotelului. Ce bine ca v-ati raelaxat.
Cat despre Neveste disperate, sunt un fan al serialului. am vazut toate sezoanele si astept sa inceapa urmatorul in SUA. Uite cum arata casuta din visul meu: www.postimage.org/image.php?v=Pq1kYWxi" target="_blank">aceasta este. Desi imi place asa cum e, pentru ca are si un loc mic langa usa de intrare,unde poti lua cafeua, uite, se vede mai bine www.postimage.org/image.php?v=aVRaqx0" target="_blank">aici. Totusi uneori ma gandesc sa ii anexez un balcon/pridvor ca in poza de www.postimage.org/image.php?v=Pq1kZc_i" target="_blank">aici Cum, inca nu stiu, ca nu se potriveste perfect proiectului meu , dar o sa gasesc eu o solutie
Pe site-ul lor au si posibilitatea sa faci tur virtual al unor casute si sunt iremediabil indragostita de cea prezentata mai sus in primele doua poze.

Dar, viata e inca inainte( asa sper sa fie cu ajutorul lui Dumnezeu, lunga si linistita), si nici nu stiti cum va chem intr-o zi la mine la curte, la casuta din vis..
Pupici si sa aveti o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Iulika29, sigur cu noi vorbeai?

Editez ce am zis mai sus. Am vazut acuma ca ai scris doua mesaje. Eu citisem doar ala cu graviduta si nu intelegeam nimic. Bine ai venit printre noi. !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Salutaree!

A plouat in sfarsit putin si pe la noi..dar nu destul,am fost azi pe la casa,ma asteptam sa fie noroi prin gradina si cand colo,in unele locuri tot mai e crapat pamantul.Poate mai ploua putin si maine..
In schimb a crescut mohorul de doua ori ma inalt decat gazonul,iar trebuie tuns..mama lui de lungan..

Noi santem bine,inca,:)
Azi era s-o calce o masina pe Catalina..ne-a stricat toata dupamiaza...S-a repezit asta mica dupa mine,exact in fata unei masini..eu apucasem sa traversez,credeam ca sta langa taica-su...cand am auzit masina franand si copilul in spatele meu am crezut ca fac infarct.
Si mai scoate si soferul capul pe geam si-mi spune sa am grija de copil..mama lui de imbecil,nici nu stiu de unde a aparut,si cu viteza mare pe o alee mica intre blocuri..
Am certat si sofer si copil si sot(si sotul pe mine..:0 )..tot!
S-a suparat a mea,si-a cerut scuze si eu ma tip la ea.."ce scuze,ti-am spus de o mie de ori sa nu traversezi inainte de a te asigura...daca te calca masina cine mai cerea scuze acum?"
S-a botosit si mi-a inceput a plange ,apoi s-a inchis in camera ei..s-a autopedepsit adica..
Nu stiu ce sa mai fac,tare zapacita,oare o s-o duc de manuta pana la 20 de ani?

No,apoi acu' mi-a mai trecut..

Parfumuri..mmm..si io's fan.
Acum mai putintele ca nu-s bani.Am si eu am doua trei sticlute cu cate un deget doua pe fund..pastrate ptr "zile bune" .
Vin maine cu listuta de preferate,acu nu ma mai duc in dormitor sa fac inventarul ca mi-a adormit sotul mai inainte.

Deci,mancare ptr saptamana viitoare :ciorbita(de fapt bors) de pui cu taitei de casa si varza dulce cu piept(sau fleica?!?) de porc.
Ptr mine iar dovlecei,rosii de gradina frumoase,fructe..branzica.

Am vrut si eu vinete sa fac salata insa sotu zice sa asteptam sa mai scada pretul.
Mi-am luat 4 kg de zarzare(in loc de caise) sa-mi fac gem,caisele-s inca 5/6 lei kg,zarzare am gasit cu 3.5,mi-am mai luat visine(cred ca-s ultimile anul asta) ptr congelat insa cred ca maine fac un strudel cu visine si branzica de vaci,ca am si branza si foi si oute..
Pepene rosu mancam zilnic,luam din Metro,sub 1 leu kg si am facut o pasiune ptr nectarine,mi-am luat sambata 4 kg si mai am ..aproape 1 kg..
Au ajuns sa fie nectarinele(din import) mai ieftine decat caisele locale..rau am ajuns.

Iulika,bun venit ieseanco!

Celelalte fete..pupici
Ma duc sa vad poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Moamaa da ce casuta faina!
S-a dea DD sa se realizeze visul!

Numa' ca-ti trebuie gard neaparat,noi nu avem acum si trecem zilnic (aproape) sa udam si sa curatan rahateii de la cainii comunitari,plus ca ne trezim de pe o zi pe alta fara vre-un aspersor,sau o vita de vie abia iesita calcata in picioare..numai surprize placute!
Nu am ajuns inca din urma gradul lor de civilizatie ,sa ne permitam sa facem un gardut mic,de forma si de frumusete pe langa casa..

Mergi la inceput

Multumesc Adi69..Uff periculos cu nesimtitii astia cu vitezå printre blocuri..Dar a mai ramas putin spatiu mai sigur prin cartiere..E asa de inghesuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Lesin...copilul meu congela si a oprit AC-ul, imi trebuies 3 dusuri sami revin

Iulika bine ai venit, singura graviduta, sa ne faci pofta de bebei? pe aici si vei fi si rasfatata, a dai datele tale sa te treaca dodo in listuta noastra

ah sa nu ceri capsuni sau gogosi in miezul noptii aici , ca nu ai sa vezi

adi doamne fereste! bine ca nu sa intamplat nimic grav, Pup amelia si mami speriata, am patito si eu .... uneori am impresia ca nu intelege pana cand o faza de asta nasoala nu se intampla, prefer sperietura decat ceva grav

ce de papi bun eu sunt ciudata ciudatelor, prefer pepenele galben, dar nush ca anul asta nam chef de pepene, si clau a inceput sa pape fructe mai multe, preferatul lui e mango ( eu il uras, nici mirosul nu-l suport) ..deh amintiri neplacute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilia80

Annie,
Ce te impiedica sa vii acuma in Ro daca iti doresti cu adevarat? Sau poate nu iti doresti cu adevarat...

probabil ar trebui sami fac bagajul s a o iau pe jos pana in tara, cu un copil dupa mine ca sa arat ca imi doresc cu adevarat ca sa fac un vis sa se adevereasca, chestie care nici macar nu ar trebui sa fie vis

prefer sa fiu mai realista dupa ce miam vazut destule vise spulberate...am crezut in aia , inca mai cred dar am lasato mai moale...al meu sot pur si simplu nu ma asa sa mergi in tara scurt pe doi, si de capul meu nu pot sa vin

merci ca miai stricat ziua! iti urez mult mai bine pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

O saptamana si o zi perfecta
Iulika29 bun venit da-mi datele tale si ale printzului din dotare si reactualizez listutza,sarcina si nastere usoara.

Daria
Zuzilici stii ca te "urasc" pentru casutza ta(glumesc DD mi-e maror) e suuuuuuper

Lilia sa dea DD sa ti se indeplineasca visdul;

Ani
sa-ti treaca supararea

Cata,Emma,Ioana,Adi,...Am citit ...dar cum sunt :senila nu stiu ce trebuie si cui sa raspund.

Noi am avut o duminica plina cu intalnire cu fetele ce aveau co la mare,fete din grupul plesnitelor.O intalnire cu copii si soti din dotare a fost super .

si revin.

Astrele spun:

Vei avea parte de o zi intensa astazi.

Serviciul te va pune pe drumuri la fel si cateva facturi ce trebuiau platite de ceva vreme. Nu lasa nimic pe maine.

sa nu ma certe Zuzilici caci nu stie cei spune horo(r)scopul azi

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput