Piersicutze de iulie-august 2006(95)-La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Buna seara, fetelor! Intram si noi sa va dam de veste c-a nascut Nico,ieri, un flacau de 4,2 kg si 55 cm . Amandoi sunt bine ,sanatosi !O las pe ea sa v-arate poze. Noi am facut deja cunostinta cu Marc.E un dulce! Philip ,sa ai grija de fratiorul tau s-ajunga mare ca si tine . Pentru Nico , multi .Refacere usoara!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

3 anisori

Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4248836" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana80

salutare piersicutze

sunt si eu o mamica cu un pui de 3 anisor in 12 aug....pe nume david si as vrea sa va cunosc si eu.

o s apun si eu poze cu david dar nu stiu cum s aintru pe contul comun

va pupez fetele

Bun venit David printre piersicute!!!

Mami Adriana80 pozele pot fi trimise catre mamiciiulaug2006@yahoo.com, iar parola ti-o voi trimite prin pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

nicolica asta da veste (multumim Lucians )numai bine...Marc bun venit , sa fii sanatos, papacios si cuminte, ca mami are nevoie de refacere grabnica.Iar pentru Philip dulce.

Iulenca he he he ma bucur ca te-am provocat, ca linistea asta din livada imi pocneste in urechi ...iar de bere...iti zic eu ca vei avea baiat...Nu, nu am glob de cristal, tu singura ai prezis (nu spun unde si cand), eu numai profit de asta . Mariuca e o dulce, ce mai...v-am vazut si in poze ...niste bombonici numai bune de mancat ...astept testul Sper ca mai scrii pana atunci. S-a gatat concediul pe vara asta ori mai ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Felicitari Nicolica si bun venit pe lume bebe Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Adriana si David, bine ati venit in livada !

Zmeurica Marc, bine ai venit !!! Sa cresti mare, sanatos, sa-i bucuri pe parinti !!! Phillip, sa ai grija de fratiorul tau si sa o ajuti pe mami.Ce baieti voinici faci , mai Nico ! Sa-ti traiasca !

Iulenca, am vazut si eu pozele ! Sunteti neste fromosei ! Pupici la burtica si la bobonina (cum zice Iorgos la bombonica )

Norocuta, pai Nour e barbat serios, mai, nu vorbeste asa aiurea. El gandeste mai mult si spune doar ce e nevoie L-am vazut eu in poze. Si mai e si poliglot.

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Bine ai venit Marc - ai stat ceva in burtica la mami da cu folos pt ca te-ai facut maaarreee mare. Pupam si fericita mamica pentru ca merita.

Norocutzo
daca tu zici ca am zis te cred. Ma duc sa cumpar si berea da te astept pe aici sa o bem cu toatele. Adica toate mai putin io ca esact acu cand am pofta de beutura nu am voie. Si pariu ca dupa ce nasc si termin si de alaptat imi trece chefu de alcohol. Mama ei de viata.....Concediu eu am mai mereu. Adica daca vreau sa plec anunt si plec nu-i problema. Oricum si la munca e liniste rau asa ca nu ma plang. O sa mai plecam pe la munte in august, probabil ca si la mare la noi o sa ajungem ca ne injura toti prietenii pe care ii avem acolo ca i-am uitat. Eu am intrat bine in rolul de gravida protectoare si strangatoare (si asa is cam zgarcita - zice lumea)si vad peste tot numai criza asa ca sunt pusa pe economii maxime ca altfel daca ar fi dupa al meu sotz am fi in fiecare weekend la munte si la mare. Partea nasoala e ca nu strang nimik da macar (ma consolez eu) nu ne afundam si mai tare in datorii. Nush cum naibi se face ca cu cat avem mai mult cu atat tocam mai mult.

Bine ai venit si tu David. si normal si mamica ta.

As mai scrie si eu pe la odiseea asta de ian-feb 2010 da nush ce am ca nu reusesc sa retin decat f putine nume si parca nu e cum era pe vremea noastra. M-am bosorogit io cred.

MARIUKU PUI DE IULENKA

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bine-ai venit , bb Marc! nicolica, recuperare usoara!
sa fiti sanatosi cu totii!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Bebe Marc,bine ai venit pe lume!
Nicolica,refacere rapida!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolica spune:

Gata fetele, am venit acasa de ieri.

Va multumesc din suflet pentru incurajari, galerie si felicitari.

Ma simt excelent si nu glumesc absolut deloc, iar bb e un dulce.

Scurt despre nastere: Marti la 8 dimineata am fost la clinica, control..etc. La 10 mi-au provocat cu gel contractiile, pe la 13:30 au inceput sa apara si am iesit la o tura prin parcul clinicii si o ora mai tarziu deja nu mai puteam sta in picioare de durere si am intrat direct in sala de nasteri. Aveam deja deschiderea colului de 4 cm si am cerut urgent peridurala, ce a mai redus un pic din dureri pana pe la 5 cand am inceput la indicatiile moasei sa impiiiiing si la 18:21 l-am nascut pe grasanel sanatos, cu Apgar 9/10/10. Fara EPI doar cu o usoara rupere in vagin ce a necesitat doua copci.
A fost o nastere foarte usoara, in comparatie cu a lui Philip.

Va multumesc inca odata pentru sprijin.

Pun poze cat de curand

40+
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Nicolica, inca o data sa va traiasca si tie refacere rapida !!!

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput