Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns masinutza spune:

vreau sa stiu mai multe despre alimentatia pe parcursul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor va multumesc pt. raspunsuri.

Intre timp m-am mai documentat si eu pe net si se pare ca pana in sapt.20 se ridica placenta...

M-am mai linistit putin,cu toate ca eu sunt din fire foarte panicoasa.

Dar dupa ce obti o sarcina asa de greu , dupa 8 ani de chinuri..cred ca e indreptatita frica mea.

Va pup pe toate si sa auzim numai de bine !

Alina 10 +

Mergi la inceput

ce parere aveti despre nasterea prin cezariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

d_melli bine ai venit.Sarcina usoara
Sti deja ca e fetita?
Apar carucioarele

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 10+

Mergi la inceput

in afara controalelor periodice la medicul ginecolog, analize, ecografiile facute de ginecolog si cele 3D sau 4D.....ce alte analize sau eco mai sunt de facut?...de exemplu astazi am auzit de morfologie fetala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ashera multumesc.Da ieri mi-a spus ecografista.Ieri am terminat 12 saptamani.Acum astept sa merg si la doctorita mea in jur de 17-18 saptamani care nu are un aparat asa de performant insa este suficient sa ne confirme ce ne-a spus ieri.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui d_melli

Buna ziua !
Si noi vrem pe listuta! Suntem la a doua odisee deianuarie februarie in sensul ca mai am un baietel de ianuarie- februarie iar acum se pare ca vine o fetita.
um 14.04.2009-dpn 17.01.2009

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Sarcina usoara si bb sanatos!
Cred ca dpn este 17.01.2010, nu?

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui masinutza

vreau si eu in listuta

Bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Da-ne datele tale pt listutza: data nasterii, ultima menstruatie, data probabila a nasterii si eventual medicul si spitalul unde vei naste.

15+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

este cineva din ploiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Buna fetele,

Am revenit si noi dupa o scurta vacanta la socri. Am profitat de ziua libera de 4 iulie combinata cu inca 2 zile de concediu si ne-am relaxat si noi putin, adica eu nu a tb sa mai gatesc pt 'familion'. Si asa nu stiu ce se intimpla da nu-mi mai iese mincarea la fel de buna ca inainte. Probabil gustul meu a luat-o razna. Ca sa nu zic ca am impresia ca as minca nu stiu ce, si dupa ce fac daca maninc o data...

In rest suntem binisor: greturile de rigoare pe tot parcursul zilei, plus oboseala si somn..

Tensiunea o am destul de mica, 85-93 cu 45-50, de unde si stari de ameteala si ceva dureri de cap. Am cerut sfatul dr in priv cafelei, mai ales cu tensiunea mea, si mi s-a spus ca nu e destul de mica cit sa-mi zica sa beau cate o cafelutza, desi eu cafeaua.

Eu nu am facut nici o analiza deocamdata, in afara de analiza secretiei care a iesit ok. Dr a preferat sa ma intepe o singuta data cind voi face si dublu test-ul.

De luat iau numai acis folic. Mi-a zis sa iau si prenatale, dar nu prea le tolerez, sa ca mai amin pina in trimestrul 2.

Sa aveti o zi buna si usoara.

Sa nu uit: Bun venit noilor burtici!!! ne-am inmultit de numai de cind nu am mai fost pe aici la apel.

Vine Surpriza

Alina 9+, mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput