Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Pupici la mamici

Despre D-dimeri va pot spune ce mi-a dat de inteles dr. cand mi-a bifat. A zis ca ptr ca am fost fumatoare si voi face si cezariana, plus varsta inaintata ??(34) e mai bine sa vedem cum stam cu riscul de tromboza.

Apoi am citit pe net si eu cate ceva si am inteles ca asta se masoara, riscul de tromboza. Am de gand sa nu ma strese, ca dr. a zis ca vrea doar sa elimine orice risc sau dubiu pana la nastere.

mariucasara si unboticutz, scuze de amestec. cica de la hormoni ne confuzam, ca sa gasesc repede o scuza

apropos, cum faci NiKole (si alte fete) de raspunzi "personal" la fiecare fata? sper ca e ceva tehnic si nu m-a lasat pe mine neuronul in halul asta

va doresc greturi descrescatoare, ceea ce sper si eu...

Cris, 10+ si Ana(04.04.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele. Am vazut ca m-ati certat... Sper ca o sa ma las si eu de fumat. O sa intreb doctorul de analiza cu tromboza. Si am mai vazut un subiect fierbinte pe forum, morfofetala. Vi se pare ca e prea devreme in sapt. 15? Eu o sa ma duc in sapt. 20. Pana atunci o sa mai fac un eco inainte de triplu test. Cred ca iar ma incurc in toate testele si calculele astea. Of, si abia ma dezmeticisem...

Va pup.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

salutare! iata-ma-s si eu pe aici
mie mi-a dat bitest in sapt 11-12 si morfofetala, dar dr la care mi-a recomandat sa ma duc e in concediu asa ca am ales alt dr, unde am mai gasit liber pentru eco si imediat a 2a zi pentru sange. voi mai face triplutest la 15 sapt si morfofetala la 22 sapt. recunosc, ultimul set de analze de sange si secretie m-a rupt la bani.
eu am 32ani si jumate si voi naste la 33ani...pana atunci mai e mai vorbim.

si fara greturi!!!

Mihaela 12+

poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108

poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

cristies nu te cert! incercam sa iti spun din experienta ce se poate intampla :) si da, Nik0le, multam, e bine acum nepotul meu care in curand implineste 8 ani . pot spune ca la 3 ani, desi nu vorbea prea mult recunostea cifrele din desene animate (titrate) si le spunea clar. pe la 6ani a intrat in normal, dar pana atunci a avut parte de atentie si indrumare medicala, dar nu ca autist. azi e un copil ca si ceilalti, invata bine (e mai tehnic si inclinat spre calcule), se plictiseste in clasa si e uneori deranjant pentru ceilalti copii si invatatoare. il apuca bazdacii cand ceilalti nu stiu, si se enerveaza ca nu il pune numai pe el sa raspunda la intrebari...plus o personalitate f puternica...deci, e ok

si ma gandesc eu cu mintea mea...daca acei ani de agitatie, doctori, medicamente tensiune...daca s-ar fi putut evita, nu ar fi fost mai bine? si cand stiu ca pe atunci nu am reactionat, nu aveam habar despre tutun si sarcina, acum o fac, de cate ori am ocazia.

ce ma doare si mai tare, este cand merg la spital, la control, si vad burtici, de min 5 luni dupa dimensiune, cu tigara aprinsa, mergand, fumand...pleaca de la dr, probabil de la control...multe femei insarcinate care fumeaza...

dar stiu ca veti reusi, fumatoarele sa luati o pauza!

pentru voi si bb-ii care ne ajuta sa ne bucuram de minunea de a fi 2in1 (minim ) si de increderea acordata si responsabilitatea de a fi mamici!

somnic usor si

Mihaela 12+

poze cununie
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=78390&cid=35108

poze bebe la 11+
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=78390&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Buna fetelor,

Si eu sunt o mamica de ianuarie: UM 20.04.09, DPN 25.01.10, dr. Tutunaru. Mai am un baietel:Alexandru Mihai. am reusit sa il cu ajutorul dr. Tutunaru dupa 2 sarcini pierdute. Imi este putin frica si pentru sarcina asta.

Pe 30 iulie sunt programata la Iosup pentru eco de 14 saptamani si la Geneticlab pentru triplu test. eu stiu ca prima eco morfologica se face intre 14 si 16 saptamani.
Am facut programarea inainte cu 4 saptamani.

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Buna dimineata fetelor!

Noi crestem...si ne simtim foarte bine fizic.
Emotional insa trebuie sa lucram caci am ramas oficial fara tata...el nu e pregatit sa fie responsabil desi are o varsta.

Ne resemnam si mergem inainte.

Stie careva unde as putea sa imi testez glicemia cu glucometrul, aparatul care iti da rezultatul in cateva minute?

Va multumesc!

Luni avem eco 3D la Medlife si sper sa pot pune culoarea caruciorului dupa aceea si sper sa fie ROZ .

Va pupam!

14+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Lia si eu am VSH 46 si am vorbit aseara cu dr si a zis ca e ok in sarcina. De fapt nici nu se face aceasta analiza in sarcina fiindca iese complet aiurea. Eu am facut-o la recomandarea dr de familie.

11 sapt + mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Si mie mi-a iesit VSH crescut, 32, iar dr. de fam. se ingrijorase. Eu am fost calma, pt ca stiam ca in sarcina se poate sa iasa mare. In plus, sunt unele persoane care au VSH mare toata viata fara un motiv patologic. Asa ca stati linistite si nu va stresati cu analizele si interpretarea lor. Cea mai importanta analiza in sarcina este ECOGRAFIA.
Va doresc o zi buna, fara greturi, ameteli si oboseala.

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! xela_07

cristies Prima ecografie morfologica este cea de la 20-22 saptamani, respectiv morfofetala de trimestrul II. E impropriu spus morfofetala la 13-15 saptamani, dar la sfarsitul trimestrului I exista o ecografie importanta care masoara translucenta nucala si uneori i se spune morfofetala de trimestrul I, dar nu este corect. Sper ca te-am lamurit cat de cat.

cris.dogarel Iti raspund eu cum fac: deschid de 2 ori forumul, intr-una dintre pagini tin deschis si scriu mesajul, iar in cealalta pagina citesc si pe masura ce citesc raspund in cealalta fereastra.

monnica Bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos! Sa-ti traiasca baietelul!

14+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

monica
bine ai venit
doamne ajuta sa duci sarcina la bun sfarsit

fetelor eu nu am fumat in viatza mea................
si nici nu cred ca o voi face vreodata...........
de ce sa imi stric eu sanatatea cu mana mea?
daca cineva mi-ar zice afuma-ti plamanii................
imi pare rau.....dar eu nu as face-o.............

Poze
Bea 12+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput