Cu dragoste din Iasi (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
emushi spune:
salutare...eu trec mai rar pe-aici, mai citesc cand am timp (de fapt 4 zile pe saptamana sunt ieseanca si in rest suceveanca)
intreba cineva de munte....tocmai ne-am intors de la vatra dornei, ce-i drept, nu foarte aproape de iasi, dar daca va intereseaza...am gasit si vila cu piscina, spatiu de joaca si plimbari cu calul (se numeste "Le Baron")
noi nu am stat acolo, ci la Poiana Negri
daca vreti detalii...merita, chiar daca nu e chiar aproape!
http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kisstherain999 spune:
Neata fetili'
Multumesc Ema. Am mai gasit ceva ce e dragut www.casaelena.ro/" target="_blank">aici dar si Le Baron e interesant.
Ce e aia scoala parintilor?
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui l_carmen2003 http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/lyme/default.htm |
Raspunsul pt vaccinul in cazul Borreliozei si a intepaturilor de capusa.
vaccinul se numeste Zecken impfung. Perioada de vaccinare e primavara, lunile martie-mai - nu stiu din ce ratiuni nu se face si in alte perioade... - si devine eficient dupa a doua doza (facuta la cca o luna de la prima doza). Unul din producatori e Baxter, altul parca Novartis, poate nu strica o intrebare pe site-urile lor
Raspunsul de mai sus a fost postat de un rezident in Austria care chiar a facut copilului sau vaccinul.
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kisstherain999 Neata fetili' ![]() Multumesc Ema. Am mai gasit ceva ce e dragut www.casaelena.ro/" target="_blank">aici dar si Le Baron e interesant. Ce e aia scoala parintilor? ![]() kiss ![]() |
Nu mai e ce era pe vremuri Casa Elena...
connie1974 spune:
Hello, hello!
Am revenit din miniconcediul de vara, ca ala mare e in august.
Fara net, fara prea mult TV, cu un pic de soare si cu multaaaaaaaaa apa, de la Doamne Doamne, cam asa a fost pe scurt concediul.
Am prins la mare furtuna de la sfarsitul saptamanii, curgea apa pe strazile din Constanta suvoi, trasnea si fulgera non-stop de se lumina cerul , noroc ca lui Calin nu ii este frica.
Ce sa zic?! La mare nu as merge daca ar fi sa platesc tot, cazare, mancare, noi acum am stat la un var.
Dar atata nesimtire ca la noi nu am vazut. Sora mea si-a luat bilet la Mamaia, o gramada de bani si cei de la hotel ca sa mai scoata ceva inchiriaza in weekend restaurantul la nunti. Iar turistii sa manance unde vor, ca mesele le pusesera la receptie, pe hol, afara, bineinteles ca nu au dovedit sa faca mancarea si au adus cina la cateva ore dupa comanda samd. Ca sa nu mai spun de schimbat cerceafuri, prosoape, adus hartie igienica la cerere doar si dupa ce iti raspund "Da' ce, ati terminat-o?". Eu cred ca le dadeam cu ceva in cap.
In rest, copilul s-a jucat in apa cat a putut, lui i-a placut, noua ca i-a placut lui.
Vreau sa vad cum va fi la munte, ca in august avem rezervare la o pensiune in Apuseni.
Voi aveti activitate, piscina, teatru.
Calin inca e la bunici, dar caut si eu ceva pentru el de saptamana viitoare. Ma incanta centrul acela din Dancu, dar e tare departe. Vad eu cum fac. Si mi-ar trebui pe 1/2 luna, dar nu stiu daca se poate. Sper sa ajung si eu sa vad despre ce e vorba. As vrea sa il dau la inot, dar am inteles ca se dau de la varsta mai mare. Am notat ce ati spus voi cu piscinele si am sa sun sa intreb.
La multi ani sarbatoritilor din aceasta perioada, sa fiti sanatosi si fericiti.
Si o intrebare. Imi puteti recomanda un stomatolog pentru copii? Doctorita mea nu se ocupa de astia mici, iar colegul ei da, dar nu are nimic cu care sa tina copilul pe scaun, jucarii, desene etc.
Va pup si o saptamana buna.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Imi recomandati si mie va rog, o cofetarie unde sa comand un tort gustos si aspectuos, poate chiar intr-o forma mai deosebita.....ursulet sau trenulet?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
stiti vreun laborator unde se pot face analize de calciu din degetel la bebelusi?
merci
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Eu am mers cu Razvan anul trecut sa ii fac analize la sange la MEDICALTEST, pe Tutora si i-au luat sange din degetel. Rapid si usor.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
connie1974 spune:
Tort am luat de la Select, imi plac foarte mult prajiturile lor si i-au pus o masina din Cars pe tort. Iar analize de calciu, eu nu stiu sa poata fi facute cu sange din deget. Sigur hemoleucograma, dar calciu nu cred.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
ioana spune:
Cofetarie: recomand Tuffli, i-am facut acolo tortul fetitei penttru aniversarea de 1 an si a fost foarte bun si aspectuos.