Cu dragoste din Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui kisstherain999

Buna fetelor

spuneti-mi va rog o vila, cabana, pensiune ... la munte (cat mai aproape de Iasi)care sa aiba loc de joaca pt copii, eventual piscina, ponei ... unde am putea merge cu H.

Merci.

kiss

HORIA varsta16.04.2007

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Kiss, daca o gasesti sa imi zici si mie, te rog.
Noi mergem la Agapia, de obicei, la o cabana care are o curte mareee, unde copiii zburda in voie. Dar nici vorba de piscina sau ponei. Da, ar fi interesant...Astept raspunsurile celorlalte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am intrat sa va salut!

Sunt full de hartoage de la job.... nu-mi vad capul... Abia astept sa treaca si astea doua saptamani sa-mi iau concediu... ca simt ca cedez... Deja am niste dureri groaznice de cap de la sinusuri si n-am timp sa merg la control..... Ca stiu ce ma asteapta... trebuie facuta punctie si mi-e groaza de mor....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Buna dimineata,
LA MULTI ANI ,VICTOR (Ghinetz)!!!!!!
SA FII SANANTOS,FERICIT SI SA AI O COPILARIE FRUMOASA ALATURI DE STEFAN!!!Petrecere frumoasa!!!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI VICTOR! o viata minunata alaturi de fratele si parintii tai!
sa-ti traiasca, Oana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Victor!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

La Multi Ani, Victor!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Victor!

Noi tocmai ne-am intors "de la melci"... i-a ajutat sa "treaca strada", adica dintr-o parte in alta a trotuarului, ca sa nu-i calce cineva... s-a uitat la ei... le-a cantat...
N-am stat prea mult, ca e si frig iar eu nici nu ma simteam prea bine.... Oricum a fost foarte incantata.
Dimineata ne-a dat trezirea la 5.30 si la 6.30 eram in bucatarie faceam cornuri cu ciocolata.... A fost o incantare... a fost foarte fericita, ca nu ne-am mai prajiturit de mult.....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Multumesc de urari, sunteti niste dtragute ca de obicei. Anul asta nu am "simtit" ziua mea...nu stiu de ce....am fost un pic trista, un pic nemultumita...dar acum e totul ok....

Oana LA MULTI ANI pentru Victor! Sa creasca mare si sa va bucurati de el!!!

Otto a plecat in Austria in cantonament si acum in seara asa ar trebui sa ajunga. Sper sa reziste 10 zile, sa nu-i fie prea dor si sa yina vremea cu ei.

Pupici si o saptamana minunata sa aveti,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Va multumesc mult pentru urari. Azi nu am sarbatorit decat eu cu Stefan, in Mall. Victor nu e axasa, e la bunici, vine miercuri, trece sotul in drum spre casa si il aduce. Asa ca pt miercuri pregatesc tort si...alte alea, ma mai gandesc pana atunci. Miercuri e si Sf Vladimir, asa ca am trei motive de sarbatoare, copiii si intoarcerea sotului (care oricum sta numai cat sa apuc sa-i spal si sa-i calc si pleaca iar)

Desi in realitate nu am...asa, virtual beau cu voi un martini. Si o felie de tort.

Stefan a vazut aici pe forum copilasul de la reclama cu nestle si zice ca ii e dor de Victor. Ii e dor sa se joace cu el, sa il mai invete sa se bata

Gabi, ce face Otto in Austria? Ce cantonament? Matei nu ii duce dorul deja?

Herra, m-am conversat cu Vlad vineri, imi spunea ca ai uitat sa-l dai cu crema solara.

Buli, imi dau dreptul de a te invidia. Nu te supara pe mine, dar U2!!! Sicer, invidia mi se pare si asa cam putin pentru ei. Pai zi si tu, nu ai muri pentru asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=_Ye8GLPUVsM ??? (Doamne, cat de suav e in min 4,03!!!! Mor!!!!)

Lacramioara, a venit sotul? Cum au iesit cornurile?

Alina, . (ma uitam vineri la tine si ma gandeam... chiar semanam! )

Va pup. Merg sa schimb muzica, Stefan s-a satruat de U2. Cred si eu, ca am ascultat zilele astea in nestire. O fi abstinenta de vina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Alina, . (ma uitam vineri la tine si ma gandeam... chiar semanam! )

Alina

Mergi la inceput