Cu dragoste din Iasi (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen , multumesc .

Sa va fie de bine vacanta!

E drastic ce fac eu insa altfel nu slabesc,prefer asa deocamdata decat sa ma dau pe mana unui doctor .Mi-au promis pan acum doi doctori ca daca ma las pe mana lor,ma fac sa slabesc dar n-am incredere ,inca.
Cat despre sport,felicitari pentru tonusul muscular!!.Eu mai trebuie sa slabesc putin pana sa pot face ceva sport.Deocamdata doar mers pe jos,urcat scari(dar mai usurel ca-mi ia razna tensiunea) si o doamna de la fitnes mi-a propus strecing(zau ca nu stiu cum se scrie)dar..poate alta data caci acum nu sant bani ptr asta.
Voi relua din toamna mersul pe jos de doua ore zilnic..mars fortat,urcat si coborat dealul Tatarasului..:)

Apropo,pe unde alergi tu?

Eu zilele astea am mancat si paine(neagra) caci am avut salata de vinete..si n-am vrut sa ma abtin,si asa mancam rar.
Oricum stationez la cantar,dupa ce saptamana trecuta se miscase putin acul inapoi,acum m-a gasit iar hemoragia ce o am din doua in trei luni,am deja 5 zile,astept sa-mi treaca caci nu slabesc neam in timpul acesta.

Pupici la bronzati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Multumesc mult tuturor celor care si-au stors creierii incercand sa-si aminteasca pe unde au vazut in orasul asta rame.

In piata Unirii nu mai este nimic, dar intreband din magazin in magazin am gasit la PIM pe Independentei, si foarte multe sortimente. Asa ca daca aveti vreodata nevoie... macar sa stiti unde gasiti

Gea, mami de Catinca-Ruxandra

frumoasa mamei
sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Adriana ,la multi ani ,cu intirziere Cred ca ai avut o bunatate de tort La casa v-ati mutat deja sau mai faceti inca amenajari?

Caut de citeva zile prin oras papucei de plaja pentru copilasi , gen "crocs" , de plastic,inchisi in fata si cu o bareta la spate , dar marimi mici pentru 6,4,2 ani(mar. 27,25,22 poarta ei la sandale ,nu stiu daca ar corespunde cu marimile "crocsilor") .Pe la tonete ,in Siraj am vazut doar de la mar. 30 in sus .Prin selgros,carrefour inca nu am ajuns .Stiu ca aici sunt mai scumpi, dar as vrea sa stiu daca se gasesc marimi asa mici .Nu ma risc sa ma duc cu 3 iezi cucuieti dupa mine in magazinele astea (Miha stie de ce )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Gabi, eu am luat asa din Leonardo, oricare, dar mai demult. Marime mica, 26, 27 cred.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Gabi, la leonardo - si-s la reducere

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Multumesc ,in care mag. Leonardo? Sicam cit ajung la reducere ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pe stefan cel mare
nu mai stiu cit costa, 10-20 lei

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Adriana ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Saluty!

Ei, lumea buna vorbeste de concedii, de strand, de cosmetica. Eu...pe campul de lupta, pardon, la serviciu...asta voiam sa zic. Gradinita "Buna Vestire" deschide un nou sediu, la fosta Kinderland. Muncim cu spor pentru asta. Daca e cineva interesat...dati un semn.

Adi, iti scriu PM, astept sa luam legatura.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Eu vreau detalii despre grupa mare,numar de copii,cine-i educatoarea si pretul!..spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana

Citat:
citat din mesajul lui ghinetz

Saluty!

Ei, lumea buna vorbeste de concedii, de strand, de cosmetica. Eu...pe campul de lupta, pardon, la serviciu...asta voiam sa zic. Gradinita "Buna Vestire" deschide un nou sediu, la fosta Kinderland. Muncim cu spor pentru asta. Daca e cineva interesat...dati un semn.

Adi, iti scriu PM, astept sa luam legatura.

Eu vreau detalii despre grupa mare,numar de copii,cine-i educatoarea si pretul!..spor la treaba

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Ti-am raspuns pe PM

Mergi la inceput