Cafea cu aroma de femei si bebelusi *106*
Raspunsuri - Pagina 3
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui wonderful Sa dea Bunul DD ca operatia sa decurga normal. Dupa operatie,cred,va fi mai ametit din cauza anest.,poate va avea greturi tot din cauza asta si cu senzatii de voma.De dureri sa nu-ti faci griji ca ii vor da ei calmante in perfuzie.Cel putin asa a fost la mine.Copiiisuporta,in general,mai bine decat adultii astfel de interventii. ![]() ![]() W |
Toate astea le stiu ...la cate anestezii a avut pana acum
....mie frica de cum va reactiona....cat va auzi, daca se va speria ca nu ma va auzi cum trebuie....nici nu stiu la ce sa ma astept.
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
aidaciolac spune:
draga mea sa stii ca si mie tot de asta imi este frica
, dar copii , mai sunt atat de adaptabili nici macar nu ai idee cat 
Ooooof , sper sa faca doar ce este bine
va 
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
Buna dimineata
Las 

pentru somnoroase.
Eu am tras aer in piept....m-am foit toata noaptea si am ajuns la concluzia ca trebuie sa merg inainte.
Asa ca plec la spital sa vedem cand e operatia ....
Va pup
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
poftiti la
si
.
Andreea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
'neata si io si TKS pt 
... azi tinem pumnii ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC 
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
mexxa spune:
Gata am revenit,,,,i s-au recoltat analizele, vineri vom merge si la cardiologie pentru consult si ecografie si....luni 13 iulie va fi operatia
cu Dumnezeu inainte.....
ioanaradu spune:
andreea avem credinta ca o sa treceti cu bine peste asta. cred ca important e sa fii tu tare. pupam puiutul ... sa scape de suferinta! 
wonderful spune:
Andreea,ma rog ca micutul vostru sa scape de suferinta si sa aiba o copilarie si o viata normala.