Cafea cu aroma de femei si bebelusi *106*
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
wonderful spune:
'neata!Acum 1 ora m-am trezit si io.Eram obosita de parca fusesem la maraton.Eram toata intepenita de stat in masina.Ploua si aici,e innorat.De fapt ne-a apucat ploaia de ieri,cand am intrat in Piatra Neamt.E o vreme de kk.
Ce-i alivenciul?Habar n-am.Adina ma tot ...la cap sa-i fac,mi-a dat si reteta,ea stie retete,chipurile,dar nu le face,le pune pe altele si-i furioasa ca nu i-am dat papa bun.
Maadi spune:
Neata fetele,
Multam de cafea.
Dar inainte de cafea ati baut cele 4 pahare de apa?
S-a oprit ploaia dar este intunecat. Baietii i-am trimis la plimbare, ca io sa-mi fac de cap....cu despachetatul bagajelor.
Pupici.
principe spune:
salutare,
si eu singurica la a 2-a cafea...baietii mei sunt,asa ca intre barbati,pe munte.
Aido vad ca tot te scarpini,inca te mananca....
Mexxa,maine este ziua cea mare,zi in care lasati in urma toata durerea si nelinistea,ai sa vezi ca totul o sa fie bine....va pup si va imbratisez taaaaaaaaare
hai, bea o cafea ca sa ai energie.
Adinoiule,vezi ca jamapanizii au scos un robot nou care face mancare a la cart....
io l-as pune pe lista lu mos craciunu.
maadi,iahim,vrem probe ca ati fost la mare.
Mari,cine a dansat pe mese a fost Adina,de ..si-a trimis copilu cu mam'sa,pe www o slugareste la bucatarie si ea se dezmata prin cluburi cu felinar rosu ...acu cica danseaza la bara
am zis io ca-i trebe un barbat sa puna saua pe ea si sa o aduca pe drumul bun.
mexxa spune:
Saltare
Principe un kil de vodca imi trebe acu...macar 1 ora poate reusesc sa adorm.
Ia sa vad care apare la o tarie??
, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
Maadi spune:
Mexxa - Dau un paharel de gingirica. Nu ma intreba ce este da m-a distrat copios pe un meniu in Bulgaria unde scria, printre altele, ca servesc gingirica si rechin tavalit.
Va pupicim si cu siguranta o sa fie bine maine.
Iahim - Am fost in Bulgaria, la Balchik. Dar am cutreierat prin Varna, Kaliakra si plaja mai mult la Albena. Una peste alta a fost frumos, chiar ne-am simtit bine, statiunea linistita, faleza super si gradinile la fel.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
care da o tarie si la mine sau scot io un ballantines ca si asa mai e jumate din motiv de musafiri ... maine ies si eu din casa ... sper
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 30+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
principe spune:
zi de ce savor vrei...manadarine,lamaie,pere sau capsune?
mi-a ramas de la ziua taticilor..mie-mi place cea de capsune,pun in 2 pahare.
mexxa,serios vorbesc,cauta sa te relaxezi sa te incarci de energie pozitiva.
la ce ora este operatia?