Casa bunicii-Predeal
a fost cineva la aceasta pensiune?
am intrat la ei pe site si ne plac pozele de acolo si cum arata camerele
multumesc anticipat
Raspunsuri
roli25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza a fost cineva la aceasta pensiune? am intrat la ei pe site si ne plac pozele de acolo si cum arata camerele multumesc anticipat Cata si Bianca-Maria(2.11.2005) Am fost cu ceva ani in urma, cand nu aveam copiii. Nu mi se pare potrivita ca locatie, este fix in DN1, la capatul Predealului dinspre Bucuresti, departe de centru, magazine. Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil Bucatareala |
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
lavi02 spune:
Am vazut-o si eu din masina, e chiar la intrarea in Predeal, pe DN!, deschizi geamul iti intra direct esapamentul...
teo1970 spune:
buna
site-ul arata super, mult mai bine decit in realitate
eu am incercat sa merg in vacanta de iarna a copiilor (in februarie), dar fara copii, doar cu sotul si pt noi a fost un fiasco (am stat 15 min si am plecat in BV la Bella Musica)
la inceput am incercat sa rezerv apartamentul, care tot timpul este indisponibil
am gasit o dubla, am platit in avans 1 noapte, dar cind am ajuns acolo am fost f. dezamagiti
camerele sunt nashpa, pe romaneste, f. mici, iar baile sunt 1/1 m si au fost evident construite din suprafata utila a camerei (nu stiu daca am fost f. clara, aratau ca o debara construita in interiorul camerei)
fiind vacanta, era plin de copii veniti la ski cu parintii (greseala noastra, recunosc), care zdupaiau intr-una pe culoar si pe scari, dar asta n-ar fi fost o problema ca avem si noi copii si intelegem, dar in camera era un zgomot, de parca stateam cu usa deschisa si ceilalti mai aveau putin si intrau peste noi; daca ati stat la camin in studentie - cam asa era senzatia: de provizorat si de stat la comun, cel putin asa mi s-a parut mie; oricum, baia era sinistra, cred ca sotul meu nu putea intra sa faca dus, e si destul de inalt
in fine, poate ca astea au fost chestii subiectivem, dar nici locatia nu e deloc grozava, e departe de centrul Predealului, daca vrei sa mergi seara la un restaurant si sa mai si bei ceva, nu te poti intoarce pe jos.
altfel, personalul - un baiat Andrei si vreo 2 fete - civilizat, ei au fost amabili, dar din pacate noua nu ne-a placut si nu mai mergem
cred ca e po ensiune pt cei care fac ski (cel putin in sezonul de iarna), nu te poti duce sa te retragi si sa zaci
cam asta e experienta mea, s-ar putea altora sa le placa, eu stiu ...
catutza spune:
off ce dezamagire! eu am vazut la ei pe site poze si mi sa parut super (sincer abia asteptam sa merg!) am facut chiar si rezervare prin telefon cei drept pentru 6 nopti!
acum ce naiba fac?!? ca-mi e jena sa contramandez totul mai ales ca Andrei (administratorul) a fost super dragut la telefon.
offf si iar offff, pe noi ne incanta ca aveau loc de joaca pentru copii, camerele pareau mari in poze....
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
teo1970 spune:
Cata,
eu zic sa te duci, recunosc ca eu si sotzul suntem cam chitroshi la cazare (am devenit mai pretentiosi cu timpul, acordam f mare importanta cazarii cind mergem in concedii)
cred ca daca n-o sa va placa, renuntati dupa 1 noapte si va mutati in alta parte (in varianta cea mai rea)
la Bunica - sala de mese era draguta, ca si celelalte spatii comune, probabil ca si apartamentul (nu l-am vazut decit pe site), dar camerele duble noua ni s-au parut sinistre
singurul mare dezavantaj real mi se pare amplasamentul - f departe de centru, magazine, restaurante, dar daca esti cu copiii si nu vrei sa mergi seara la masa in alta parte s-ar putea nici asta sa nu fie o problema
in concluzie, eu zic sa mergi, ca fiecare e cu experienta lui, ce nu-mi place mie (sau nu mi se potriveste) s-ar putea pt tine sa fie absolut ok
orice decizie ati lua - concediu placut !
catutza spune:
Teo , multumesc mult dar am cantarit avantajele si dezavantajele si pana la urma mergem in Busteni la vila bradet www.turistinfo.ro/galerie/poze_unitate-14322.html" target="_blank">asta
noi suntem fani Busteni , e ok vila ca este pe drumul care duce spre Gura Diham deci nu e pe DN1, seara putem merge la plimbare prin orasel, sa iesim in curte la aer pur si simplu.
va multumesc mult pentru sjutor , o sa revin cu poze de aici sa va spun cum este.
P.S vila apartine de Cabana Gura Diham si e renovata de curand
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala