Ce gatim azi (61)
Raspunsuri - Pagina 18
karla2007 spune:
Conopida gratinata
Salata cu piept de pui
Sufleu de dovlecei
Pepene verde
Osna,foarte bine arata painicile cu masline ,mi-ai dat o idee buna.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Ciorba de pui de tzara Varza cu scaricica Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
bubu cum adica varza cu scaricica?
Dana
oanka80 spune:
-cotlet de porc la gratar
-cartofi copti in staniol cu rozmarin si unt
-ardei copti
-salata de fructe
scaricica e o bucata de carne de porc(coasta cu carnita). poate fi afumata sau nu. noi mai gatim fasole prajita cu scaricica afumata
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
8+
*mamica unui fluturas*
osna spune:
noi azi rapid: pulpe de pui cu legume la cuptor,inainte de cuptor si gata de servit.
week-end minunat!!!!!
mamica fluturasului Matei
galliciana spune:
supa de pui cu fidea
salata boeuf
pui cu ciuperci si smantana
week end frumos va doresc!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 scaricica e o bucata de carne de porc(coasta cu carnita). poate fi afumata sau nu. noi mai gatim fasole prajita cu scaricica afumata "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 8+ *mamica unui fluturas* |
Multzumesc am intzeles acum ce este!
Da' de ce plingi?
Dana
karla2007 spune:
Supa de curcan cu taietei de casa
Salata de vinete
Snitel din piept de pui
Galuste cu prune
bubu05 spune:
Andacos, vad ca ti-a raspuns Oanka. Cred ca plange de pofta
Coastele alea afumate arata ca o scara, cred ca de-aia se numeste asa
Azi am facut:
www.bucataras.ro/retete/1569/cous-cous_cu_spanac_si_rosii.html" target="_blank">Cous-cous cu spanac si rosii
www.bucataras.ro/retete/1566/pandispan_cu_nuca_si_mere.html" target="_blank">Pandispan cu nuci si mere
Sa incercati salata asta de vinete http://www.bucataras.ro/retete/1467/salata_de_vinete.html
Este absolut delicioasa!!