Ce gatim azi (61)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
happy mum mi-ai facut o pofta..... de numai rezist....diseara o "comit" si eu..... cum l-ai prajit? simplu....cu pesmet...ou....???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
raluca30 spune:
supa pui cu galusti
snitel cu pesmet din porc
orez cu legume
vafe(in masina speciala de vafe)+gem+inghetata
happymum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi happy mum mi-ai facut o pofta..... de numai rezist....diseara o "comit" si eu..... cum l-ai prajit? simplu....cu pesmet...ou....??? _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
simplu, ca suntem mofturosi... tare mai e buuuuun... pofta buna.
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: A fi femeie
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
antosit spune:
Supa-crema de legume cu, crutoane.
Frigarui de pui, salat si piure.
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
osna spune:
-snitele din piept de pui cu pilaf de orez
-tort cu mac
week-end minunat va doresc!!!!
mamica fluturasului Matei
bb_yasmi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumesc dr raspuns. azi merg sa cumpar. si noi cumparam novac (sanger) de obicei. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 |
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
kid spune:
Salata de vinete
Ardei copti
Salata de rosii, castraveti si ceapa
Supa de legume
Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ki2 & ki2
Vreau sa nu mai fiu diferit!
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Ema