Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - bafta la eco. oricum mai vb pana atunci.
laura - stai linistita. evolutia lui bebe vezi ca nu e dupa cat mananci, ci dupa alte criterii. eu cred ca o sa-si revina foarte bine printesa ta.

eu cica vineri intru in luna a 5-a, dar nici urma de burta fetelor. deci mi-a masurat printesa, a cantarit-o si toate is conform standardelor (ca sa zic asa), pana si lichidul amniotic e normal, dar burta ciuciu...
nu ca as vrea neaparat burta, insa...
am vrut si eu sa-mi anunt seful azi, insa ia-l de unde nu-i. o tulise! cica nu mai vine azi. sper sa-l prind maine, ca deja mi-am facut hartia pt. resurse umane si vreau s-o depun cat mai repede, insa intai sa-i zic lui.
si nevasta-sa tre sa nasca in august.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Buna fetelor!

Tinonino felicitari pentru licenta!!!

Ramonika ce fain ca o simti pe bebita ta, vreau si eu sa il simt pe strumf.....ceva ceva misca pe acolo, dar stiu eu daca e bb ...?
Dankutza.... eu zic sa nu te ingrijorezi, posibil ca schimbarea alimentatiei sa fie motivul ...legumele si fructele sunt clar mai usoare decat carnea ....dar sa stii ca si carnea are calitatile ei asa ca sa nu o ocolesti de tot!
Ce bine de voi ca stiti daca aveti fetita sau baietel ....eu ma duc duminica la eco special sa vad ce mai face bebe acolo si poate vedem si ce e ca suntem tare curiosi! am programare pe 5 august la morfofetala de trim II, dar pana atunci mai era o gramada asa ca dr s-a indurat de noi si ne-a chemat si duminica la eco..!!

v'am pupacit ma duc sa mai citesc din urma!

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Romanitza_31 spune:

Laurairina, nu te mai stresa ca iti faci rau si tie si lui bebe si ai zis foarte bine chiar tu ...fiecare bebe are ritmul lui de crestere ....!
si pe mine m'a "ciufulit" dr ca am cam pus pe mine, dar ce sa fac ca nu stiu .... eu o viata am tinut cure de slabire, dar curele erau cam drastice si acum cu sarcina mi-a fost frica sa tin ...cred ca si d'asta m'am ingrasat ca am scapat ca ...."vacutza in lucerna" nu mananc mult , dar mananc chestii de la care ma abtineam inainte ....si acum ce crezi? 6 kile pusei pe mine!!!!

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ramonika, la tine nici acuma nu se vede nici urma de burtica???....interesant, da unde iti ascunzi draga printesa?

david al meu imi da lovituri de-a binelea, de la 17 sapt il simt zilnic si de multe ori intr-o zi...asa fain ii cum ma loveste

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

18+ David

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika, stai sa ma lamuresc... tu ei DPN pe 4 Dec... parca.... bun... deci in aceeasi zi cu mine ( sau am retinut eu aiurea? )

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

ramonika, la tine nici acuma nu se vede nici urma de burtica???....interesant, da unde iti ascunzi draga printesa?

da mai, nu se vede...
adica nici nu e chiar plata burta, e ca si cum as fi mancat o masa mai copioasa, dar nici nu i-ar trece cuiva prin cap ca-s
se pare ca printesa e rusinoasa... nu vrea sa se arate...

oricum dca la eco mi-a zis ca-s toate bune si frumoase, n-am de ce sa-mi fac griji degeaba.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Si la mine abia se zareste... cred ca tine de conformatia fiecaruia... Oricum... tot cum spune Ramonika : cei ce ma privesc sunt convinsi ca am mancat mai mult... sau poate m-am ingrasat 1 kg-2...... dar burta care sa semene a gravi.... nuuup

18+
aniversarea nuntii
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Ramonika, stai sa ma lamuresc... tu ei DPN pe 4 Dec... parca.... bun... deci in aceeasi zi cu mine ( sau am retinut eu aiurea? )

asa e, ai inteles bine.
conform cu UM, DPN-ul ar fi 8 dec. (asa am si lasat in listuta), insa mereu dupa masuratorile lui bebe, iesea ca e mai mare cu vreo 4 zile decat ar fi trebuit. deci probabil ovulatia s-a produs mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

la toate burticile. Am intrat sa va salut, sa urez bun venit noilor gravidutze si sa urez mult mult succes fetelor care merg la eco, Miany, Ionela, sa veniti cu vesti bune, tinem pumnii. Nu am mai scris ca sunt in butoi, da' ies eu si de data asta, numai ca acum e greu si nu vreau sa va intristez. Laurairina, te primeste mama la rasfatat, ca ea nu are pe cine rasfata ca fiic-sa se stramba la mancare Va pup. 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

mai, fetelor voi va laudati ca nu aveti burta..ia intrati voi pe picassa sa vedeti ce burta de am eu..si nu numai

miany
22+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput