Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (55)
Raspunsuri - Pagina 17
rgagapie spune:
AM gasit carucioare super k pret : www.buburuza.com
Verificati si voi. 
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+20
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
simona9999 spune:
Vaaai feteleor nu stiam ca si bb-ii vostri fac asa. Si bb-le nostru a inceput sa se fereasca de tati, adica at cand pune el mana, parca simte....si se opreste din joaca sau tumbe, dupa ce pleaca tati, la ceva timp incepe iar..... Ce chestie, si e si mai tare ca si la voi se intampla la fel !!!
Multa bafta fetelor la eco, sa afle numai vesti bune, si sa vina cu carucioarele care isi doresc !
Multumim de cantecele si de celelalte sfaturi....
citat din mesajul lui mihamora
[SUnt super fericita, am sunat bioloaga si mi-a zis ca am un baietel sanatos![ bis]
Mihamora ti-a dat toate rezul;tatele??? eu inca mai astept cele finale? spune-mi si mie te rog cum a fost la tine si unde ai facut analiza. merci.
Cat despre piscina Ramonika, eu zic ca e cam periculos ca poti sa iei tot felul de ciupercutze. Mie doc mi-a recomandat fara plaja, fara baie, si eu am marea aici langa mine..... ce as mai face o baie...poate o sa o mai intreb mai incolo....
Va pup fetele, si va asteptam cu rezultatatele si filmuletzele de la eco
21+ 
mihamora spune:
Lacramioara - asa este , ma simt usurata si ceva mai relaxata, mai astept ecografia morfo de sambata si apoi o sa ma bucur cu adevarat de sarcina asta.
Simona9999 - eu am facut la maternitatea Cuza Voda Iasi , nu mi-a zis nimic de rezulte preliminare sau finale, azi am suant si mi-a zis ca totul a iesit ok si maine dupamiaza pot sa iau buletinul de analize dupa ce mi-l printeaza.
Dar daca ti-au iesit ok primele analize eu zic sa stai linistita ca o sa fie f bine.
Mi-a iesit si mie candida si mi-a dat ovule
si trebuie sa fac si urocultura ca nu mi-au iesit prea bine analizele.
Michelle
18+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
laurairina13 spune:
Simona, multumesc de complimentee ![]()
![]()
Pirelia, multumesc de info cu cele 63 de zile de prenatal..acu ma apuc de facut calculele!![]()
Mihamora, bine ca ai scapat de un stres si ca e bb sanatos! Eu am avut o discutie cu ginecologul referitor la candida si a spus ca o sa imi dea niste ovule dar mai prin trimestrul 3, ca oricum nu scap asa usor de ea daca o am de atatia ani de cand o am, si ca sa pregatim terenul pt nastere cu tratamentul ala..Ca acum nici nu prea are rost si nici prea multe ovule nu sunt permise in sarcina. Atat a spus sa fac spalaturi cu musetel si altele babesti, dar la fel sa nu insist cu astea...
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
22+
poze
Alinus25 spune:
Salutare si de la mine...![]()
N-am scris demult... dar sper sa apuc sa citesc cate ceva din urma. Eu maine am licenta si sper sa scap cat mai repede... Bebe creste, misca de cateva zile destul de des
, vineri sunt programata la eco morfofetala. De abia astept 
Va pup
Alina
21+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
laurairina13 spune:
Alinus, bafta maine la licenta si vineri la morfofetala! 
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
22+
poze
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 N-am scris demult... dar sper sa apuc sa citesc cate ceva din urma. Eu maine am licenta si sper sa scap cat mai repede... Bebe creste, misca de cateva zile destul de des |
Multa bafta maine la licenta, nu te stresa k totul va fi bine si o sa iei nota mare
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+20
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
dienutze spune:
Buna fetelor!
Bafta la eco!!!
Sa va intoarceti numai cu rezultate bune!
Eu raportez o mare oboseala, ma scurg asa, la munca ma simt ca intr-o cusca, acasa as dormi intr-una si inca am santier :(
As baga la greu cafea...incer sa nu beau mai mult de 2 cani.
Va pup!
Sa aveti o zi voioasa!
19+ astept pe
Vlad Alexandru pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
cosmynik spune:
Buna, fetelor! Eu va scriu mai rar, insa cu cititul sunt la zi. In legatura cu morfofetala, mie dr mi-a zis sa o fac la 25 de saptamani, insa eu am citit ca se face intre 18 si 22 de saptamani,lucru pe care i l-am spus si dnei dr. Desi i-am spus asta, mi-a dat trimitere pe la inceputul lui septembrie la Centrul Medical Panduri la dr. Adela Dinu. Ma gandeam sa mai fac una pe la 19 saptamani, eu maine intru in 17 saptamani. Voi ce ma sfatuiti?
simona9999 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihamora Simona9999 - eu am facut la maternitatea Cuza Voda Iasi , nu mi-a zis nimic de rezulte preliminare sau finale, azi am suant si mi-a zis ca totul a iesit ok si maine dupamiaza pot sa iau buletinul de analize dupa ce mi-l printeaza. Dar daca ti-au iesit ok primele analize eu zic sa stai linistita ca o sa fie f bine. Mi-a iesit si mie candida si mi-a dat ovule Michelle 18+ "Smiley" si DOMINIC 15.05.2007 POZE |
Mihamora ma bucur tare pt tine. si ca a iesit bine si ca aai scapat repede. doamne ajuta sa fie bine la toata lumea.
. Doamne ajuta si la celellalte analize , sa iasa bine, sau sa-ti dea un tratam sa treaca repede. Si eu folosesc acum ovule.Asa am zis si eu, astept rezult de la TT si apoi sa imi vad linistita de sarcina mai departe....
Doamne ajuta fetelor, numai de vesti bune
21+