crema pt protectia solara a bebelusului

crema pt protectia solara a bebelusului | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

As vrea sa stiu ce creme de soare folositi pt bebelusii vostri si daca sunteti multumite de ele. Saptamana viitoare mergem la mare si nu stiu ce sa cumpar.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

vezi ca mai e un subiect , cauta, au scris fetele acum vreo luna, eu anul asta am folosit crema de la elmiplant spf30 pentru copii, cu pulverizator, miros de bomboane, protectie ridicata, eu am fost foarte multumita de ea, in conditiile in care sunt alergica la soare si an de an ma umplu de bube orice crema as folosi, anul asta nu mi-a aparut nici o buba, da nici nu prea m-a prins soarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Multumesc, si noi am folosit pana acum pentru fetita noastra tot Elmiplant, inca acum caut crema pentru bebelusi, am inteles ca sunt diferite, cea pt bebelusi ar contine ceva in plus special pentru pielea lor... Am vazut ceva la Nivea dar e mica rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaraus

Multumesc, si noi am folosit pana acum pentru fetita noastra tot Elmiplant, inca acum caut crema pentru bebelusi, am inteles ca sunt diferite, cea pt bebelusi ar contine ceva in plus special pentru pielea lor... Am vazut ceva la Nivea dar e mica rau....

Eco-cosmetics cu SPF 45. Anul trecut am folosit Klorane

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Uite si aici mai multe raspunsuri.

Si noi in albumul de ratuste ->>> www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=7" target="_blank">ki1 & ki2

Bazar pentru Mihaita

Bazar pentru Bogdan

Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna, noi am folosit nivea fact 30 si bubchen tot 30.
Sunt multumita de ele, nu s-a inrosit deloc. As putea sa spun ca nici nu s-a bronzat...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

pai de asta si folosim creme de protectie solara fetelor, ca sa NU se bronzeze. soarele e tare daunator si pt noi adultii, daramite pt bebelusi.

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Una de la Garnier, pt copii, cu SPF 30+. Fimea s-a bronzat foarte frumos cu ea, nu s-a inrosit absolut deloc...e neagra ca un tuci (bine..ea e nitel neagra de la natura, asa ca nu se pune)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput