Cum se ajunge la ruinele din Petra(Jordan)?
Raspunsuri - Pagina 2
Mona40 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Da am vazut ca trebuie trecut prin Israel.Oare sa fie probleme? Nici nu stiu daca trebuie vize...Cred ca pana la urma tot mai bine e cu avionul...Lufthansa zboara din STR pana in Amman cu $1979 pt 3 persoane dus-intors. E scump totusi daca trebuie sa punem si hotelul la socoteala. O sa ma mai interesez si eu ca e tare frumoasa destinatia asta. Multumesc mult! |
Buna,eu cred ca varianta cu israelul este fff buna...
Din Rom in israel dud intors cu avionul este intre 500 -650 Euro biletul
De aici ai excursii organizate cu autocar si cu ghid si cu tot ce vrei spre Petra...vreo 100 dolari de persoana...sau poti gasi combinatii...
te duci cu grup si ramai cateva zile acolo...
Cred ca este varianta cea mai putin periculoasa. Oricum in Iordania nu ar trebui sa fie o problema....
Nu stiu ce sa zic de celelale tari arabe...dar eu inafara de egipt si de iordania...nu m-as incumeta....
calatorie placuta si sa te intorci cu poze frumoase...
Stai ca am gasit ceva....
Calatorie de o zi all incusive...aprox 100 Euro de persoana..
Vezi ai aici: http://www.desertecotours.com/English/index.asp
si aici:
http://www.informationcenter.co.il/en_show_jordan.asp
si aici: http://www.godive.co.il/en/tours/tour_classical.php
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
blackpanterro spune:
Multumesc Mona! Deci trebuie sa fim deja in Egipt sau Israel pt excursiile respective.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Mona40 spune:
Da , trebuie sa fiti aici...pe aproape...
Acum vad ca sunteti din Germania..
Verifica daca sunt zboruri direct la Uvda, un aeroport in israel langa marea rosie...
Aceasta ar fi cea mai simpla varianta...
E la vreo 40 km de Eilat...si de aici poti trece in Iordania cu masina,sau autocar...
Amanul reste cam departe...
La fel si Cairo...
Eu cred ca , chiar si la Aeroportul central al israelului...oricum este cel mai aproape...
Daca veniti cu copii...nu va recomand sincer alta varianta.....
enjoy
Mona
:)
In pauza. de-o vara.. , pusa pe prostioare....
alecxa spune:
Buna
Eu am fost in Iordania anul trecut, de revelion. Am plecat din Bucuresti , cu o cursa Tarom, si ne-au costat biletele aprox 1200 E, 2 persoane. Am stat la cineva in Amman, si am fost la Jerash, Petra, Muntele Nebo, Marea Moarta, locul de botez de pe valea Iordanului. A fost o experienta extraordinara si de neuitat. Cel mai departe de Amman a fost Petra, dar am plecat dimineata si ne-am intors seara.
Merita! Petra e un loc deosebit!
Numai bine
Laura T spune:
Noi am luat - pentru martie 2010 - bilete de avion Bucuresti-Amman cu 167 euro/pers, la Tarom, oferta speciala doar pt max 2 persoane/cursa. Altfel este vreo 500 euro. O sa facem un circuit cu o masina inchiriata de la www.rentareliablecar.com (la sugestia mai multor persoane care au inchiriat masini de la ei), care ne costa 36 euro/zi. Mergem si la Marea Moarta, si la Petra, si la Marea Rosie.
blackpanterro spune:
Super pret Laura!!
Ah ce as vrea si eu asa oferte. Pana acum cheltuiala e prea mare pt noi.Biletele sunt minimum $2000/3 pers, dus-intors, la hotel am putea sta la 3 stele cu bani putini dar nu stiu ce inseamna 3 stele acolo plus cheltuiala, restaurante, masina inchiriata.Cred ca 1 saptamana ne-ar costa vreo $5000 ceea ce e cam mult acum. Eu o sa tot caut poate gasesc ceva mai ieftin.Inca nu am fost la agentii.
Adriana si Aidan - 4 ani
"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."
Laura T spune:
Adriana, daca nu ma insel, daca nu aveti o data fixa pt 2010, cred ca mai gasiti la Tarom 2 bilete Bucuresti-Amman la pretul asta, iar pt Stuttgart-Bucuresti sunt preturi bune la GermanWings.
blackpanterro spune:
Laura, noi suntem 3 persoane ca l-am lua si pe Aidan. Ma duc la agentii sa vad ei ce ofera si pe ce bani.
Adriana si Aidan - 4 ani