AZOOSPERMIE -cap 33

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Dragele mele, va multumesc pentru complimente si urari.Am fost ieri la masurat si cantarit si este ok, a luat 1 kg in aceasta luna(are acum 4600 gr fata de 2930 cu cat a iesit din spital in urma cu 2 luni) si 2 cm in lungime(are 57 cm).
Pediatra nu era,e in concediu,asa ca o asistenta s-a ocupat...pe 25 august avem si vaccinul...am emotii,sper sa reactioneze bine,sa nu faca temperatura sau altele...
Parca s-au mai diminuat si colicile din intensitate si frecventa,poate scapam in curand de ele...in rest,zambeste cand vorbesti cu ea, ne urmareste cu privirea, urmareste jucariile,sta ridicata de piept mai mult de un minut,cand o punem pe burtica...se vede ca a crescut...

Va pupam si sa auzim numai vesti bune!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

frumos puisor ai nusy ,are ochii albastrii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc, Anita! Da,deocamdata sunt albastri,insa culoarea se va definitiva abia in jurul varstei de 6 luni...pana atunci e posibil sa se schimbe.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Buna
Va citesc de ceva timp mesajele si parca intrevad si eu o sansa de a avea cun copil!
Pe scurt:in urma unei spermograme facute de sotul meu a iesit azoospermie cu 0 mil! Mi s-a spus ca nu avem nici o sansa sa avem copilul nostru!
Iar urologul l-a programat pe sotul meu la o biopsie!
Imi poate spune cineva cine a trecut prin asta cum decurge operatia si ce se va intampla apoi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

dute la alti dr.nu te lua dupa toti prosti care sunt numiti medici.
ce analize v-a dat de facut ,sau v-a programat direct la biopsie?

Mergi la inceput

Sotul meu si-a facut urmatoarele analize: Testosteron-ul FSH si LH-Hormon Luteinizant. Analize care au iesit in limite normale.Dar medicul urolog spunea ca: poate sunt canalele infundate si sngura cale de a vedea daca produce sau nu spermatozoizi e biopsia!
Am tare mari emotii!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Gretta, cand si unde faceti biopsia?Iti tinem pumnii si sa ne dai vesti bune.

Mergi la inceput

La o clinica, sapt viitoare!
Iti multumesc ptr incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Gretta,scuze-mi poate insistenta,dar mai multe detalii nu ne poti da?Aici ai sa gasesti un grup de fete foarte inimioase care iti vor fi alaturi si te vor ajuta pe viitor, chiar daca acum ele sunt un pic in vacanta.

Mergi la inceput

Clinica Laser, Arad
Asa daca o vom face pana la urma, caci suntem tare nehotarati, mai ales dupa mesajele primite!

Mergi la inceput