AZOOSPERMIE -cap 33

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Alina - eu am reusit cu un FSH al sotului de 4,4 si cu 0 spermatozoizi in ejaculat. Prin biopsie i s-au prelevat spermatozoizii si am facut FIV. Dr. Damian ne-a ajutat.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

andrabirn, asa este programat sa fac , dar pana saptamna viitoare, ma interesa in mod direct parerile voastre

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

ella,iti tin pumnii sa ai foliculas,sa ne tii la curent

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Amzulica, cum stiti voi sa mai intrati si sa ne incurajati.E ca si o poveterapie, asa ca, din cand in cand mai reamintiti-ne povestea voastra de succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

fetelor sper sa-mi da-ti niste raspunsuri, anticonceptionalele se ia numai daca vrei sa nu ramii gravi?sau si din alte motive ,mi-a spus cineva ca ia ac. sa nu ramina gravi dar eu am alta banuiala ca ea ar avea niste probleme si spune asa sa nu mai fie mereu intrebata ,stiti voi cum e cind suntem intrebate cind vine bb si noi spunem altceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Andrabirni - da va incurajez - pentru ca daca io am reusit cu 0 spermatozoizi in ejaculat, la cele la care sotii au ceva in ejaculat trebuie sa fie mai usor. Mai trebuie si un dram de noroc si sa vrea Dumnezeu - dar si perseverenta. Tu ai tot insistat cu povestea - am promis-o - o voi scrie - am tot povestit-o - trebuie sa-mi gasesc putina liniste ca sunt tot intr-o alergatura prin casa cu Lucutza: ba plange, ba tzatza, ba ii dau sa manance, de dormit dormim de la 11 seara la 11 dimineata, mergem afara, si tot asa ... Nu ma vait, ca ma uit la el cand doarme si inca plang cand imi aduc aminte, citesc pe DC, ma bucur de reusita fetelor ...
Doamne ajuta fetelor sa reusiti toate.

Cami Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Amzulica, , sa ne povestesi de o mie de ori!!!De cate ori citesc povestile voastre, ma apuca o stare de visare.....Si Luca sa creasca sanatos, mare si norocos.
La fel le doresc si celorlalte mamici dragi noua Nusy, Anes, Goss.
Anita, se pot lua anticonceptionale si pentru ovare micropolichisice sau polichistice, afectiuni ale lor, pentru glande,etc.

Mergi la inceput

merci

Mergi la inceput

a-ti zburat in tarile calde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Dragele mele, va citesc zilnic si sunt alaturi de voi!

Acum am intrat sa va zic ca avem un singur bebe, ieri i-am auzit inimioara. Celalalt saculet (sau poate vreun hematom, nu se stie sigur) s-a resorbit. Suntem fericiti ca macar un bebe a rezistat si speram din suflet ca va creste mare si sanatos, cu ajutorul lui Dumnezeu, fara de care nici n-ar fi existat.

Vreau sa o rog pe fata care se ocupa de prima pagina- Azoogirls sa treaca si in dreptul meu ca am ramas insarcinata natural, la 1 an si jumatate dupa operatia de varicocel pe care a facut-o sotul, cred ca este o speranta in plus pentru toate cazurile asemanatoare cu al nostru.

Va cu mult drag si va doresc numai bine!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput