AZOOSPERMIE -cap 33

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Alexia, sa dea Domnul sa fie bine si la mine si la tine.Daca nu avem rezultate cu puregon, incercam poate si injectiile pe care le face sotul tau.
Vulturas, Anita, ma inscriu si eu la o halba, chiar daca nu prea ma omor,dar nu pot iesi din gasca azoo.

nici eu nu ma omor dar pe caldura asta ar merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Hello dragele mele mi-a fost dor de voi. Ne-am intors de la mare acum 1 saptamana , iar saptamana ce a trecut a fost un tac-pac pentru mine la job totul este o schimbare si pare din ce in ce mai nesigur ....offf
Noi asteptam 15 august ptr a doau injectie , apoi 15 noiembrie alta, si spermograma !
Domane ajuta!

sa dea DD sa isi faca treaba injectiile!!!!
ma bate gandul daca nu da roade tratamentul sotului sa ii iau si eu injectii...cu riscul sa ma fugareasca prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

andra, ai avut dreptate, totul a fost super ok.....chiar m am distrat dupa ..anestezista e o tipa super de treaba, ca si restul echipei.

la T am fost joi seara, am stat vreo 3 ore, aglomerat ca la coada la lapte pe timpuri.

marti seara ma asteapta iar Tutu sa vb despre rezultatul histro si s ar putea sa ma programeze pentru o laparo....credeam ca scap...dar.....nu i bai, pentru bebe facem orice, numai bebe sa iasa...

in rest...lupta cu caldura

tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, ma bucur ca esti multumita de aceasta clinica.Eu am fost miercuri la T, dar era prima lui zi dupa concediu, venise direct de la eroport la cabinet si lume......de data asta era cred coada si la paine, pe langa cea de la lapte.Nu am reusit sa intru pentru ca, dupa cam o ora, T a plecat la o cezariana.Si uite asa am amanat si de data asta o eco.O sa o fac in august, cand refacem si spermograma.Nu te ingrijora, sper sa fie bine.
Drage azoogirls, cred ca mai beau o halba.E prea cald....

Mergi la inceput

nu mi-am imaginat ca are atatea paciente.....si era foarte calm si fara nicio greata, chiar era pus pe glume.
laparo ai facut, ce presupune, cat trebuie sa stai in spital?

Mergi la inceput

Mirela, eu am facut doar histero.Nu prea stiu multe de laparo, cauta tot la sub lui Tutunaru sau chiar la laparo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrabirni

Mirela, eu am facut doar histero.Nu prea stiu multe de laparo, cauta tot la sub lui Tutunaru sau chiar la laparo.

multumesc oricum

sper sa fie bine si sa se rezolve "problema" daca o fi vreuna.

o sa caut pe net informatii legate de laparo, dar oricum o sa il intreb pe Tutu ce cum si in ce fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Mirela stiu ca la laparo iti verifica si functinalitatea trompelor. La histero se verifica doar permeabilitatea. Se fac pe abdomen 3 incizii micute ( nu cred ca necedita fire) un deasupra buricului si altele in dreptul ovarelor. Cam asta stiu eu de laparo . Mult succes!
Vulturas, sa dea rezultate injectiile, asta imi doresc si eu . Daca cumva tot rezultatul este 0 o sa facem si noi analizele genetice
O seara placuta fetelor si racoroasa

Mergi la inceput

Alexia,sa speram ca va fi bine.Cum zicea si Pisix, poate gasim la biopsii daca la spermograma tot 0 vom avea..Eu tot sper sa gasim macar 10.

Mergi la inceput

neata fetelor

mercic de informatii.

o zi frumoasa si racosoasa sa aveti!

Mergi la inceput